Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2006 19:07

Играта е супер! Според мен си е достойно продължение, но не ме кефи как са променили Neverwinter( на места прилича на село :D ), само това намирам за минус. :D Доста е богата на класове, предполагам, че в мулти ще владее. И един въпрос - от каде се настройва AA и HDR, че нещо не мога да ги видя?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Ное 2006 19:14

Всичко хубаво, ама защо са направили локациите толкова малоумно... Три крачки и тряс, World Map Transition. Вярно че с тия изисквания по-големи локации би били убийствени, ама някои от тия са просто смешни, по едно NPC и една колиба...

And build the strength they need to rule.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Ное 2006 19:56

Мангалска работа,мангалска работа,мангалска работа,мангалска работа.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Ное 2006 22:24

Хм.. почнаха да се появяват разни бъгове. Играя си и изведнъж като минавам в нова карта джуджето ми изчезва, заедно с инвентара му за 70000 приблизително. Освен това понякога, когато минавам от една карта на друга companion-a и familliar-a също изчезват.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 00:25

Icewarrior написа:
Абе как ще сече на 3.1ghz 6800 1гб?! Аз играя на 3ghz amd 64 6600gt 256mb pci-e 1gb ddr и върви перфектно не медиум 1024x768 ...

Сигурен ли си , че играеш 2 ? :roll:

Един приятел я играе на 3 ГХз, 2Гб Рам и Джи Форс 7800, ама и на него му сече грозно... :?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 03:31

Е сега я врътнах. Дам, не беше лоша играта - историята на ниво, геймплея железен, Warlock-а скучен, и само един сериозен бъг видях - 7/10 лична оценка :P А за системните - на 1gb ram, 2.4ghz p4 и gf 6800LE 128mb ми върви на 1024х768 на High и сянките на Low, не знам как на 2gb ram и gf 7800 ще върви грозно...... сигурно бъгав енджин. И до колкото разбрах от офицялния форум, в следващия пач се очаква да има АА и HDR (lol), а той трябвало да се появи към 23-ти тоз месец.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 13:17

E добре де, аз със а64 3000+ 7300ГТ и 1гб ддр400 я играех 1024 medium качество на текстурите и от advanced options всичко пуснато, само тия, дето са в първата колонка бяха на средата. И ми спичаше съвсем леко. Обаче я пуснах на ниски текстури с АФ и си върви поносимо. Само дето вчера я играх 10 часа и към края бавеше малко, ама то е нормално компа да се е шашнал :) Пък вие тук с два пъти по-мощни карти не можете на медиум да я играете.

ПП. Сенките ми бяха all on

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 13:55

Фантоме, вирусите са голяма работа. Явно твоя комп е добре обеззаразен. :wink:

Сега качих пач 1.02 и да се надяваме, че там нещата са осезаемо оптимизирани...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 14:25

The Chameleon написа:
Icewarrior написа:
Абе как ще сече на 3.1ghz 6800 1гб?! Аз играя на 3ghz amd 64 6600gt 256mb pci-e 1gb ddr и върви перфектно не медиум 1024x768 ...

Сигурен ли си , че играеш 2 ? :roll:

Един приятел я играе на 3 ГХз, 2Гб Рам и Джи Форс 7800, ама и на него му сече грозно... :?

Кажи на приятеля ти, че е инвалид... :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 16:49

Icewarrior написа:
Тази игра е единствената тази година, която я слагам наравно с обливиън, единствения и недостатък, който й намирам е камерата, трудно свикнах с нея, но е прекалено малък кусур, за да се обръща внимание.

Обливиън? Как може да сложиш Обливиън на равно с НВН2?
Обливиън не може да се мери дори с майнсуиипър камо ли с НВН2

Nicksan написа:
И графиката не е толкова добра.Изискванията са прекалено големи за такава графика.Фейбъл(МНОГО добра ролева игра,една от най-добрите)има зна4ително по-добра графика и визуални ефекти ,а има изисквания,много по-малки:1.4 Гхц процесор,256 МБ РАМ,64 МБ Видеокарта и 3 ГБ харддиск.Така 4е Невъруинтър много ще ме прощава,ама пасти да яде!Стискам палци в ПиСи Мания да я оценят с 4 или по-малко. :twisted: :twisted:

Аз пък стискам палци да не са много дегенератите като тебе
Човек който си мисли че Фейбъл е по-добра от НВН (която и да е част) наистина трябва да е много зле

Sentry написа:
И кво PC подкарва Neverwinter, баце? Бахти и мизерно грозната игра, която по някаква необяснима причина e решила да сече на FX6800. Или гигабайт рам не е достатъчен? Колкото и велик да е геймплея не може така да се ебаваш с компютрите на хората.

Бахахахаахаха
То на FX ще ти сече и пасианс
Що не се образоваш малко да разбереш че фх поредицата е прецакана защото нвидия са се правили на хитри?

Shady написа:
Каквото и да си говориме Невъруинтър е най-добрата игра по правилата на Д&Д системата.

Ти друсан ли си? НВН е добра игра но просто не е от клибъра на Балдър'с Гейт и Плейнскейп
Както и на КОТОР впрочем

Nicksan написа:
Балдър'с Гейт е къде-къде по-добра,с по-ниски изисквания и декорите дори са нарисувани ръ4но,а Невъруинтър Найтс 2 е просто поредната игра,която усира ина4е нелошата система Д&Д! :cry:

Вземи замълчи вече а?
На всички ни стана ясно че си кроманьонец
Това че Балдърс Гейт е по-добра е ясно
Но НВН си остава една от най-добрите игри
Почти всички игри по Д&Д са адски добри

Shady написа:
ПП Балдър'с гейт си е класика, но се едно да кажеш че Ейдж оф Емпайърс 1 е по-добра от Емпайър Ърт 2. Не е вярно просто!

Всъщност си е съвсем вярно

Nicksan написа:
Да,ама Невъруинтър ма ядоса с високите си изисквания,4е и не ги оправдава като графика.Обливиън има СУПЕР МЕГА красива графика,а е със същите изисквания.Пък и сигурно е по-дора откъм геймплей. :?

Абе ти нещо смислено няма ли да кажеш?
Дрънкаш простотия след простотия
Нито като геймплей нито като стори обливиън не може да стъпи и на малкия пръст на НВН2
Графиката е съвсем малко по-добра
Като се има в предвид че една графика не прави РПГ няма особено значение

Nicksan написа:
Ей,Скуби,не ме обиждай,моля ти се.Аз съм ядосан на таз игра,щото графиката от скрийншотовете не е нищо особено,а пък изискванията са като на Обливиън.И не ми говори,4е Обливиън не е РПГ.Също така имам зъб на първата 4аст и двата експанжъна,защото ги имам оригинални,а пък като искам да играя втория експанжън ми казва,4е трябвало някакъв Плей диск а пък никой от дисковете няма такояа наименование.Пробвах със вси4ки дискове,ама не стана.Затуй имам зъб и на двойката.Затова ще оплювам,докато някой не ме убеди ,4е е хубаво РПГ.Не съм е пробвал-признавам.Но няма и нужда,за да си изградя мнение. :cry:

е то само това мнение е достатъчно НИЕ да си изградиме мнение за ТЕБ
сещаш ли се вече за какво мнение става въпрос?
Ти си абсолютен ОЛИГОФРЕН
Гледал шотове и ми говори за графиката и за геймплей... ох майчице

На кратко
НВН2 е много по-добра от НВН1 във всяко отношение (геймплей, стори, атмосфера, графика всичко)
Доста е бъгава (като КОТОР2 ако си спомняте... същата работа) но иначе други проблеми няма
Все пак не може да се сравнява с класика като Балдър'с Гейт и Плейнскейп но е доста добра

Колкото до това с изчезващото джудже
Доколкото разбрах се случва когато имаш призован animal companiona или familiar при преминаване в друга локация
Както казах доста е бъгава

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 17:11

Imoras написа:
Icewarrior написа:
Тази игра е единствената тази година, която я слагам наравно с обливиън, единствения и недостатък, който й намирам е камерата, трудно свикнах с нея, но е прекалено малък кусур, за да се обръща внимание.

Обливиън? Как може да сложиш Обливиън на равно с НВН2?
Обливиън не може да се мери дори с майнсуиипър камо ли с НВН2

Nicksan написа:
И графиката не е толкова добра.Изискванията са прекалено големи за такава графика.Фейбъл(МНОГО добра ролева игра,една от най-добрите)има зна4ително по-добра графика и визуални ефекти ,а има изисквания,много по-малки:1.4 Гхц процесор,256 МБ РАМ,64 МБ Видеокарта и 3 ГБ харддиск.Така 4е Невъруинтър много ще ме прощава,ама пасти да яде!Стискам палци в ПиСи Мания да я оценят с 4 или по-малко. :twisted: :twisted:

Аз пък стискам палци да не са много дегенератите като тебе
Човек който си мисли че Фейбъл е по-добра от НВН (която и да е част) наистина трябва да е много зле

Sentry написа:
И кво PC подкарва Neverwinter, баце? Бахти и мизерно грозната игра, която по някаква необяснима причина e решила да сече на FX6800. Или гигабайт рам не е достатъчен? Колкото и велик да е геймплея не може така да се ебаваш с компютрите на хората.

Бахахахаахаха
То на FX ще ти сече и пасианс
Що не се образоваш малко да разбереш че фх поредицата е прецакана защото нвидия са се правили на хитри?

Shady написа:
Каквото и да си говориме Невъруинтър е най-добрата игра по правилата на Д&Д системата.

