Автор |
Съобщение |
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 16:15
Ако някой иска да ме сменя в турнира да казва защото не съм в състояние да си изиграя останалите мачове(счупена ми е ръката,лявата)
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 16:30
Darth Revan написа: Мен ако питате място в клана имат само момчета със спечелини турнири.Те са най-постоянни и сериозни. Точно така iMMortalitY написа: Марин да напише състава и това е .Стига глупости и простотий.
Е чак пък такова нахалство..............
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 16:52
Какво нахалство бе пигси ?!По вашата логика трябва Реал Мадрид да печели нон стоп шампионска лига,тъй като най-много те са я печелили.И кфо* от тфа*?!Някой от отборите ляга ли пред тях ?!Какво значение има дали си печелил титла или не,ако човек не е в добра форма ?!
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
MaKaRoN4O
|
|
|
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 18:40
Аз пък мисля че Мартеси ИМА място в клана.Просто трябва да го включите.Вижте колко пъти е играл в тоя турнир.Това че не е във форма не значи че няма място.Освен това Иморталити ти колко турнира си изиграл?
Просто като видях състава веднага си зададох въпроса "Къде по дяволите е Мартеси?".
Аз може и да губя с по много инкасирани голове,но все пак не означава и че и аз не съм бил във форма.Ако сега влезна сега в канал #фифа и започна да играя упорито съм сигурен че ще измъкна нещо.Скоро ще дойдат и победите.Но точно преди последния турнир който играх изгубих всичко което бях натрупал(освен мача с деник,всичко друго беше катастрофа).
Така че вие си решавайте.Вярно явно сега не е във форма,но във всеки случай е вече доказал се в този турнир.
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 18:48
Кой е казал че не в Клана , в клана ще вклюваме хора и в зависимост формата ще подбираме колкото изисква случая
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 18:50
Алминатора написа: Аз пък мисля че Мартеси ИМА място в клана.Просто трябва да го включите.Вижте колко пъти е играл в тоя турнир.Това че не е във форма не значи че няма място.Освен това Иморталити ти колко турнира си изиграл? Просто като видях състава веднага си зададох въпроса "Къде по дяволите е Мартеси?". Аз може и да губя с по много инкасирани голове,но все пак не означава и че и аз не съм бил във форма.Ако сега влезна сега в канал #фифа и започна да играя упорито съм сигурен че ще измъкна нещо.Скоро ще дойдат и победите.Но точно преди последния турнир който играх изгубих всичко което бях натрупал(освен мача с деник,всичко друго беше катастрофа). Така че вие си решавайте.Вярно явно сега не е във форма,но във всеки случай е вече доказал се в този турнир.
А бе глупако аз съм участвал в много турнири на други фифи и съм печелил,така че когато се научиш да губиш с по-малко от 5 гола разлика тогава давай мнения и изказвай кой колко е добър.Нито си играл с мен,нито знаеш нещо за мен,така че стой,кротувай си и не исказвай мнение в посока,в която не си компетентен.
|
|
|
|
|
Larsson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 18:53
iMMortalitY написа: Алминатора написа: Аз пък мисля че Мартеси ИМА място в клана.Просто трябва да го включите.Вижте колко пъти е играл в тоя турнир.Това че не е във форма не значи че няма място.Освен това Иморталити ти колко турнира си изиграл? Просто като видях състава веднага си зададох въпроса "Къде по дяволите е Мартеси?". Аз може и да губя с по много инкасирани голове,но все пак не означава и че и аз не съм бил във форма.Ако сега влезна сега в канал #фифа и започна да играя упорито съм сигурен че ще измъкна нещо.Скоро ще дойдат и победите.Но точно преди последния турнир който играх изгубих всичко което бях натрупал(освен мача с деник,всичко друго беше катастрофа). Така че вие си решавайте.Вярно явно сега не е във форма,но във всеки случай е вече доказал се в този турнир. А бе глупако аз съм участвал в много турнири на други фифи и съм печелил,така че когато се научиш да губиш с по-малко от 5 гола разлика тогава давай мнения и изказвай кой колко е добър.Нито си играл с мен,нито знаеш нещо за мен,така че стой,кротувай си и не исказвай мнение в посока,в която не си компетентен.
хах батка аламинаторе ако бех на тфое място немаше да посмея да пиша вече в тоя форум камо ли да давам акъл на другите ако бех като тебе да бера срам секи турнир така че тихичко шото си ЛЕЕЕКО нагъл точно ап ти да даваш акъл;) а и съм напълно съгласен с иморталити вие кфо да не си мислите че падам от луната аз или той????играли сме в много други турнири преди мтоя имаме опит играеме още от излизането на играта нз за него но аз даже имам 2 спечелени вече в 1 друг форум
да нне говориме па за FIFA World Cup че неа ми стигне мястото да изреждам запомнящите се мигове и спечелените турнири
п.п.вчера играхме 2 контролки с 1 стар френд,оказа се че той е в клана на Aliens-RILSKI му е ника.Ест бих го разгромно и в 2-та мача и беше искрено изненадан а донякаде и доволен че не съм в клана на PCMANIA праете си изводите ае
___________________________________ една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
|
|
|
|
|
Alan_Smith
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 19:13
Ех, какви сте ми звезди Човека си казва мнението и вие започвате да му се нахвърляте.Големи постижения имате ей
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 19:21
Alan_Smith написа: Ех, какви сте ми звезди Човека си казва мнението и вие започвате да му се нахвърляте.Големи постижения имате ей
Оф алане виж,че през 2 поста го пише това и ме дразни.Не стига,че е слаб и не е играл с мен,а и казва кой да играе.От какъв зор ?!
