Автор |
Съобщение |
Pivcho
|
|
|
|
Заглавие: Зациких на мислия на Street Hacker...може ли помощ? Публикувано на: 23 Дек 2006 19:02
Здравейте! Наскоро се зарибих по тази игричка, но ми се появи малък проблем - поиска ми лгоин и парола, след като кликна на Boot Up. Пиша ги, но как да влезя в акаунта си? Никъде няма бутон "Login" или нещо подобно, пробвах със всеки един клавиш - нищо. Единственият начин, за който се сещам е да си изтрия акаунта, но нямам намерение да започвам отначало...
___________________________________ Ех, Гейтс, ех Гейтс....не се научи как да правиш Windows....
|
|
|
|
|
Pivcho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 17:38
Оправих се с това, но сега ми излезе друг проблем. След като свърша и мисиите от Charles Nace и Vince ми изпраща писмо с плана за грабежа на банката, ми се появява проблем - той ми казва, че трябва да спра сървъра на банката. Хубаво - влизам, пускам вируса, но не действа - просто си пише, че е пуснат, но резултатът не е даден (а за това време вече трябва да действа) и ми прекъсва връзката.
___________________________________ Ех, Гейтс, ех Гейтс....не се научи как да правиш Windows....
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|