Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2006 15:19

име : Кристиян
nick : Krissan
възраст : 16
предпочитан фифа отбор : Chelsea
любим български отбор : Levski Sofia
любим чужд отбор : Inter Milano
титли : 1 път шампион ФFT II
други успехи : 3 пъти финалист , 6 пъти полуфиналист
любопитно : ФFT II е първият турнир в който участва като заема мястото на несериозен участник и става шампион.В момента е организатор на турнирите по фифа и ъпдейтващ.

Направих си визитката , и вие гелдайте да си я направите скоро да ги ъпдейтна към 1вата страница.

на въпроса любим чужд отбор ше ви помоля да напишете само най-любимия си а не да изборявате 2-3 тва важи и за другите въпроси.

на въпроса други успехи подразбиране казвате най големите си успехи.Като например аз съм шампион на 2рия турнир но от долу съм прибавил като успех и това че н а 2ри турнир съм бил на финал и на полуфинал.Направете така и вие.

При любопитно недейте да пишете роман за вас а само това което сметнете за най-любопитно и да е свързано с турнирите.

Еми тва е почвайте да си пишете визитки.Ако се сетите за още нещо във визитката за добавяне кажете.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2006 15:51

За визитките да пишем ли откъде сме :?:
Иначе визитката е добра след малко ще постна и моята :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2006 15:55

име : Сандро(прякор)
nick : iMMortality
възраст : 16
предпочитан фифа отбор : Bayern Munchen
любим чужд отбор : Bayern Munchen;Real Madrid
титли : 0
други успехи : 1-1/4финалист,1 финалист
любопитно : Heroes 3 шампион,играч на мморпг-та,баскетболист(крило),футболист(нападател,крило,вратар)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2006 16:23

име :Марин
nick : MaRiN_007
възраст : 17
предпочитан фифа отбор : Manchester United
любим чужд отбор : Manchester United
титли : 3 пъти шампион ФFT VIII , ФFT IX , ФFT XII
други успехи : 4 пъти финалист(един неизигран финал) , 1 пъти полуфиналист , капитан на клана
любопитно : ФFT I е първият турнир в който участва като достига полуфинал,като от тогава не пропуснал издание на ФFT.Интересното при участника е че когато премине 1/4 финалната фаза,почти винаги става шампион
Интереси:Футбол,Компютри,Формула 1,обичам да пътувам :roll:
Тва ми дойде на ум сега всеки да напише какво интереси има , нз ако ви хареса ако не не го пишете :roll:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2006 16:57

Сега и аз малко си поиграх и направих нещо като лого на клана :D
Ако на някой му хареса ОК , ако иска може да даде съвет да го преправим нещо понеже не съм много навътре с Photoshop-a :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2006 18:11

я виииме:

име-Димитър
ник-FELIX
скайп-mitko2026
възраст-16
предпочитан фифа отбор-A.C.Milan
любим български отбор-няма
любим чужд отбор-A.C.Milan
титли-1 път шампион (ФFT 11), носител и на други медали от турнири (онлайн и офлайн)
други успехи-ей, това от де да го знам??? сигурно 2 пъти полуфиналист, а и 1 загубен финал!
любопитно-еми ко-10 турнира след като се включва печели златото!
Интереси-Футбол и компютри

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2006 22:57

Айде по живо :) Останаха tanasi , Piggsy , Revan и Martessi

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2006 01:25

И така , дълго си мислех за това и днес се реших да се откажа за известно време от ФИФА-та.....Съжалявам , ама не съм се отказал заради финала с Иморталити във форума ми , който беше загубен от моя страна , защото някои хора това си помислиха :roll: . В този мач (не само в този!) показах колко "много" ми се играе ФИФА и че вече нямам толкова голямо желание за игра ...... разбирам , ако беше само днес така , обаче и вчера имах 2-3 мача , в които не можах да играя като хората.........Таа предлагам от клана да ме отпишете и на мое място да дойде The Legend Killer например или по-добре Алан или пък макарона...... Ест. ще си доизиграя турнира и тоя по двойките ама се опасявам че ще са последните ми турнири :cry: Дано не прецакам ФЕЛИКС и да отпадне още в началото заради мене , ама ще се постарая.......Отказах се и от администраторските права във форума ми........Скоро ще се откажа и от останалите турнири и ще си дам малко почивка от тая ФИФА.Не знам кви глупости съм писал и какви грешки съм допуснал :lol: дотук , ама това е !Спирам да пиша до тук и пожелавам успех на всички и весело посрещане на новата година!И да не се карате много заради ФИФАта :lol: :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2006 01:33

Недей така :!: Няколко слаби мача незначат нищо,изпитвал см го това особенно на стара фифа , коко пъти ми е идвало дазахърля всичко и повече да не играя , но все съм се възпирал :P .Така че няма страшно , сега ако просто не ти се играе както казваш е отделен въпрос.Все пак не смятам че трябва да предприемаш тази съпка :wink: .Решението е твое
П.П Момчета Весело икарване на Нова Година аз сигурно чак на 1ви вечерта или на 2ри ще се прибера :)
Така че да си изкарате яко както смятам и аз :D
Айде до догодина :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2006 01:35