Ти друсан ли си? НВН е добра игра но просто не е от клибъра на Балдър'с Гейт и Плейнскейп
Както и на КОТОР впрочем

Nicksan написа:
Балдър'с Гейт е къде-къде по-добра,с по-ниски изисквания и декорите дори са нарисувани ръ4но,а Невъруинтър Найтс 2 е просто поредната игра,която усира ина4е нелошата система Д&Д! :cry:

Вземи замълчи вече а?
На всички ни стана ясно че си кроманьонец
Това че Балдърс Гейт е по-добра е ясно
Но НВН си остава една от най-добрите игри
Почти всички игри по Д&Д са адски добри

Shady написа:
ПП Балдър'с гейт си е класика, но се едно да кажеш че Ейдж оф Емпайърс 1 е по-добра от Емпайър Ърт 2. Не е вярно просто!

Всъщност си е съвсем вярно

Nicksan написа:
Да,ама Невъруинтър ма ядоса с високите си изисквания,4е и не ги оправдава като графика.Обливиън има СУПЕР МЕГА красива графика,а е със същите изисквания.Пък и сигурно е по-дора откъм геймплей. :?

Абе ти нещо смислено няма ли да кажеш?
Дрънкаш простотия след простотия
Нито като геймплей нито като стори обливиън не може да стъпи и на малкия пръст на НВН2
Графиката е съвсем малко по-добра
Като се има в предвид че една графика не прави РПГ няма особено значение

Nicksan написа:
Ей,Скуби,не ме обиждай,моля ти се.Аз съм ядосан на таз игра,щото графиката от скрийншотовете не е нищо особено,а пък изискванията са като на Обливиън.И не ми говори,4е Обливиън не е РПГ.Също така имам зъб на първата 4аст и двата експанжъна,защото ги имам оригинални,а пък като искам да играя втория експанжън ми казва,4е трябвало някакъв Плей диск а пък никой от дисковете няма такояа наименование.Пробвах със вси4ки дискове,ама не стана.Затуй имам зъб и на двойката.Затова ще оплювам,докато някой не ме убеди ,4е е хубаво РПГ.Не съм е пробвал-признавам.Но няма и нужда,за да си изградя мнение. :cry:

е то само това мнение е достатъчно НИЕ да си изградиме мнение за ТЕБ
сещаш ли се вече за какво мнение става въпрос?
Ти си абсолютен ОЛИГОФРЕН
Гледал шотове и ми говори за графиката и за геймплей... ох майчице

На кратко
НВН2 е много по-добра от НВН1 във всяко отношение (геймплей, стори, атмосфера, графика всичко)
Доста е бъгава (като КОТОР2 ако си спомняте... същата работа) но иначе други проблеми няма
Все пак не може да се сравнява с класика като Балдър'с Гейт и Плейнскейп но е доста добра

Колкото до това с изчезващото джудже
Доколкото разбрах се случва когато имаш призован animal companiona или familiar при преминаване в друга локация
Както казах доста е бъгава

Както казах ве4е-гледай си работата и мангалска работа,мангалска работа,мангалска работа,мангалска работа. :twisted:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 18:06

с риск да се повторя
ти си олигофрен
направи услуга на света и се обеси на връзките си от обувките
освен ако не ползваш такива дето се залепват защо връзките са ти много сложни... тогава ще имаш нужда от помощ... може да викнеш мама да ти помогне

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 20:01

На някой да му се играе в мулти?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 20:36

Imoras написа:
На някой да му се играе в мулти?

Не,но на теб май сериозно ти се сере.Бегай в тоалетната,4е да не се изпуснеш в гащите! :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 21:09

Тъпо дете...
Няма да те бъзикам повече... той Господ достатъчно те е избъзикал

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 21:35

Imoras написа:
Тъпо дете...
Няма да те бъзикам повече... той Господ достатъчно те е избъзикал

Не съм тъп!Просто съм малък и не разбирам вашите работи.Ама това не ми пре4и да пиша за игри.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 21:43

Искате ли да спрете и двамата?

Играта е много добра, все повече ми харесва, а и свикнах с лекото насичане на 1024х768. Самият град Невъруинтър е направен изключително красиво. Направо си струва да си се мотаеш насам-натам за кеф.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 22:18

Има ли ги пачовете някъде? Кракнати имам в предвид
Защото през launcher-a не става да се ъпдейтне
Намерих пач и в nwvault ама и той не става
На него ми изписва "could not find installation path in Registry. Please reinstall the game."
Не съм преинсталирал защото отнема много време а и се съмнявам това да оправи проблема
Ако някой знае дали може да се въведе в Registry тоя installation path ръчно нека каже как става моля

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 23:05

Ами аз си ъпдейтвах през официалния patcher и логично ми се наложи да преинстална джитката. :lol:

Учуден съм, че още няма 1.02 кракнат. Ако го локализирате някъде, споделете тук моля.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 19:47

Някой игра ли вече Mask of the Betrayer?
Лично аз съм много доволен от играта

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com