Автор |
Съобщение |
Sashakiss®
|
|
Мнения: 340 Местоположение: Armed Republic of Уестсайдско Село
|
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
|
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
|
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
|
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Дек 2006 21:57
Абе ква е тая простотия ?!?! Кви БЪЛГАРИ сте ?!?!
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Дек 2006 00:44
Ледник го каза много точно
Впрочем вече знаем истинските имена на Хуягангстер и пръч_к - Мишо Дунчев и Пешо Дешев респективно
Момчета, радвам се че решихте да споделите с нас това което досега сте споделяли единствено с дневника си но трябва да разберете че не всички българи са като вас
Всъщност вие двамата + Азис сте 75% от селските гей-мангали в България
Съжалявам че трябваше да го научите от мен
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Дек 2006 01:20
Майтапят се кво толкова
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Дек 2006 01:27
Till Lindemann написа: Майтапят се кво толкова
С някои неща майтап не бива.
Не искам да ти изреждам примери, защото ми се плаче.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2006 00:46
Imoras написа: Ледник го каза много точно
Впрочем вече знаем истинските имена на Хуягангстер и пръч_к - Мишо Дунчев и Пешо Дешев респективно Момчета, радвам се че решихте да споделите с нас това което досега сте споделяли единствено с дневника си но трябва да разберете че не всички българи са като вас Всъщност вие двамата + Азис сте 75% от селските гей-мангали в България Съжалявам че трябваше да го научите от мен
Долен червей ,
Досега не си ми правил впечатление . Щеше ми да си ми чел други постове за същите хора които описах . Щеше ми се и да ме познаваш , но понеже не ме познаваш - умри в кал и лайна !
Хахаха , виж обаче , много хубаво се изсра . Жалък си ... И така като те гледам си смотано асоциално пъпчасало и грозновато момченце , което си избива по някое комплексче по интернет - тва е много хубаво , продължавай все така !
Относно мен - не съм от богато семейство , не харча пари безразборно , прочел съм повече книги отколкото 2/3 от хората които познавам , не изпитвам нужда да свалям петокласнички и като цяло не се виждам като типична част от днешното поколение ...
А ти , пишлеме келаво , много ли изпита нужда да се направиш на умен. Понеже си прекалено сдухан ( или може би прекалено малък ) , да си от какъвто и да е социум , смотано говно , много ще е хубаво да разбереш какво е първо и тогава да се опитваш да коментираш други групи , които можеш да видиш единствено като мама те изпрати загащен към училище ...
Порасни ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
angelvr911
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2006 01:06
Второто е по-яко.
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2006 01:12
slim_k написа: Imoras написа: Ледник го каза много точно
Впрочем вече знаем истинските имена на Хуягангстер и пръч_к - Мишо Дунчев и Пешо Дешев респективно Момчета, радвам се че решихте да споделите с нас това което досега сте споделяли единствено с дневника си но трябва да разберете че не всички българи са като вас Всъщност вие двамата + Азис сте 75% от селските гей-мангали в България Съжалявам че трябваше да го научите от мен Долен червей , Досега не си ми правил впечатление . Щеше ми да си ми чел други постове за същите хора които описах . Щеше ми се и да ме познаваш , но понеже не ме познаваш - умри в кал и лайна ! Хахаха , виж обаче , много хубаво се изсра . Жалък си ... И така като те гледам си смотано асоциално пъпчасало и грозновато момченце , което си избива по някое комплексче по интернет - тва е много хубаво , продължавай все така ! Относно мен - не съм от богато семейство , не харча пари безразборно , прочел съм повече книги отколкото 2/3 от хората които познавам , не изпитвам нужда да свалям петокласнички и като цяло не се виждам като типична част от днешното поколение ... А ти , пишлеме келаво , много ли изпита нужда да се направиш на умен. Понеже си прекалено сдухан ( или може би прекалено малък ) , да си от какъвто и да е социум , смотано говно , много ще е хубаво да разбереш какво е първо и тогава да се опитваш да коментираш други групи , които можеш да видиш единствено като мама те изпрати загащен към училище ... Порасни ...
БРАВО!!!
БРАВО!!!
БРАВО!!!
Точно така,мръсно комплексирано куцо говедо!
Мри от СМЪРТ!!!
Преди да критикуваш другите,напиши ТИ нещо по-хубаво.
1.Нямам нищо общо с Азис.
2.Какво е селски гей-мангал знаеш само ти/ти си основал тази група
3.От теб нищо не може да се научи освен това как да си измием осраното цукало.
