___________________________________ F.Torres THE BEST
Delegat
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2006 11:54
In Guild Wars we trust
Алминатора
29 Юли 2006 10:17 Мнения: 881 Местоположение: Day by day,kickin' all the way
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2006 12:49
Значи на него давате да пуска боклучиви глупости,а изтрихте темата ми "Коиа е наи-иаката игра" така ли?
07 Апр 2006 08:33 Мнения: 9
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2006 12:52
Зна4и бих искал да се изкайя по темата.Зна4и наи-иаката игра е Кантар.Просто в тиа трите игри не мойе6 да стреля6 докато в Кантар мойе6.Когато вав ва6ите ламерски игри4ки запо4не да се стрелиа тогажа ми се обадете.Засега Кантар 4 тхе вин!
___________________________________ Sulfours Wastelands,after the Gate of Desolation.
Lord of the dreams
16 Сеп 2006 11:50 Мнения: 884 Местоположение: In front of the computer
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2006 21:17
Al_Flex написа:
Зна4и бих искал да се изкайя по темата.Зна4и наи-иаката игра е Кантар.Просто в тиа трите игри не мойе6 да стреля6 докато в Кантар мойе6.Когато вав ва6ите ламерски игри4ки запо4не да се стрелиа тогажа ми се обадете.Засега Кантар 4 тхе вин!
знаеш ли какво ще ти препоръчам
изпии една кола и след това глътни ментос
така форума остава с един човек по-малко
___________________________________ Кирилица goes Jason
Wong Fei Hung
26 Окт 2006 15:06 Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения