Автор |
Съобщение |
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 22:07
След като играя с тяхния капитан ще стане ясна работата,ще решим как ще са нещата и ще кажа отбора е ще решим няколко човека.
Феликс след като играя с техния капитан може да ти дам директно капитанската лента , но ще реша, в противен случай мисля да изиграем един два мача, да видим какво е съотношението на силите и да бъдем честни защото последните мачове си признавам ще беше класа над мен , но сега ще видим
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 00:26
Еми играх с техния капитан и е точно той rap17ka 1вия мач ме би 3:1,втория го победих 5:3 .
Ами единия го играхме без пача,другия със и смело мога да заява че този път имаше голяма разлика голове пак влизаха но не такива бъгави,като например вратаря да я избие вътре Категоричен е по отношение на пача
Бих посъветвал крисан да играе без значение пача все пак губим важен играч.
В сряда трябва двамата капитани да връчат списък с 6 играча + капитана подредени ,от 1до 6 , и по този начин ще се играе ще играем срещу примерно нашия играч е 4ти,срещу техния 4ти
Иначе рапитка каза че не играл на 100% но определено ще ни бъде трудно,но мисля че имаме сили да победин,предлагам утре да решим кой ще участват и кой ще е капитана
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 06:57
бе незнам, тоз човек явно че е силен... (хм, днеска само да не ме подиграва в даскало) , но определено няма да има полза ако аз съм капитан...
Абе ние ли сме най-силните бе? Е примерно един Пигзи който ме би катастрофално също би станал май?
А иначе хубава победа си му направил втория мач... тоя все като му пиша да играем се вика че не може ала бала и не ще да играе, и са верно пак се е лигавел... странен човек!
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 10:22
Еми ще играя , но едва ли ще направя нещо смислено.Най-много да се изложа.
За Пигси е вярно че е също много силен но според мен поне Марин трябва да е (той има огромен опит и в перфектна форма).Ако искате да изчакаме да видим след финала между двамата кой ще е капитан.
А и също така FELIX и Марин вече са в контакт с него и няма смисъл сега тепърва Пиггси да говори с него
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 13:01
еми няма проблеми. Са съм в един комп център, кат се върна ще видиме...
деба, един ламоз от класа ме бие, пък аз искам да съм капитан... изобщо имам ли място???
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 13:51
Пффф,сори ама нямах нет събота и неделя,изтървал ли съм нещо Аз потвърждавам , че ще играя в клана и почвам мачовете от групата,пак се разминах
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 14:08
Какво ще кажете да направиме и един турнир по DotA?
Ако се навия да го организирам,ще има ли хора които да се запишат?
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 14:20
Така... Сега аз съм съгласен да бъда капитан ако вие решите , но също така смятам че не е задължително да съм аз все пак има и други играчи и няма проблем да не съм аз
Това е супер , браво на крис,как няма да играеш е няма значение какво ще направиш.Тази вечер ще играем финала или нз пак , ама тряя да е тая вечер.
Сега някой говорил ли е с танаси? Съгласен ли е? Понеже аз имам готов състав който смятам че ще се представи най-добре , дайте и иве вашите предложения
1.Marin
2.Felix
3.Krissan
4.tanasi
5.piggsy
6.iMMortalitY
7.Revan/Legendary Killer
Дано не съм забравил някой , а също реван не е казал нищо дали е съгласен .
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 15:13
Krissan написа: Аз лично мисля че е най-добре капитан да е Марин.Сори FELIX ама мисля че той в момента е най-добър от всички и има най-голям шанс за победа срещу него.Ако се играе без мулти тул аз ще се включа също в състава.Но според мен не е толкова силен колкото казвате.Порсто тези които играят срещу него са слаби.А Сашо Диков 2 да не се обажда . Мисля да отправим повиквателни към следните играчи : Revan,tanasi,Martessi,Immortality,Piggsy (Marin и FELIX не и броя те ше играят 100%).Който от тези с поканите не иска да играе ще се замести с друг примерно Makaron4o,Alan Smith или някой друг... Пак казвам ако се играе без мулти тул ше се радвам и аз да помагам и да ме включите в състава ако съм ви полезен
Аз потвърждавам,че ще играя.
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 15:16
хей, все пак не забравяйте едно-Танаси няма Скайп (а доколкото чух от тези трябва задължително скайп...). Аз съм ЗА Марин да е капитан, като гледам няма някой несъгласен, затова... хайде да ги бием! Да играем за форума, за школата, за турнирите, не за себе си!
филен бетар... хах, тоя от класа ми деба, направих му 2 победи та му затворих устата!
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 16:08
Аз не съм много уверен че съм в най-добра форма от всички
Той може да не е силен ама не играе на 100%,а мачовете сега понеже имам финал , сега мачовете от новия тур, са доста. Абе трябва да решим състава най-напред
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 17:33
Ще играя бе момчета, само дето сега съм много зает, но щом ще е към уикенда няма проблем... Аз и мачовете от турнира мисля тогава да ги играя, от утре почвам
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
BG-GeorGi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 18:32
Цитат: Какво ще кажете да направиме и един турнир по DotA? Ако се навия да го организирам,ще има ли хора които да се запишат?
Супер идея но трябва да е с Хамачи или ГГ клиент
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 20:53
Ето моя примерен състав :
Marin (C)
1.FELIX
2.tanasi (ако си сложи скайп)
3.Piggsy
4.Revan
5.Immortality/Martessi
6.Krissan
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 20:59
Double Agent 3 4 The Master
Ми кво до кажа,аз съм рахит
1:0 после 1:1 после 2:1 после 3:1
И от там се сринах.Правете си изводите колко трябва да съм тъп за да го пусна от център,да ми мине целия отбор и да вкара.След това ми вкара още 1 гол.И у последната секунда,буквално той ми вкара.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 21:23
Krissan написа: Ето моя примерен състав :
Marin (C) 1.FELIX 2.tanasi (ако си сложи скайп) 3.Piggsy 4.Revan 5.Immortality/Martessi 6.Krissan
а мене къде ми заебахте бре
може да ме бият с по 6 гола,ама мога да играя и резултатите ми са в следствие на липса на късмет
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
Larsson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 22:00
Krissan написа: Ето моя примерен състав :
Marin (C) 1.FELIX 2.tanasi (ако си сложи скайп) 3.Piggsy 4.Revan 5.Immortality/Martessi 6.Krissan
мисля че бих Реван категорично миналия турнир и игра показах ,така че имам претенции за неговото място а ако кажете и 1 баражче мога да изиграя със секи от предложените които посочите
___________________________________ една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2006 22:01
Нещата стават много сериозни , ще се скараме
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|