пишете ме и мен, само кажете за какво става въпросBator Zong™ написа:Конкурса за помощник на Соул продължава който иска да се включи да казва!
PC Mania Times /Брой 1,29 декември 2006 година
-
----------
Ама на фотошоп трябва да се прави, на една от предните страници(10 или 11 или 12 мисля) бях написал ква е работата ако мислиш, че можеш да се справиш кажи.Nexus написа:Начииипишете ме и мен, само кажете за какво става въпросBator Zong™ написа:Конкурса за помощник на Соул продължава който иска да се включи да казва!ако не е фотошоп ще се оправя
![]()
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Новия брой - без мен.
ivo333 ми прати втората статия за Nixan.
Ако някой друг шопър се навие да прави да ми прати ЛС(или на ivo333) да му пратя статията.
ivo333 ми прати втората статия за Nixan.
Ако някой друг шопър се навие да прави да ми прати ЛС(или на ivo333) да му пратя статията.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Ее пичове благодаря ви че пишете и за форумния турнир на PC Mania .Надявам се да пишете и за напред.
. Сега ни предстоят след нова година още срещи с други кланове , можете да пишете за това и също ще направим турнир който никога до сега не сме правили - Отборен.С по двама човека в отбор.За повече информация има в темата ни.
Още веднъж благодаря , очаквам за напред още
Още веднъж благодаря , очаквам за напред още
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Бе не можах да видя къде в един от тия линкове има статия за мен?!?Till Lindemann написа:никсън хареса ли ти стнията бе
а...................сняг
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Видях статията!Стига сте се подигравали!
Ще дойда и ще ви накълцам на парчета!
П.П.Какво ви е направило Ю-Ги-О?
П.П.П.Не съм с "невероятно тъп" характер!
П.П.П.П.Не ми е любимата дума "мамка му и прасе"!Просто се ядосвам често и не знам как другояче да го изразя!
П.П.П.П.Не ми е любимата дума "мамка му и прасе"!Просто се ядосвам често и не знам как другояче да го изразя!
а.к.а. Nixon
-
----------
Новия брой ще излиза в събота, а до петък всички трябва да са готови със статийте си и да ги пратят на... След като Соул напуска ще трябва бързо да намерим нов фотошопър(двама всъщност) и както е тръгнало май аз ще съм фотошопъра.Ал моля те направи ъпдейта с новия брой и сложи барчетата на всички участници.
П.П.На Steel още не е готово щот не знам кво да слагам на барчето му, но до утре ще е готово.Ако има още някой без барче да каже за да мога да му направя.
П.П.На Steel още не е готово щот не знам кво да слагам на барчето му, но до утре ще е готово.Ако има още някой без барче да каже за да мога да му направя.
-
----------
- Richard Kruspe
- Обратна връзка:
Всичко написано за тебе там е вярно!Nixon написа:Видях статията!Стига сте се подигравали!![]()
![]()
Ще дойда и ще ви накълцам на парчета!

- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Добре бе, аз ви давам съвет, а вие се заяждате! Говоря ви от позиция но човек, виждал как се правят фирмени каталози с Корел, ти се заяждаш!За чий?Хубаво, мъчете се с фотошоп, ама Корел е 100 пъти по-подходящ за целта!И без тва не ме интересува глупавото сайтче, но исках да ви помогна, щото виждам, че сте ентусиазирани пичове и работите!Правете го както искате.Аз исах да ви помогна, ама мерси за отношението!Bator Zong™ написа:То с пейнт е най лесно и май вече с него ще ги правим.«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Само може ли да ви питам, що си правите страниците на Photoshop![]()
Много по-удобно и лесно би станало, ако правехте на Corel Draw страниците
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Аз не видях да се е заял...«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Добре бе, аз ви давам съвет, а вие се заяждате! Говоря ви от позиция но човек, виждал как се правят фирмени каталози с Корел, ти се заяждаш!За чий?Хубаво, мъчете се с фотошоп, ама Корел е 100 пъти по-подходящ за целта!И без тва не ме интересува глупавото сайтче, но исках да ви помогна, щото виждам, че сте ентусиазирани пичове и работите!Правете го както искате.Аз исах да ви помогна, ама мерси за отношението!Bator Zong™ написа:То с пейнт е най лесно и май вече с него ще ги правим.«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Само може ли да ви питам, що си правите страниците на Photoshop![]()
Много по-удобно и лесно би станало, ако правехте на Corel Draw страниците
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Аз го приемам като заяждане.С Paint естествено, че НЯМА да го правите, при все, че щом сте се захванали с програма от класа на Фотошоп - явно имате нужда от някои нейни функции, които ги няма в майкрософтското рисуване.И тогава как да си обесна отговор "ми ще го правиме с пейн най-лесно е", освен като заяждане?Ако не се е заяждал, тогава се извинявам естествено.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Till.Lindemann
- Till.Lindemann
-
----------
Пич не съм се заяждал и ако си го приел така аз трябва да ти се извиня просто с пейнт е лесно, но не става професионално, тва ми е ясно затова може да сваля Corel Draw и да пробваме с него.И пак, ако си го приел като заяждане се извинявам.«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Аз го приемам като заяждане.С Paint естествено, че НЯМА да го правите, при все, че щом сте се захванали с програма от класа на Фотошоп - явно имате нужда от някои нейни функции, които ги няма в майкрософтското рисуване.И тогава как да си обесна отговор "ми ще го правиме с пейн най-лесно е", освен като заяждане?Ако не се е заяждал, тогава се извинявам естествено.
- Till.Lindemann