Това прилича на деформирано бебе....
Не видяхте ли ръката докато сучеше?
Приличаше на копито,може би това е нещо между копитно и човек?
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
Sick boy
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 10:55
wtf is this motte'fuckin thing това догазва че те съществуват слагайте си шапки от опаковачно фолио кат в следите и се барикадирайте...вземете си водни пистолети Споко това не е извънземно баща ми е лекар и каза че от време на време се райдат такива изроди нишу необичайно просто ги убиват след кат се родят но просто тая е решила да си гледа уродчето
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
botlik3
29 Дек 2005 17:41 Мнения: 1829 Местоположение: The City of Ruse
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 11:00
И това нещо го показват на децата?!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
dell this profile
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 11:06
Z e R o написа:
wtf is this motte'fuckin thing това догазва че те съществуват слагайте си шапки от опаковачно фолио кат в следите и се барикадирайте...вземете си водни пистолети Споко това не е извънземно баща ми е лекар и каза че от време на време се райдат такива изроди нишу необичайно просто ги убиват след кат се родят но просто тая е решила да си гледа уродчето
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
___________________________________ Кирилица goes Jason
Sick boy
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 11:13
Bunny написа:
Z e R o написа:
Ако искате извънземни някъде имаше тема за 1 русалка(силно казано) да видите каква красавица беше (:
Аааа видяхте ли му очите?Ужас!Тва е некъв гаден изрод,който трябва да бъде претрепан или може да застраши сигурността на човечеството!Представете си като порасне да си избие комплекси заради тва че е изрод и да тръгне да убива всички хора?Това не е нито човек нито нищо.ПО действията му съдя че в най-добрия случай ще води живот на вегитация,нищо повече,но все пак НЯКОЙ ДА ГО ПРЕТРЕПЕ!
Аааа видяхте ли му очите?Ужас!Тва е некъв гаден изрод,който трябва да бъде претрепан или може да застраши сигурността на човечеството!Представете си като порасне да си избие комплекси заради тва че е изрод и да тръгне да убива всички хора?Това не е нито човек нито нищо.ПО действията му съдя че в най-добрия случай ще води живот на вегитация,нищо повече,но все пак НЯКОЙ ДА ГО ПРЕТРЕПЕ!
Е ся че го потепем !
долу_админа
25 Фев 2004 22:48 Мнения: 3549 Местоположение: Within emptiness unobstructed
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 12:03
Абе майка му на това да не се е ебала с няква мутирала мравка? :\
dell this profile
Заглавие: Re: What The Hell Is That?!
Публикувано на: 10 Дек 2006 12:39
Алминатора написа:
Bunny написа:
Според вас какво е това същество?Човек ли е,не е ли??!!!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения