Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 12:51

Morgul написа:
Писна ми от тъпите изказвания от типа ''Слушайте квото ви харесва''. Мамка ви бе, всеки пишлегар го казва. След като дадената музика превръща хората около мен в церебрални изроди, много ясно, че ще я мразя. И теб мразя, защото си ебахти тъпото подобие на живо същество.

Споко да не се наакаш, че тоя от аватара ти май има церебрална парализа на лицето. (но оффенс)
За чалгата е ясно, че води до олигофрения, ама може и с по-леки епитети, който слуша чалга си е "прост" си остава
"прост", може да стане само по-прост. А за мен лично стилове като хард метъла и групи
като "Cannibal Corpse" и други такива също са "чалга". Слушайте Замунда Банана и няма да имате проблеми.

П.С Ей мърмот ще те чу*ам. :oops: , после може и Моргула само да си оправи грима. :P

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 12:52

I_Hate_Noise написа:
За съжаление е така... чакам да стане 2012 и се надявам ;)

Уха, да, них сме защитени от надвисналия апокалипсис(:
Да се боят чадата на светлината.
П.С. Гласувах (:

Krieg

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 12:53

Bator Zong™ написа:
Morgul написа:
Bator Zong™ написа:
Добре бе ясно е, че тая музика не я харесвате тогава просто се абстрахирайте и да не ви ибе, че я има толкова ли е сложно който иска да я слуша, добре който не иска да слуша друго.Например аз не харесвам метъл, но не съм тръгнал да правя сайтове против метъла нито съм псувал метълите и както казах преди време "нямам нищо против метълите ако и те нямат нищо против мен".Знам, че никой няма да вземе на сериозно това което написах и всичките хейтъри ще се изредят в тая тема да ме псуват без преди това да се замислят над думите ми затова искам да ги помоля след като прочетат поста ми да помислят малко и след това да пишат. :oops:
П.П.Сайта е създаден от комунист(и).

Писна ми от тъпите изказвания от типа ''Слушайте квото ви харесва''. Мамка ви бе, всеки пишлегар го казва. След като дадената музика превръща хората около мен в церебрални изроди, много ясно, че ще я мразя. И теб мразя, защото си ебахти тъпото подобие на живо същество.

Оф, абе въобще не ме ебава кво ти е мнението изказах се и тва е.
П.П.Между другото знам един форум където хейтъри като теб ги банват и се надявам някога и този да стане такъв.

Мен мислиш ли, че ме ебава за жалкото ти съществуване и пикливото ти мнение. Ебава ме толкова, колкото за хлебарката на стената, червея в почвата, чифута на улицата и т.н. Изказваш се -> не ми харесва мнението ти -> изсирам се отгоре ти.
И как можеш да говориш за банове, след като единственото нещо, което прави тоя форум с една идея по-мизерен, си ти и наборите ти по акъл. Дебеш и инфантилни изпръжляци.

ЕДИТ : О, сега видях и дриснята на владко. Ми ти дека заора бе, асперж. Не разбра ли, че колкото и да се опитваш , никога няма да отглъзнеш от собствените си говна. Не ти разбира главата, следователно седи мирен и гледай как наближава 2012-та. Пингвин.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 12:56

Цитат:
А за мен лично стилове като хард метъла и групи
като "Cannibal Corpse" и други такива също са "чалга".

и според мен ;Р

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 13:01

Bator Zong™ написа:
Morgul написа:
Bator Zong™ написа:
Добре бе ясно е, че тая музика не я харесвате тогава просто се абстрахирайте и да не ви ибе, че я има толкова ли е сложно който иска да я слуша, добре който не иска да слуша друго.Например аз не харесвам метъл, но не съм тръгнал да правя сайтове против метъла нито съм псувал метълите и както казах преди време "нямам нищо против метълите ако и те нямат нищо против мен".Знам, че никой няма да вземе на сериозно това което написах и всичките хейтъри ще се изредят в тая тема да ме псуват без преди това да се замислят над думите ми затова искам да ги помоля след като прочетат поста ми да помислят малко и след това да пишат. :oops:

П.П.Между другото знам един форум където хейтъри като теб ги банват и се надявам някога и този да стане такъв.

Батка,не се ядосвай.Хората имат право на мнение.И аз не харесвам 4алгата(даже я мразя до мозъка на костите си).Това е мое мнение и не озна4ава,4е съм хейтър. :)

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 15:10

Колко зле и какъв анти-социален тип трябвя да си,че да си губиш времето,за да правиш такъв сайт?

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 15:48

Чалга рулз !!!!
10. Весела - Ръчна,Крачна [2:59]

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 15:58

Eстествено! "Слушайте квото ви харесва, оставете чалгата на мира".
Не! Нека тя остави нас на мира.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 16:20

Долу чалгата! :x :x ... как може да слушате такива бози :?: :!:

Профил Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 16:26

ReDRespect написа:
Долу чалгата! :x :x ... как може да слушате такива бози :?: :!:

и по същата причина мога да те питам, защо слушаш бози като "Nightwish"

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 16:40

Чалгата е най-шибаната музика!!!They are all bastards!They Suck!Shame on them!!! :die: :die: :die: :mgun: :mgun: :mgun: :mgun: :mgun: :mgun: :mgun: :mgun: :mgun: :mgun: :mgun: :mgun: :mgun:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 17:15

Morgul написа:
Bator Zong™ написа:
Morgul написа:
Bator Zong™ написа:

Мен мислиш ли, че ме ебава за жалкото ти съществуване и пикливото ти мнение. Ебава ме толкова, колкото за хлебарката на стената, червея в почвата, чифута на улицата и т.н. Изказваш се -> не ми харесва мнението ти -> изсирам се отгоре ти.
И как можеш да говориш за банове, след като единственото нещо, което прави тоя форум с една идея по-мизерен, си ти и наборите ти по акъл. Дебеш и инфантилни изпръжляци.

ЕДИТ : О, сега видях и дриснята на владко. Ми ти дека заора бе, асперж. Не разбра ли, че колкото и да се опитваш , никога няма да отглъзнеш от собствените си говна. Не ти разбира главата, следователно седи мирен и гледай как наближава 2012-та. Пингвин.

Моргуле,успокой топката, че тотално ще им смачкаш самочувствията "пингвински".

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 17:39

То аре направим един митинг в София с плакати и лозунги "АНТИ ЧАЛГА" и "СМЪРТ НА ЧАЛГАТА МАХНЕТЕ ТОВА ЛАЙНО ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ" и ако не ни приемат изканията ще станем камикадзета във чалга изпълнителките и чалга феновете :) :D

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 18:00

Браво. Хвала. От дадена възможност за гласуване против чалгата вие го обърнахте на поредната тема " Чалга Съкс / Чалга Рулз " :rockon:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 22:28

Гласувах че Пеню ще стане чалга певец на годината :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 23:00

Много ясно че съм против.Тя е срам за Музиката.

Чалга SUX

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 23:02

DeAD MaN написа:
Гласувах че Пеню ще стане чалга певец на годината :D

btw мраза чалгата и Пеньо

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 23:03

Цитат:
Гласувайте

Е па нема!
ПП:Не че харесвам чалга,де.
Мрете,чалгарчета :twisted:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2006 23:12

Доживях и тва, владко да се изживява като виден интелектуалец... Пхаха...

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Ное 2006 03:29

Мн зле... :senile:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: