Автор |
Съобщение |
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2006 21:15
crazysasho написа: Аз какво ви казах ?
Кво си казал?
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2006 21:23
Мога да кажа че съм доволен от представянето ни предвид факта че повечето не сме играли с мулти тул до сега и въобще не сме играли в такива турнири.Трупаме опит и за напред ще се справяме и по-добре , обещавам и победи.Очертава се след нова година да играем с Troy (другия клан от този сайт).
За Марин аз лично съм много доволен от представянето му и от това че е капитан и мисля че трябва да продължи да е капитан ... и според мен и другите от клана са на същото мнение .Ще се радвам да остане такъв.
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2006 21:25
FELIX написа: Същински Сашоо Диков. Дам след Нова да се видиме отново! или пък TroY ? Браво Марине, аз същите мачове изиграх, само дето първия беше 5 на 1!
Аз мисля че първо трябва да минеме през Troy имам предложение и от друг клан от друг сайт също да играем с тях така че Aliens ще си ги оставиме за по късно , вече като насъберем достатъчно опит ше поискаме реванш.
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2006 21:48
Така или иначе ще имаме мачове след нова година .
А иначе аз си бях намислил тактика с Барса , обаче се оказа че идвамата ще сме с Барса, и той предложи да сме с национални отбори,но аз не бях съгласен ама трябваше да отстъпя после се оказа че и двамата сме с Англия , при което той отстъпи , ако бях с барса щеше да има повече голове от моя страни и от негова сигурно
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2006 00:13
Нищо, аз също смятам да дам мнение, въпреки, че не съм в клана...така според мен Марин играе мн добре, играхме няколко мача напоследък, не беше във форма и явно това е подействало зле...пък и само той знае какво е напрежението в такъв мач...извади лош късмет, че остан апоследен да играе и при този резултат...лошо стечение на обсоятелствета...въпреки това, смятам, че заради тази загуба Марин не бива да губи капитанското си място...като за край смятам да кажа, че тази загуба не е голяма загуба, а дори напротив, това е една победа, заради натрупания опит и обиграване, това от мен...
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2006 11:04
Според мен това че има 3 титли нищо не значи и не заради това е капитан а , защото в момента е в най-добра форма и скорошните му резултати за показателни.
А само да кажа че ние сме първия външен клан който са били едвам едвам всичките други са ги били поне с 2 точки разлика
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2006 11:11
Ами незнам за мене няма значение колко титли имаш имам предвид титлите не са критерий за определяне на капитан дали 2 или 3 не от голямо значение
Ами вчера успях с няколко мача да навлезна във форма макар и не оптимална. Но просто 1вия мач беше страшно едвам си подавах напреженеито беше огромно както върху мен така и върху него , моето напрежение изчезна след като стана 3:0 втория мач чак тогава вече се отпуснах смених тактиката и заиграх по добре в атака , но просто беше безпогрешен при преките свободни
Абе незнам гледаме напред и това е
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2006 19:20
FeLiX незнам дали си този , който до скоро играеше по нашите форуми . . . ако си ти ня би трябвало да си изненадан от победаат А отностно мача срещу TroY може и това да стане но след време
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2006 19:24
crazysasho написа: FeLiX незнам дали си този , който до скоро играеше по нашите форуми . . . ако си ти ня би трябвало да си изненадан от победаат А отностно мача срещу TroY може и това да стане но след време
Ако не се лъжа ти си в клана на TroY
П.П Вашия капитан е доста известен
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2006 19:30
абе аз само на 1 турнир от вашия форум съм играл и явно не съм онзи ФЕЛИКС !
иначе ако ме беха питали за прогноза за краен изход са колкото и да съм нахъсан, щях да заложа на Алиенс!
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2006 22:41
Момчета искат мач с нас от Fa1rPlAy3rZ
Казах че съм съгласен но след нова година
П.П Ето линк за техия форум :http://fifa-playerz.freehostia.com/forum/
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2006 22:49
MaRiN_007 написа: Момчета искат мач с нас от Fa1rPlAy3rZ Казах че съм съгласен но след нова година П.П Ето линк за техия форум :http://fifa-playerz.freehostia.com/forum/
Охоо , супер , аз съм повече от сигурен че ще ги бием
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2006 23:10
Piggsy написа: MaRiN_007 написа: Момчета искат мач с нас от Fa1rPlAy3rZ Казах че съм съгласен но след нова година П.П Ето линк за техия форум :http://fifa-playerz.freehostia.com/forum/ Охоо , супер , аз съм повече от сигурен че ще ги бием
Това не важи за тях,те са супер надъхани че ще ни смачкат
|
|
Fa1rPlAy3rZ|Pagane
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Дек 2006 11:24
MaRiN_007 написа: Момчета искат мач с нас от Fa1rPlAy3rZ Казах че съм съгласен но след нова година П.П Ето линк за техия форум :http://fifa-playerz.freehostia.com/forum/
Ще видиме ас пък мисля че ние ще ви бием!Всичко ще се види след Нова Година
___________________________________ Най - Добрите Турнири По - Фифа 2007!Заповядайте при нас.
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 00:13
Така, преди малко играхме няколко мача с Реван, той предложи така да си изпорбваме тактики , разни работи да тренираме и ми хрумна ако искаме да имаме развитие примерно 1 път в седмицата да се събираме , в скайп примерно , и да обменяме опит и да се обиграваме .Това е само предложение,също така дайте някаква идея как да направим 1ва страница и по точно за всеки член на клана да се направи няква визитка ли нз , ако иате предложения давайте иначе ще действам на своя глава
|
|
BG-GeorGi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 05:26
момчета, аз не съм играл с никой тука, но следя събитията във форума и искам да ви поздравя за добрата работа, направихте от нищо нещо. Според мен даже сте много по-добри от Алиенз щом играхте с МОД за първи път, и то не какъв да е а и такъв какъвто те са ви казали да използвате, значи те са свикнали с него. А и завършихте 3-4 на всичко от горе, това си е чиста победа, аре продължавайте все така за напред и късмет!
BG-GeorGi
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 06:50
MaRiN_007 написа: Така, преди малко играхме няколко мача с Реван, той предложи така да си изпорбваме тактики , разни работи да тренираме и ми хрумна ако искаме да имаме развитие примерно 1 път в седмицата да се събираме , в скайп примерно , и да обменяме опит и да се обиграваме .Това е само предложение,също така дайте някаква идея как да направим 1ва страница и по точно за всеки член на клана да се направи няква визитка ли нз , ако иате предложения давайте иначе ще действам на своя глава
хммм, хубави идей. Ми значи на първата страница може да пишем любимите ни отбори с който най-често играем! А иначе събирането в скайпа даже мисля още днес да направя едно такова, стига да съм на компа, да си обмениме опита (имам няколко неща да ви казвам!) и така. Днес следобяд ако сте тука повечето ви събирам!
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 09:58
Аз предлагам към 8-9 часа Марин да ни вкара в конферентен разговор пък ,който се появи ще тренира.
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|