Вземи си измий зъбите и си мини езика с шкурка(Изстържи си кенефа),че лъхаш на скумрия,пустиняк с пустиняк такъв!
И по-големи сили можех да ръководя,но сега съм страшно уморен и не ми е до напразни битки с ясен край-къч в устата за "разбирача".
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2006 01:16
Хулигангстер написа: Преди да критикуваш другите,напиши ТИ нещо по-хубаво.
Значи за да критикувам един роман, трябва да съм написал по-добър?
Иначе браво, добре се справяш.
Изнасилените ти затапки почти успяват да отвлекат вниманието на човек от същността ти, която надлежно си описал в първия си пост.
Айде със здраве сите.
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2006 01:42
Ледник написа: Хулигангстер написа: Преди да критикуваш другите,напиши ТИ нещо по-хубаво.
Значи за да критикувам един роман, трябва да съм написал по-добър? Иначе браво, добре се справяш. Изнасилените ти затапки почти успяват да отвлекат вниманието на човек от същността ти, която надлежно си описал в първия си пост. Айде със здраве сите.
Хайде със здраве,
да не се караме баш по празниците.
Ей,в Европа ни приемат,а я виж тия от аватара ми...
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2006 05:09
Момчета, наистина успяхте да ме разсмеете
Тъкмо бях малко унил но вие ме развеселихте
Затова се чувствам длъжен да ви отговоря
Първо (най-важното) попрегледайте си постчетата и пак се замислете върху думата "комплексар"
Не бързайте
Прочетете внимателно, след това загасете компютъра, измийте ръцете, лицето и зъбките, легнете си и тогава се отдайте на размишления
На сутринта като сте осмислили нещата ще разберете какъв лапсус се получи
Тук разбира се малко ви надценявам предполагайки че сте способни да мислите...
Сега индивидуално упражнение
За пръч_к
Опитай се да повториш първото упражнение но този път размишлявайки върху съвета "Порасни"
Знам че искам твърде много от теб
Толкова много мислене
Но все пак се надявам че ще се справиш
А сега за Хуягангстер
Предлагаш ми да напиша нещо друго преди да отправям критика...
Като казваш да напиша имаш в предвид да взема готов текст и да подменя няколко думи, така ли?
Освен това трябва да отбележа че "Мри от СМЪРТ" е доста интересно сглобено изречение...
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2006 12:11
На нещо отговори ли бе путко смешна ? Показа се вече тотално в светлината на тъпо асоциално лайно ... Ще те оставя да напишеш още нещо , самодоказвайки се за пореден път , така че аз да се посмея още ...
Зубро , глупости от теб не съм очаквал . Много се бях издразнил на оня тъп спор дето го водихме за Г.Димитров и В.Червенков , но сега осъзнавам че въпреки че си умно момче си способен на глупости . Със здраве ... и без глупости .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2006 12:47
Това е мнение, Слим Кей.
Моето мнение е, че е тъпо лешпери като хульо да се гаврят неграмотно със собствения си народ.
Поздрав и без глупости.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2006 12:51
Ледник написа: Това е мнение, Слим Кей. Моето мнение е, че е тъпо лешпери като хульо да се гаврят неграмотно със собствения си народ.
Поздрав и без глупости.
Първо - Хульо не се гаври с никой ... Не знам Зубро , доколко имаш наблюдения и по точно защо нямаш , но неговата гледна точка , макар с няколко преувеличения си е доста на място . А преувеличенията както сигурно знаеш са похват за затвърдяване на реалните факти ...
Второ - Псувайки го него , ме псувате и мене . И ти и оня смешник ... Шото не видях някъде ти да си написал "ДГД само за Хулигангстер" ... Навсякъде се обръщате и към двамата . И докато за тоя путьо не ме боли особено , съмнявам се точно ти да не ме разбереш ....
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2006 14:53
Слим_к,
Човек, има ли смисъл да се връзваш на тея простотии Защо се ядосваш на бръщолевенията на хора, които те знаят само по ник? Няма смисъл да си косиш нервите за червеи Можеш единствено да се забавляваш, четейки ги
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2006 15:17
За 2ри или 3ти път в живота си съм съгласен с Disturbed.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
Ледник фир Болг
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2006 15:26
slim_k написа: ...
В тази тема единствено съм критикувал първия пост.
Не съм съгласен и с твоето виждане. Но не споменавам нищо за него. Понеже си ми симпатичен. И понеже мога да се съглася донякъде.
Както казах, поздрави. И без глупости.
___________________________________ Наистина не знам какво да напиша тук.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|