Userbars
- White Emperor
- Обратна връзка:
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Haldir написа:Направих парвото си барче ама е супер тъпо.А как се махат определени детайли от картинката?Например искам да остане само лицето на Haldir.
Този трик може да се изпълни по няколко начина, аз (като аматьор
Първо отвори нов прозрачен (transparent - нали се сещаш, с белите и сиви квадратчета) файл със същата големина като картинката с Халдир.
После драгни картинката с Халдир и я сложи върху новия файл.
Сега идва тегавата част - с бял цвят, боядисай всичко, което не искаш да се вижда, като оставиш само лицето.
След това избираш вълшебната пръчица ("Magic Wand Tool") и кликваш върху бялата повърхност.
Следва "Edit - Cut" и бялото ще бъде изтрито. Сега имаш лицето, което можеш да прехвърлиш върху барчето.
Но аз бих ти препоръчал да не правиш всичко това, а направо да използваш бекграунда. Ето така:

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
- DukeNukem
- Обратна връзка:

Е поиграх си малко и ги направих с Healing Brush Tool.
Код за потвърждение: Избери целия код
http://img359.imageshack.us/img359/9790/axesrb3.png Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
-
----------
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
crisbeto, поздравления, харесват ми банерчетата ти 

Bator Zong™ написа:Може ли някой да го направи и да ми обясни как става тва с махането на текста от барчето.Bator Zong™ написа:Може ли на това барче![]()
вместо {PRO} Member да пише [MT] Member?

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
----------
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
АХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА не веее сериозно плс.[RudeB[]x]. написа:Сигурно щот харесваш Пеню и защото си гей?DeAD MaN написа:Имам един въпрос аз за ко не си виждам бароветене се маитапя не ми ги показва ако някой мозе да ги постне че ги забравих вече как изглеждат
![]()
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Пич при мен не се виждат пробвай да ги махнеш и сложиш пак.Не знам защо се получава такаDeAD MaN написа:Аве не ама за ко не си виздам барчетата плс някой виждали ми гиcrisbeto написа:Ако някой иска aнимирани барчета просто да си каже
In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Ето направо за всички
:
1.правиш бекграунда(без да слагаш картинката)
2.има едно "Open in Image ready"-натискаш го
3.поставяш само да се вижда долната част на картинката
4.даваш отдолу "duplicate frame" и с всеки фрейм местиш картинката алко по-надолу с "move tool"
5.и накрая даваш отдолу до "duplicate frame" има едно "tween" и правиш толкова фреймове колкото искаш да ти е бързината на движение на картинката
6.сеифаш
1.правиш бекграунда(без да слагаш картинката)
2.има едно "Open in Image ready"-натискаш го
3.поставяш само да се вижда долната част на картинката
4.даваш отдолу "duplicate frame" и с всеки фрейм местиш картинката алко по-надолу с "move tool"
5.и накрая даваш отдолу до "duplicate frame" има едно "tween" и правиш толкова фреймове колкото искаш да ти е бързината на движение на картинката
6.сеифаш

-
Abdominal Pain

вместо {PRO} Member да пише [MT] Member?
|
|
|