А и бтв.. голяма грешка, за какво си го деинсталирал.. деинсталира се когато искаш да сложиш по стара версич.. нямало е да имаш проблем с 9с да си го качиш върху 9б!
___________________________________ NeW PC - NoVeMbEr!
sergeantrh0
01 Юли 2004 21:38 Мнения: 370 Местоположение: Бургас
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2006 15:26
Spi9er написа:
С какво си го деинсталирал!?
А и бтв.. голяма грешка, за какво си го деинсталирал.. деинсталира се когато искаш да сложиш по стара версич.. нямало е да имаш проблем с 9с да си го качиш върху 9б!
не е грешка. ДХ 9.0ц не може да се сложи върху 9.0б
___________________________________ Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2006 16:13
M174K4 написа:
Spi9er написа:
Мен ми го качи О.о
Или поне... любимия ми начин да си качвам най-новите версии - инсталирам някоя нова игра и тя просто ме пита дали искам да ъпдейтвам DX до 9.0с
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
Бижутера
28 Фев 2006 17:09 Мнения: 636 Местоположение: El Cartel Records
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2006 17:33
Existence написа:
M174K4 написа:
Spi9er написа:
Мен ми го качи О.о
Или поне... любимия ми начин да си качвам най-новите версии - инсталирам някоя нова игра и тя просто ме пита дали искам да ъпдейтвам DX до 9.0с
и аз така правя
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Torrents Fan
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2006 17:39
ами аз всеки път когато някоя игра ме пита си го инсталирам но после пак съм с 9.0b затова си го махнах и сега не мога да играя нищо
От тука си дърпаш ей тая програма "DirectX 9.0 Uninstaller" и си готов.
___________________________________ What Really Matters...
Torrents Fan
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2006 18:03
hk_vlady не си ми разбрал проблема на мен ми трябва DirectX 9.0с
sergeantrh0
01 Юли 2004 21:38 Мнения: 370 Местоположение: Бургас
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2006 18:07
Левски написа:
Existence написа:
M174K4 написа:
Spi9er написа:
Мен ми го качи О.о
и аз така правя
Очевидно обаче неговия проблем е точно такъв. Пуска да инсталира ДХ 9.0ц и му изписва ,че инсталацията е приключила успешно ,но все още си е с ДХ9.0б
___________________________________ Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google
Абе ЦВЪК това е да ЪНИНСТАЛИРАШ всичко що е DirectX и после начисто да си сложиш 9.0c.
Тая програма е направена точно за това, защото ти се е омазало регистрито вече от тъпия 9.0b.
П.С Загубено време в обяснение, вместо да действаш...
П.С Докато ти писах 2'то обяснение, да си го оправил вече DirectX'а.
Torrents Fan
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2006 19:45
hk_vlady да не мислиш , че не опитах това направихго още когато се появи проблема
Алминатора
29 Юли 2006 10:17 Мнения: 881 Местоположение: Day by day,kickin' all the way
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2006 19:46
цвък написа:
hk_vlady да не мислиш , че не опитах това направихго още когато се появи проблема
Отвори си Add/Remove Programs и разкарай шибания ДиректХ.
Тогаз вади Варията и ТУП по Видеото.
П.С Виж за "Your Uninstaller! Pro 2006"
Torrents Fan
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2006 22:07
хора май не сте ме разбрали на мен ми трябва 9.0с но като го инсталирах нещо бъгна иостанах със 7.0 та кажете какво да правя поне ми кажете как да си сложа 8.1 защото и тои хе иска да се ИНСТАЛИРА
ROONEY
Заглавие:
Публикувано на: 20 Дек 2006 00:04
Знам проблема.Потърси вав форума имаше такава тема.Значи рлоблема идва от Сървис Пак 2.Той има вграден 9.0 б и по някакъв странен и тъп начин блокера инсталацията на 9.0 ц.Много важно-НЕ СЕ ОПИТВАИ ДА ТРИЕШ СП 2 -аз го направих и трябваше да реинстална уиндоус.Не знам как се оправя но ще потърся някъде го имаше обяснено.
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... 0%E5%EA%F2 Чети тука
___________________________________ In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения