Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2006 00:19

Richard Kruspe написа:
Заклевам се,проблеми с NWN2 нямам никакви!!!FEAR е на 640х480 но всички допълнителни опции са на макс

То на фиър с този чип дали макс или мин все тая. Не може да пусне ефектите.

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2006 12:33

«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:
Странен ефект забелязвам при FEAR, защото за съжаление видеото ти се оказа именно вградено на Intel и на MW ти се показва колко зле е точно, но по дяволите, не виждам как СТРАХА ти върви добре, след като старата ми 6600GT се задъхваше на него...Ае един да е хардуерния проблем на тоя свят добре ще е...
sorry offtopic:Как 6600GT ще се задъхва ве ?Аз преди на 2.4ghz,768RAM,GeForce 6600LE я играех почти на макс ! Сичко пуснато и с 1024/768 резолюция,но без Anti-a я играех перфектно.Сичко зареждаше бързо,фреймрейта беше страхотен ? Незнам какъв ти е бил проблема.Явно нещо кошницата ти е запушила.Richard Kruspe не ти е толкова слаба машината.Можеж да подкарваш и нови работи,но не на макс.Мисля,че са малко игрите които няма да ти вървят като хората.

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2006 13:12

statyc написа:
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:
Странен ефект забелязвам при FEAR, защото за съжаление видеото ти се оказа именно вградено на Intel и на MW ти се показва колко зле е точно, но по дяволите, не виждам как СТРАХА ти върви добре, след като старата ми 6600GT се задъхваше на него...Ае един да е хардуерния проблем на тоя свят добре ще е...
sorry offtopic:Как 6600GT ще се задъхва ве ?Аз преди на 2.4ghz,768RAM,GeForce 6600LE я играех почти на макс ! Сичко пуснато и с 1024/768 резолюция,но без Anti-a я играех перфектно.Сичко зареждаше бързо,фреймрейта беше страхотен ? Незнам какъв ти е бил проблема.Явно нещо кошницата ти е запушила.Richard Kruspe не ти е толкова слаба машината.Можеж да подкарваш и нови работи,но не на макс.Мисля,че са малко игрите които няма да ти вървят като хората.

Е, ключа при теб явно е без АА и АФ, но аз игра без минимум 2хАА и 2хАФ НЕ пускам :) Пък и а пусках на МАХ и там се задъхваше - начи пича беше казал, че FEAR му вървел на макс :) Иначе играта летеше съвършено на мед-хей средно положение неща.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com