www.bgshare.com - българският аналог на rapidshare !
www.bgshare.com - българският аналог на rapidshare !
www.bgshare.com - този сайт е активен от известно време вече,и е натрупал доста информация(ИГРИ и всичко останало).Има търсачка,с която могат да се преглеждат качените файлове.
лимит на даден файл е 800MB и файла НИКОГА не се изтрива от сървъра !
до седмица се очаква още няколко допълнителни услуги да се пуснат към основната - хостване на снимки/картинки,отново подмяна на дизайна (сигурно с коледно-новогодишен) и още екстри за VIP потребителите.
лимит на даден файл е 800MB и файла НИКОГА не се изтрива от сървъра !
до седмица се очаква още няколко допълнителни услуги да се пуснат към основната - хостване на снимки/картинки,отново подмяна на дизайна (сигурно с коледно-новогодишен) и още екстри за VIP потребителите.
-
TheNightmare
-
Damage san
- Till.Lindemann
Мерси, Zone Alarm е виновнаsatellite написа:при проблеми с някойя услуга на сайта,прочетете форума и ако няма решение в наличните теми,направете нова.Polivacha написа:На мен не ми почва да сваля
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
- Бижутера
- Обратна връзка:
Re: www.bgshare.com - българският аналог на rapidshare !
на мене външния ми е 50кб/сек. а пък 2.40лв на месец не ми се дават 
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Re: www.bgshare.com - българският аналог на rapidshare !
да,при тебе няма смисълЛевски написа:на мене външния ми е 50кб/сек. а пък 2.40лв на месец не ми се дават
Знаем, знаем... аз с 60 общо много не ми дреме.satellite написа:за празниците скороста на безплатния акаунт е увеличена 4 пъти = 200kb/s !
Сайта има 2 недостатъка:
1 Не бива да се тегли с флаш гет или подобна програма, щото било забранено..., а ако ти се наложи да натиснеш ПАУЗА, всико издърпано ти се губи. Бях дръпнал филм до 45% и всичко се прецака.
2 Може да се качват само до 800 МБ! В доста случаи това е твърде малко!
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
1 - като искаш да си гъзар - плащаш за ВИПPolivacha написа: Сайта има 2 недостатъка:
1 Не бива да се тегли с флаш гет или подобна програма, щото било забранено..., а ако ти се наложи да натиснеш ПАУЗА, всико издърпано ти се губи. Бях дръпнал филм до 45% и всичко се прецака.
2 - винаги можеш да разделиш даден файл с winrar на архиви,за справка - никой друг 1 click share сайт не дават толкова ГОЛЯМ лимит за файл !
1.Еми нали целта е да не се плаща? Аз да не съм милионер?satellite написа:1 - като искаш да си гъзар - плащаш за ВИПPolivacha написа: Сайта има 2 недостатъка:
2 - винаги можеш да разделиш даден файл с winrar на архиви,за справка - никой друг 1 click share сайт не дават толкова ГОЛЯМ лимит за файл !
2. Може, може