Колко ви питах, никакъв отговор... Battlefield 2

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
Поливача

Колко ви питах, никакъв отговор... Battlefield 2

Мнение от Поливача »

Айде да играем бе хора! Омръзна ми да играя с дрогирани чужденци и един българин! Който му се играе на Battlefield 2 да ми прати ЛС да се разберем. Ай мерси много на всички евентуални ентусиасти!

П.П. Казвам да се разберем, щото имам предвид определени сървъри...
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Около 2 мин до появата на КинкОфТайм :D
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

Shady написа:Около 2 мин до появата на КинкОфТайм :D

И него питах, че и ЛС му пратих, той остана безмълвен. Леееко съм му обиден между другото!
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

Еми кой да играе-тя играта вече остаре,хората вече играят 2142 :wink:
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
Richard Kruspe
Обратна връзка:

Мнение от Richard Kruspe »

Daddy Yankee написа:Еми кой да играе-тя играта вече остаре,хората вече играят 2142 :wink:

Света дево...1942 rulzzzz
Изображение
Аватар
Dreakon
Обратна връзка:

Мнение от Dreakon »

Richard Kruspe написа:
Daddy Yankee написа:Еми кой да играе-тя играта вече остаре,хората вече играят 2142 :wink:

Света дево...1942 rulzzzz

А така :twisted: Абе то май бг сървари дето да са готини май няма......е освен games.online.bg или матрицата,тъй 4е някои знае ли некой як серв за БФ42 8) ?Ина4е винаги съм навит за БФ меле само кажете кога и каде :wink:
Аватар
Карък

Мнение от Карък »

Е играйте в геймс онлайн
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
Xfirebg

Мнение от Xfirebg »

Ако направят пиратски ранкед сървър и аз ще я играя :wink:
Но до тогава БФ 2!!!
Изображение
Nexus
Обратна връзка:

Мнение от Nexus »

Навит съм за 1942, само трябва да си набавя играта...ако няма лаг по сървъра ме пишете :twisted: :D много ми се играе а обикновено съм събирал по 5-6 човека МАХ..не че съм добър, просто те бяга зле и аз взимах по няколко с/у мен :roll: да не говорим за индивиди хванали да стрелят по танк с автоматично оръжие "Е добре 2 пълнителя изхабих а още нищо не съм му направил"...
Изображение
pwnd
Аватар
Dreakon
Обратна връзка:

Мнение от Dreakon »

Кaрък написа:Е играйте в геймс онлайн

А така и без това сега се нуждаят от пдкрепления 8) Отивайте там супер е! 8)
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Polivacha, защо са дрогирани? :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Добре де много слушам за нея.
Ще я изтегля ако има кой да ми покаже 1-2 неща.

EDIT : Ама Battlefield 2 нали?
Не там 19ХХ нали?
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
Dreakon
Обратна връзка:

Мнение от Dreakon »

Soul Assasin написа:Добре де много слушам за нея.

Не там 19ХХ нали?

Ами да ама да знаеш 4е БФ1942 е с пъти по яка......... :wink:
Аватар
redallerd

Мнение от redallerd »

BF 1942 - teh original and best, продълженията не могат да се срявняват :D
Изображение
Click Here!!!(I know you want to)

Einige gerade kommen und gehen, gebliebenes Rammstein.
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

The Chameleon написа:Polivacha, защо са дрогирани? :lol:

Щот псуват кат луди
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

Soul Assasin написа:Добре де много слушам за нея.

Не там 19ХХ нали?

Дръпни си Battlefield 2! Няма да съжаляваш. Аз гледах демото на 2142, ма играта не ми хареса, лично мнение.
Аватар
Dreakon
Обратна връзка:

Мнение от Dreakon »

Polivacha написа:

Щот псуват кат луди

Един съвет:По-добре не им казвай 4е сървара е бг 4е тогава нз защо ама полудяват само про4ети цитати от мои сървари:
LoL bulgarian I hate them,they beat us 2:0 in USA '94(Май 4е е от Аржентина пи4а да си спомня за Сираков и Стои4ков с респект :twisted: )
Hahah bulgarian noob,from where you take money for your "computer"?Do you sold your mother:)?
I hate bulgarians.I hate!I hate!I hate!
И още много.....Откаде ни се носи тая слава за какво ни мразят...незнам...но това не ми пре4и д ги разцепвам със Спитфайъра

:twisted: 8) :twisted:
Тъй 4е и вие ги разцепвайте :wink:И не позволявайте да е*ават с България,все пак пове4ето държави са били племена обвързани от това да се нахранят,да изнасилят жена си,и да си ходят в колибите,а ние по това време да сме имали градове с парно и дворци в които са зяпали западняци с опулена уста.ГОРД СЪМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН :bg: :bg:

Така,малко се отлоних от темата,та Polivacha кажи си ИП-то,или Хамачи мрежа да се цепим на БФ42,2,2142,Dc или каквото и да е :wink:
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

RedNex написа:
Polivacha написа:

Щот псуват кат луди

Един съвет:По-добре не им казвай 4е сървара е бг 4е тогава нз защо ама полудяват само про4ети цитати от мои сървари:
LoL bulgarian I hate them,they beat us 2:0 in USA '94(Май 4е е от Аржентина пи4а да си спомня за Сираков и Стои4ков с респект :twisted: )
Hahah bulgarian noob,from where you take money for your "computer"?Do you sold your mother:)?
I hate bulgarians.I hate!I hate!I hate!
И още много.....Откаде ни се носи тая слава за какво ни мразят...незнам...но това не ми пре4и д ги разцепвам със Спитфайъра

:twisted: 8) :twisted:
Тъй 4е и вие ги разцепвайте :wink:И не позволявайте да е*ават с България,все пак пове4ето държави са били племена обвързани от това да се нахранят,да изнасилят жена си,и да си ходят в колибите,а ние по това време да сме имали градове с парно и дворци в които са зяпали западняци с опулена уста.ГОРД СЪМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН :bg: :bg:

Така,малко се отлоних от темата,та Polivacha кажи си ИП-то,или Хамачи мрежа да се цепим на БФ42,2,2142,Dc или каквото и да е :wink:

С моите 60 кб на хачачи ми е 300 пинг :( Но има един лееееко бъгав БГ сървър, където играя с един българин. Прати ЛС ако ще се свържеш ето го и него: ИП = hope.online.bg 16567
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Дръпнах я.
Къде ще играем? :D
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Публикувай отговор