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 19:23
iMMortalitY написа: Алминатора написа: Аз пък мисля че Мартеси ИМА място в клана.Просто трябва да го включите.Вижте колко пъти е играл в тоя турнир.Това че не е във форма не значи че няма място.Освен това Иморталити ти колко турнира си изиграл? Просто като видях състава веднага си зададох въпроса "Къде по дяволите е Мартеси?". Аз може и да губя с по много инкасирани голове,но все пак не означава и че и аз не съм бил във форма.Ако сега влезна сега в канал #фифа и започна да играя упорито съм сигурен че ще измъкна нещо.Скоро ще дойдат и победите.Но точно преди последния турнир който играх изгубих всичко което бях натрупал(освен мача с деник,всичко друго беше катастрофа). Така че вие си решавайте.Вярно явно сега не е във форма,но във всеки случай е вече доказал се в този турнир. А бе глупако аз съм участвал в много турнири на други фифи и съм печелил,така че когато се научиш да губиш с по-малко от 5 гола разлика тогава давай мнения и изказвай кой колко е добър.Нито си играл с мен,нито знаеш нещо за мен,така че стой,кротувай си и не исказвай мнение в посока,в която не си компетентен.
Ако бях казал "Иморталити това,иморталити онова,иморталити Шампион" нямаше да говориш така нали?
Айде ще продължа да те дразня
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 19:24
Има няма това е положението той мартеси не спори вие вместо него . Точка по въпроса мненията на другите са излишни всичко е решено
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 19:29
MaRiN_007 написа: Има няма това е положението той мартеси не спори вие вместо него . Точка по въпроса мненията на другите са излишни всичко е решено
Изчакай имам ексклузивни пикове на Иморталити
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 19:31
омг кво става тука ве.. да изпусна 2 турнира.. и всичко толкова се е променило :Р
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 19:31
Да допълня ,че клана беше замислен преди няколко месеца и в него влизаше Гм ама той изчезна и е нормално "старите кучета" да сме в него.Пък когато Легендари Килър и Immortaly спечелят някое от изданията на турнира или направят поредица от финали и полуфинали ,вече наистина може да претендират за място!
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 19:43
Алминатора написа: MaRiN_007 написа: Има няма това е положението той мартеси не спори вие вместо него . Точка по въпроса мненията на другите са излишни всичко е решено Изчакай имам ексклузивни пикове на Иморталити
ЬАаьаХахХАхаХА ти си имал хумор,за съжаление никой не може да излъжеш,че това съм аз,тъй като явно това е твоя снимка и просто се чудиш как да се покажеш на другите и да видят външния ти вид и да разбереш какво мислят за него.
п.п. Като ти гледам профила и интересите ти се надявам някой ден някоя жена(стара мома) да ти обърне внимание,че ми става направо жал за жалкото ти съществувание.
п.п. Аз ще спра,защото съм много над интелектуалното ниво на алминатора и няма смисъл да се спори с глупаци.
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 20:14
Almiminator - Стига си задръствал темата с глупости, ше те помпля да ги махнеш тия снимки.За участието ти ок никой няма да те замества просто другите ти мачове за служебни победи.
За Martessi - Той винаги е бил и ще бъде в клана на PC Mania просто може да не влезне в състава сега.
Мисля че е време да спре да се пише по тая тема а да си играете мачовете.Забихте нещо а аз на 20 декември изчезвам тъй че до тогава да сме го свършили турнира...Марин си ги движи нещата , сигурно днеска ше обяви и окончателния състав , няма нужда от повече обсъждания по това а почвайте с мачовете.
пп: Immortality - бате пиши си се Immortality , всички те запомниха така и то си ти става вече като запазена марка
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 20:37
Е тоя ник повече ме кефи .(повече отива на музиката,която слушам и от части на мен самия)Тази вечер играя с танаси и така..
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 21:05
Alan_Smith написа: Ех, какви сте ми звезди Човека си казва мнението и вие започвате да му се нахвърляте.Големи постижения имате ей
Е някои хора могат да се изявяват само зад мониторите Двамата адаши Никола и Никола да не ми пишат тука километрични постове и да се надуват много, много... Виж при Immortality поне има покритие, другия няма да го коментирам... Аре споко
PS: Некой ако иска да играеме и с него тая вечер да ми ипше, засега ще играя с Мастъра и Имморталити...
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 21:08
tanasi написа: Alan_Smith написа: Ех, какви сте ми звезди Човека си казва мнението и вие започвате да му се нахвърляте.Големи постижения имате ей Е някои хора могат да се изявяват само зад мониторите Двамата адаши Никола и Никола да не ми пишат тука километрични постове и да се надуват много, много... Виж при Immortality поне има покритие, другия няма да го коментирам... Аре споко PS: Некой ако иска да играеме и с него тая вечер да ми ипше, засега ще играя с Мастъра и Имморталити...
Ае 1 баскетче вързано да видим дали само зад монитора мога
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|