Гласувайте !!
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Гласувайте !!
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
-
----------
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
- VALEN7INVS
- Цар
За!I_Hate_Noise написа:Направихте ме про-хейтър на 23 години !
Айде който мисли като мен че именно тая повърня е причината за духовната нищета и слабоумието да гласува...
Последен стадий държавен изпит по омраза имам,
на въпрос "К'во ста'?" дори с глава не кимам...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- VALEN7INVS
- Цар
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
-
----------
Добре бе ясно е, че тая музика не я харесвате тогава просто се абстрахирайте и да не ви ибе, че я има толкова ли е сложно който иска да я слуша, добре който не иска да слуша друго.Например аз не харесвам метъл, но не съм тръгнал да правя сайтове против метъла нито съм псувал метълите и както казах преди време "нямам нищо против метълите ако и те нямат нищо против мен".Знам, че никой няма да вземе на сериозно това което написах и всичките хейтъри ще се изредят в тая тема да ме псуват без преди това да се замислят над думите ми затова искам да ги помоля след като прочетат поста ми да помислят малко и след това да пишат.
П.П.Сайта е създаден от комунист(и).
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Писна ми от тъпите изказвания от типа ''Слушайте квото ви харесва''. Мамка ви бе, всеки пишлегар го казва. След като дадената музика превръща хората около мен в церебрални изроди, много ясно, че ще я мразя. И теб мразя, защото си ебахти тъпото подобие на живо същество.Bator Zong™ написа:Добре бе ясно е, че тая музика не я харесвате тогава просто се абстрахирайте и да не ви ибе, че я има толкова ли е сложно който иска да я слуша, добре който не иска да слуша друго.Например аз не харесвам метъл, но не съм тръгнал да правя сайтове против метъла нито съм псувал метълите и както казах преди време "нямам нищо против метълите ако и те нямат нищо против мен".Знам, че никой няма да вземе на сериозно това което написах и всичките хейтъри ще се изредят в тая тема да ме псуват без преди това да се замислят над думите ми затова искам да ги помоля след като прочетат поста ми да помислят малко и след това да пишат.![]()
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
хе хе хе ....
И да гласувате и да не гласувате, чалгата е фактор и вие нищо не можете да направите по въпроса. Колкото и да я мразите, и да се спукате от злоба ... нищо няма да промените.
Have Fun ...
И да гласувате и да не гласувате, чалгата е фактор и вие нищо не можете да направите по въпроса. Колкото и да я мразите, и да се спукате от злоба ... нищо няма да промените.
Have Fun ...
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
-
----------
Оф, абе въобще не ме ебава кво ти е мнението изказах се и тва е.Morgul написа:Писна ми от тъпите изказвания от типа ''Слушайте квото ви харесва''. Мамка ви бе, всеки пишлегар го казва. След като дадената музика превръща хората около мен в церебрални изроди, много ясно, че ще я мразя. И теб мразя, защото си ебахти тъпото подобие на живо същество.Bator Zong™ написа:Добре бе ясно е, че тая музика не я харесвате тогава просто се абстрахирайте и да не ви ибе, че я има толкова ли е сложно който иска да я слуша, добре който не иска да слуша друго.Например аз не харесвам метъл, но не съм тръгнал да правя сайтове против метъла нито съм псувал метълите и както казах преди време "нямам нищо против метълите ако и те нямат нищо против мен".Знам, че никой няма да вземе на сериозно това което написах и всичките хейтъри ще се изредят в тая тема да ме псуват без преди това да се замислят над думите ми затова искам да ги помоля след като прочетат поста ми да помислят малко и след това да пишат.![]()
П.П.Между другото знам един форум където хейтъри като теб ги банват и се надявам някога и този да стане такъв.