Хаха, не знаехКазим написа:Това е полицайски похват - въпрос-констатация.Polivacha написа:Що питаш, като накрая констатираш фактаКазим написа: Ти малоумен ли си бе, тъпанар малоумен!
Кой ви е любимия филм
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Поздрави.Hierophant написа:Поздрави.The Chameleon написа:Този филм ме разкъса на хиляди парченца.. не бих си позволил да го гледам пак.
Нека просто сложа : The Seventh Seal.
От къде мислиш, че е аватарът ми?
Защо мислиш, че го казах?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Neurotoxin
Schindler's List, Crash, Gegen Die Wand, As Good As It Gets, Fight Club, Million Dollar Baby, V for Vendetta, Treasure Planet, Closer, Night/Day Watch, Requiem For A Dream, The Butterfly Effect, Erin Brockovich, A Beautiful Mind, The Jacket, Angel-A, Final Fantasy VII, Memories Of A Geisha.
Тези ми харесват най-много.
Иначе любими нямам. Всеки носи свое собствено послание, така че не ми се иска да избирам между различни филми.
Тези ми харесват най-много.
Иначе любими нямам. Всеки носи свое собствено послание, така че не ми се иска да избирам между различни филми.
- Richard Kruspe
- Обратна връзка:
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
-
start.a.war
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
-
Мr.Anderson
Любим филм хмм... "Deja Vu" - това е заглавието !
А относно "300" ченето си го намерих в търсачката на датата - тоя филм има доста обещаващ вид !
А относно "300" ченето си го намерих в търсачката на датата - тоя филм има доста обещаващ вид !
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
- Richard Kruspe
- Обратна връзка: