sk8
sk8
Нека който знае някакви онлаин магазини за скеит и стафс да даде някои друг линк че аз не успях да си намеря хубав саит.Ако може и на бг да има.
i like my sugar with coffee and cream
Абе кога ше се събираме да покараме...
,че аз се уредих с това пък и офертата си е чук http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=46557 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Jah Soldier написа:За холивудски филми grind и dishdogz,а за скейт филмчета на флип сори е готино,baker,emerika yellow,element elementality било готино но аз не съм го гледал
Някой знае ли линкче за Dishdogz,че в zamunda/linkos и в дата.бг не го откривам...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Nexus написа:Ааа оферта си е наистинаае може и аз да дойда с вас защото мноого ми се кара и вече съм позабравил...само събота и неделя имам време а последните 2 месеца ми бяха много натоварени точно тези дни
а и много гадно време
бтвJah Soldier "Местожителство: Перник"
![]()
Сори че питам ма ко кат съм от перник? Май тука е местото да попитам има една реге песничка от филмчето на елемент skate twig tricks дет я пускат на часта на Nijah Huston ако някей я знае ако мое да даде линкче към нея или поне името и да й каже
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
ScooBy написа:Jah Soldier написа:За холивудски филми grind и dishdogz,а за скейт филмчета на флип сори е готино,baker,emerika yellow,element elementality било готино но аз не съм го гледал
Някой знае ли линкче за Dishdogz,че в zamunda/linkos и в дата.бг не го откривам...
Тоя не съм го гледал ... Гледайте Ken Park!
ЕДИТ: Епа .. убав е щом ти го препоръчвам
respect the unexpected
meth написа:ScooBy написа:Jah Soldier написа:За холивудски филми grind и dishdogz,а за скейт филмчета на флип сори е готино,baker,emerika yellow,element elementality било готино но аз не съм го гледал
Тоя не съм го гледал ... Гледайте Ken Park!
Убав ли е
П.П.Вижте дали знаете тая песничка от на елемент клипчето моля ви
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Дано не е прозвучало неправилноJah Soldier написа:Nexus написа:Ааа оферта си е наистинаае може и аз да дойда с вас защото мноого ми се кара и вече съм позабравил...само събота и неделя имам време а последните 2 месеца ми бяха много натоварени точно тези дни
а и много гадно време
бтвJah Soldier "Местожителство: Перник"
![]()
Сори че питам ма ко кат съм от перник? Май тука е местото да попитам има една реге песничка от филмчето на елемент skate twig tricks дет я пускат на часта на Nijah Huston ако някей я знае ако мое да даде линкче към нея или поне името и да й каже
Драстиии мет

pwnd
Е за клипче мога да ви кажа Zero-New Blood ноо е добро тия кви стълби скачат не е истина.
Иначе аз карам от 2-3 месеца оли владея горедоло високо ноли,шовит и са кикфлипа мъча ама сам навит некоя Събота или Неделя да се саберем
УОПС сори не видех че темата е по-стара от мене
Иначе аз карам от 2-3 месеца оли владея горедоло високо ноли,шовит и са кикфлипа мъча ама сам навит некоя Събота или Неделя да се саберем
УОПС сори не видех че темата е по-стара от мене
Reaching aural nirvana...