аааааа, ти мене ме зарежи! гледай ти да се оправиш човек... как може да се отказваш-този твой късмет, се един ден ще ти се отвори. При мене е било същото-турнири наред, винаги имам чувството де (без да се възхвалявам) съм бил изключително добър в началото и към края за нищо не ставам-при мене е така! 8) Но един ден съдбата си каза-абе я да му дам шанс на тоя смешко и ето на-шампион на турнир от ПЦ мания, 3-4 място на турнир (истински) в София, още няколко финала насам натам и смея да твърдя като за начало е добре!

айде помисли малко-прекалил си с винцето напоследък-я пак премисли... :P

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2006 01:44

Еми аз не се отказвам заради лошите игри , ами просто искам малко почивка......... Писна ми както съм си в Скайп и гледам -някой е писал, ОК!Отварям съобщението и кво да видя :shock: поредното "Имаме мач" , "кажи кога ще си играем мача" или пък някой да предлага приятелски мач , точно когато имам работа или не ми е до ФИФА :lol:......Вече се случва и на доста хора да отказвам :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2006 12:39

Piggsy написа:
Еми аз не се отказвам заради лошите игри , ами просто искам малко почивка......... Писна ми както съм си в Скайп и гледам -някой е писал, ОК!Отварям съобщението и кво да видя :shock: поредното "Имаме мач" , "кажи кога ще си играем мача" или пък някой да предлага приятелски мач , точно когато имам работа или не ми е до ФИФА :lol:......Вече се случва и на доста хора да отказвам :lol:

Еми като искаш почивка направи като мене.Аз не играя почти никакви приятелски мачове (само през ваканцията и уикенда) и участвам само в един турнир.Така имам време за мнооого други неща и фифата остава само забавление на заден план.Който иска почивка това е най-добрия вариант.А и да ви кажа честно дали ше тренирате много или не няма да има голямо значение при официалните мачове.Само трябва да загрееш преди мача.

Помисли си хубаво и просто намали турнирите в които участваш и приятелските мачове.Примерно остани в тоя турнир и в клана и играй до 2 мача на ден. :wink:

ако и това не те устройва предлагам Makaron4o за заместник :wink:

Сега да ви покажа по идеята на Марин за емблема какво направих .

Ако ви харесва ще я сложа на началната страница.И ще направя във същия стил и рзни други неща по нея.
Използвал съм кръгчето от EA Sports , eмблемата на PCMania Clan и парче от неизгладената фанелка на Валенсия. :P

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2006 14:12

ъъъъъ аз не тренирам преди мачове :cry: :? .

Тоя варианта на крисан на мен много ми харесва :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2006 17:03

Еми тогава Макарончо минава на мое място :wink: Успех , и да биете Трой :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2006 17:24

уоул еми ако сте съгласни се присъединявам . Ииии дано оправдая доверието :wink:

да това съм аз ---> http://www.youtube.com/watch?v=rqKqlnWX-Wg <---

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2006 17:39

Име : Мартин
Nick : MAkAr0N40
Възраст : 16
Предпочитан фифа отбор : Barcelona
Любим български отбор : ЦСКА София
Любим чужд отбор : Барнет
Титли : Отсъстват
Други успехи : веднъж 1/2 финал и 1/4 финал
Любопитно : очаствал съм 4 издания на турнира.
Интереси : Фитнес,Футбол,Снукър,Гаджета

това ми е визитката в случай че съм в клана .....

да това съм аз ---> http://www.youtube.com/watch?v=rqKqlnWX-Wg <---

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2006 18:28

Гледам сте се събрали в клана хора, които са или играли финал или са спечелвали предишни такива. В което има логика.
А нека предположим, че някой ви бие всичките по отделно ей сега, ще го вземете ли в клана? 8)

Adventure's Cafe - Игрите на български език

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2006 18:52

J_Leno написа:
Гледам сте се събрали в клана хора, които са или играли финал или са спечелвали предишни такива. В което има логика.
А нека предположим, че някой ви бие всичките по отделно ей сега, ще го вземете ли в клана? 8)

Да не говориш за себе си,шансовете са 7/10 ти да ги биеш или 7/10 те да те бият!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2006 19:19

е да сите па да ни бие... това знам може би 2 или 3 такива човека (а вярвайте, аз познавам доста хора)! :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2006 19:20

J_Leno написа:

По-полека бе човек.Верно и аз съм така да се каже нов от 3 турнира съм тук и пак не бяха много съгласни всички да съм в клана,а ти нито турнир си играл,па сигурно не си играл и срещу всички от клана и искаш да влизаш ?!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com