хахахахKrissan написа:Алминатора написа:И ти и той се казвате Феликс така ли?FELIX написа:играхме с адаша (пилето) и ето какво стана...
![]()
![]()
Не и двамата се казват Димитър
Форумен FIFA турнир XIII [tanasi !!!]
и на мен ми се играе, ама ще чакам за следващия...ако изобщо и там се запишаИма ли някой липсващ участник от групите? Имам желание да се пробвам да знам дали ме бива...
отбор : Евертън (не зает е като гледам)
Според мен би било добре да направите 32 човека и да преиграете това световно (точно същите отбори/групи). Пък шампионската лига би била добре също
32 човека 1во че трудно ше се съберат , 2ро ако се съберат ше го игрем турнира 1месец че и повече и 3то ше има много "туристи" дето само се зписват и после никви ги няма.
Така че тва е невъзможно по-добре 20 но сериозни отколкото толкова много.А и като гледам желаещите не бяха повече от 23 човека за тоя турир
Така че тва е невъзможно по-добре 20 но сериозни отколкото толкова много.А и като гледам желаещите не бяха повече от 23 човека за тоя турир
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
Alan_Smith 3 - 4 Pileto
Няма какво да коментирам.Повежда 2:0 после права 2:2 .Защо винаги продължението на полувремето е до гол в мойта врата ??????????????Вкара ми 3 гола от добавка !!!
Де да имах лудия късмет, както срещу Марин днеска
Гивън правеше чудеса на вратата.Сега избива, идва някой и вкарва.
FELIX, пиши ми да се разберем кога ще ме замажеш
Няма какво да коментирам.Повежда 2:0 после права 2:2 .Защо винаги продължението на полувремето е до гол в мойта врата ??????????????Вкара ми 3 гола от добавка !!!
Де да имах лудия късмет, както срещу Марин днеска
FELIX, пиши ми да се разберем кога ще ме замажеш
кк
така, ето какво написах на тези от оня форум:
а здравейте. Значи аз тука съм нов, но на един друг форум съм един от най-редовните и от там обмислихме да видим кой кого та да ви предизвикаме, но още не сме събрали 5 човека (много голяма е конкуренцията) и така!
като сме готови отново ще ви пиша!
------------------------------------------------------------
хах, са играх и първите си мачове там... равен и... ах, пак равен 2 на 2 и 3 на 3 след тотално МОЕ превъзходство, но за жалост незавършено (ко да правя-играя с Полша срещу Аржентина и Гърция), но както се казва-Control myself... tempteishon is the mother
zzzzzzzzzzz
поздравявам ви със-Teddybears Sthlm & Mad Cobra - Cobrastyle и Queen - Don't Stop Me Now -ще ги пръснем тез отворковци!![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
така, ето какво написах на тези от оня форум:
а здравейте. Значи аз тука съм нов, но на един друг форум съм един от най-редовните и от там обмислихме да видим кой кого та да ви предизвикаме, но още не сме събрали 5 човека (много голяма е конкуренцията) и така!
като сме готови отново ще ви пиша!
------------------------------------------------------------
хах, са играх и първите си мачове там... равен и... ах, пак равен 2 на 2 и 3 на 3 след тотално МОЕ превъзходство, но за жалост незавършено (ко да правя-играя с Полша срещу Аржентина и Гърция), но както се казва-Control myself... tempteishon is the mother
zzzzzzzzzzz
поздравявам ви със-Teddybears Sthlm & Mad Cobra - Cobrastyle и Queen - Don't Stop Me Now -ще ги пръснем тез отворковци!
Aйде като свършим този турнир ще разберем кои 5ма ще са ние представителите.За сега аз не се очертавам един от тях
.Все пак дано изберем наистина най-силните че да не изложим турнира и тука школата ни за мастъри по фифа
която вади звезди след звезди 
Мисля даже да пратим 4мата ни полуфиналисти от този турнир и още един човек който да изберем с гласуване.Така хем ще има по голям стимул за игра на този турнир хем няма да се колебаем кой ще отиде
Мисля даже да пратим 4мата ни полуфиналисти от този турнир и още един човек който да изберем с гласуване.Така хем ще има по голям стимул за игра на този турнир хем няма да се колебаем кой ще отиде
да, ще има жребии
уха, и аз съм за това тези от полуфиналите плюс още некой да се изправят срещу техните 5 човека! уф, турнира ще ми е труден, но ще се помъча поне до полуфиналите да се докопам!
Абе са няма ли да има голови разлики ала бала? като гледам не, тъй че доста по-лесно става. Са си ъпдейтнах мача с Пилето, че Крис го беше пропуснал!
уф, как ми се спи, а утре ще ритам леле, колко ми се рита, а на вас? трябва да се събереме не само да пуцаме фифа некой път, но и истински мач да ви научим на трикченца...
уха, и аз съм за това тези от полуфиналите плюс още некой да се изправят срещу техните 5 човека! уф, турнира ще ми е труден, но ще се помъча поне до полуфиналите да се докопам!
Абе са няма ли да има голови разлики ала бала? като гледам не, тъй че доста по-лесно става. Са си ъпдейтнах мача с Пилето, че Крис го беше пропуснал!
уф, как ми се спи, а утре ще ритам леле, колко ми се рита, а на вас? трябва да се събереме не само да пуцаме фифа некой път, но и истински мач да ви научим на трикченца...
незнам но на този турнир нищо няма да мога да направя ... просто това го усещам за жалост
. А който каквото си иска да ми казва но е различно един да играе със защита -70 с/у атака от рода на 80/85 просто разликата се осеща коренно ... но това си е живи и здрави ще доживея да си играя пак със "КОРАВИТЕ" бранители на Ман.Юн. и Италия
единствената силна страна на боро е ... Даунинг , Мендиета и Якубо Аягвени (нз дали така се пише ) ... айде лека МоЩ

- † iMMortality †
е хора това с 1/2 финала не е много домислено..Представете си,че на 1/4 финал се срещнат марин и пигси/феликс?И какво ?!! от тях 100 % отпада и няма да играе в клан батъла?Има други хора,които пък любимите им отбори,с които играят не са в тази девизия и няма да са кой знае колко добри на този турнир..(визирам мен
.............Einmarsch der Gladiatoren..Bayern Munchen !)
† Harbinger of Death †
- † iMMortality †
-
Alan_Smith
- Обратна връзка: