Провалът на 2006-та

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Tmac

Мнение от Tmac »

Carbon,Gothic III,Prey.
Go hard or go home.
Аватар
NERO
Обратна връзка:

Мнение от NERO »

Gothic III само NFS Carbon не много зле.
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Undead Dude написа:
Time's up написа:Gothic III,Neverwinter Nights 2,Carbon,Titan's Quest...

Тея 4 игри мога да ги характеризирам с няколко думи - Бъгове,бъгове,бъгове и още бъгове + отвратителен саундтрак и незадоволяваща графика.А имах такива очаквания..
Ех, Titan Quest си е много добра. Графиката е изпипана, по-сериозни бъгове не съм забелязал... друг е въпроса, че геймплея нещо не можа да ме грабне за дълго време, както беше Diablo 2 на времето. Но играта е една от добрите изненади за тая година... май :D
Така е.Ама другите 3 СЪКС. :x
Аватар
NeO_Zealot

Мнение от NeO_Zealot »

Undead Dude написа:по-сериозни бъгове не съм забелязал...
Човече...ти играл ли си я ? Чакай да ти преразкажа следната ситуация : след доста часове бой и нерви,стигам до един..мм "подбос".Пребих го и се запътвам нататък.И стигам до мястото,където говориш с няква женска,а след това трябва да се говори и с един пират (?!) да те закара с кораба до следващия град.Е хубаво де,ама НЕ МОЖЕ ДА СЕ КЛИКНЕ върху нпс-то >.<.На минимап-а го показва,но просто не може по никакъв начин да се говори с него..Направих си нов герой,стигнах пак до същото място и всичко си беше наред :shock: Друг много чест бъг - когато пазаруваш,инвентара ти просто става прозрачно-бял..И това всичкото след няколко пача,реинстал и т.н. Да не говорим,че когато развиваш героя на Спирит (ако не се лъжа) има един трик с магийката life drain , така да я биеш,че хем да си пълниш кръв,хем да вкарваш дмг,хем да не ти зима мана,както и да няма cooldown..Открих го съвсем случайно.Е кажи ми какво е това !! Отказах се от играта,когато стигнах Вавилон.Просто нямам нерви.Иначе да - графиката е хубава,музиката също а интрото и другите филмчета са перфектни ! Геймплея обаче е скучен и просто няма сравнение с Дебилото :D Като цяло,почнах да цъкам dungeon siege отново..
Cherry Lips

Мнение от Cherry Lips »

Gothic 3 & NFS:Carbon
Blinkers
Обратна връзка:

Мнение от Blinkers »

Като цяло тази година беше много слаба,мен лично нито една игра неме изкефи,нямаше ништо кои зне какво да се види.Няма ги вече добрите стари игри,в днешно време много рядко има интересни заглавия.
Изображение
outlaw
Обратна връзка:

Мнение от outlaw »

PREY :mrgreen:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Disciples III. :roll:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
NeO_Zealot

Мнение от NeO_Zealot »

Частта от поста ми с пачовете я пропусна или не е достатъчно ясна ... ?
Аватар
lord of darkness

Мнение от lord of darkness »

|--==DeViL==--| написа:
zip0 написа:NFS Carbon
:thumbsup: играта просто Sux
много е яка
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

NFS Carbon, TES Oblivion

И двете са яко тъпи и срам за поредицата към която за съжаление принадлежат
I'm busy, okay? I'm busy!
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

Форюма на PC Mania.
:o Или имаш, или немаш.
-|Infector|-
Обратна връзка:

Мнение от -|Infector|- »

Blinkers написа:Като цяло тази година беше много слаба,мен лично нито една игра неме изкефи,нямаше ништо кои зне какво да се види.Няма ги вече добрите стари игри,в днешно време много рядко има интересни заглавия.
Годината не беше слаба , но ако се има в предвид със 2005 вървим към деградация , все по-хубава графика за сметка на интересен геймплей!НФС Карбон не заслужава чак толкова негативно отношение , мен лично ме кефи най-много от поредицата :D
Иначе в момента играя Eragon , вярно че е добра играта , но си е чисто копие на Лорд оф тхе Рингс Ретърн оф Тхе Кинг. :?
Изображение

The world is changed.
I feel it in the water. I feel it in the earth. I smell it in the air.
Much that once was is lost, for none now live who remember it.
The world is changing.
Аватар
The Colonel

Мнение от The Colonel »

БатълФилд 2142, тази игра просто унищожи духа на БФ серията, големите очаквания бяха измамени, ЕА забиха огромния ръждив щик в гърбовете на верните им фенопве, които всеки ден излизаха и се биеха по бойните полета от Омаха, през Монте Касино, Офанзивата Тед и се свърши с Каркант.
Тъжно братя по оръжие, тъжно.
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

абе пълни разочарования според мен също са NHL 07,Knights Of The Temple 2........
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
Richard Kruspe
Обратна връзка:

Мнение от Richard Kruspe »

Daddy Yankee написа:абе пълни разочарования според мен също са NHL 07,Knights Of The Temple 2........
Бе според мен имаше едно свестно заглавие-Battlefield 2
Изображение
Публикувай отговор