Автор |
Съобщение |
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 11:40
Lady Winterfell написа: Ако под MTG разбираш Magic The Gathering, то отговора ми е положителен. Gruul deck и заради липсата на всички добри редки карти за него от магазините се отчаях вече...ще минавам на Selesnya. Колкото до фентъзито...изпуснали сте Джордж Мартин. "Песен за огън и лед" засеа е най-доброто фентъзи, което съм виждала, наред със "Discworld". Авторе, предполагам си чел само Хари Потър, нали?
Ами то и Ю-Ги-О е с карти.Зна4и и то е пен енд пейпър РПГ.Много яко!И със сигурност е по-добро от Меджик:Дъ Гетъринг.Ама тази последната я има и на компютърна игра.Зна4и ще я сваля.И не се сърдете-принципа ми(както се забелязва и от подписа ми)е-на всяка манджа-мерудия!
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 11:47
Nicksan написа: Lady Winterfell написа: Ако под MTG разбираш Magic The Gathering, то отговора ми е положителен. Gruul deck и заради липсата на всички добри редки карти за него от магазините се отчаях вече...ще минавам на Selesnya. Колкото до фентъзито...изпуснали сте Джордж Мартин. "Песен за огън и лед" засеа е най-доброто фентъзи, което съм виждала, наред със "Discworld". Авторе, предполагам си чел само Хари Потър, нали? Ами то и Ю-Ги-О е с карти.Зна4и и то е пен енд пейпър РПГ.Много яко!И със сигурност е по-добро от Меджик:Дъ Гетъринг.Ама тази последната я има и на компютърна игра.Зна4и ще я сваля.И не се сърдете-принципа ми(както се забелязва и от подписа ми)е-на всяка манджа-мерудия!
В някои моменти, дори с антихристиянското си мислене, се чудя дали да не се прекръстя...
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0% ... 1%80%D0%B0
http://en.wikipedia.org/wiki/Pen-and-paper
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 11:48
AxXeSs написа: и за мен пиш тоя саит на подписа ти е много як ти ли си го праил вече си намерих оште 1 форум да пи6а . Аз съм мого голям фен на фентъзито и само тва търсих
Сайта верно е хубав,ама що не дават линкове за игрите...
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 12:11
Пен-енд-пейпър е такава игра, в която повече се пише и се мисли...Почти нищо не ти идва наготово и се иска много фантазия...
Тъй, че Ю-Ги-нещо си е много далече от Пен-Енд-Пейпър игрите...
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 12:54
Lady Winterfell написа: С постоянната ми смяна на никове вече се обърквам на кой говориш :П Ако поста ти беше до мен- с такъв бавен и лагав нет нямам шанс да играя каквато и да било онлайн игра
Демонке, ставаше въпрос за мен.
П.п. Елу, като искаш да ме биеш си купи карти, деба.. ;р
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AxXeSs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 13:24
Гадното , на ролевите игри е , че са много сложни , например МиМ цялата книга е правила , иначе е много яко , аз ся я разучавам
А никсан ти престани с твоито ИУ-ГИ-ТЪПО
___________________________________ " Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 18:01
The Chameleon написа: Lady Winterfell написа: С постоянната ми смяна на никове вече се обърквам на кой говориш :П Ако поста ти беше до мен- с такъв бавен и лагав нет нямам шанс да играя каквато и да било онлайн игра Демонке, ставаше въпрос за мен. П.п. Елу, като искаш да ме биеш си купи карти, деба.. ;р
Извинения (; Трябваше да се сетя (;
|
|
|
|
|
bheil
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 19:51
Така като гледам имаш предвид нещо извън Клелото на времето, Мечът на истината, Истории от светът на диска и Песен за огън и лед, хм Че то остана само Властелинът...
___________________________________ и видьх, и ето сив кон,
и върху него ездач,
чието име беше Смърт;
и Адът следваше подире му...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 22:36
Хах,първо мислех,че темата ше е поредната западнала,но излезна добра.Значи да питам някой играе/играл ли/ли е "Пионки на съдбата".Колкото и деболно да звучи името,не е така.Въпреки,че според мен е предназначена за пълни новаци,не е лоша.Научава се за около половин-един час мисля.Лошото е,че се играе а предварително готова карта.Иначе си има всичко,магии,50+предмета,богове,умения,раси,които се вдигат като лекуване,откриване и т.н.,шанс за неуспех и т.н.МНого ми допада,че възрастта,косата,очите и др. неща влият върху характеристиките на героя.Ако някой иска,мога да кача *.rar някъде,малък е като размер
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 22:37
ВИмаги съм готов за такива игрици.
Качи ако можеш.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 22:49
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 22:54
Dadi написа:
Гадно че е платено. :/
Иначе е много добро.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Sparhawk
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 23:53
Nicksan написа: Aй,тез хора са написали в саита http://www.citadelata.com вместо Yu-Gi-Oh ,Y o-Gi-Oh!!!Това е ужасТ!
наистина срамота, ще гледам да го оправим скоро време. благодаря, че ми каза.
___________________________________ http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
|
|
|
|
|
AxXeSs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2006 01:07
Ане някой разиграва ли Меч и Магия , да го питам нещо ?
___________________________________ " Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2006 12:43
AxXeSs написа: Ане някой разиграва ли Меч и Магия , да го питам нещо ?
Аз(макар че от много време не съм го играла) и като гледам много други тук. Питай.
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2006 12:49
The Chameleon написа: Lady Winterfell написа: С постоянната ми смяна на никове вече се обърквам на кой говориш :П Ако поста ти беше до мен- с такъв бавен и лагав нет нямам шанс да играя каквато и да било онлайн игра Демонке, ставаше въпрос за мен. П.п. Елу, като искаш да ме биеш си купи карти, деба.. ;р
Пари, пари аз от где да взема? Казваш събирай, но идват Vader (;
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2006 13:32
Най-добрата TT е D&D. От доста години имам щастието да я играя в един приятел купил си трилогията от чужбина. И мога да кажа ,че най-големият кеф в такива игри е да се съберат 3-4 човека +1 ДМ , 5 общо и да стане едно невероятно приключение.
|
|
|
|
|
AxXeSs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2006 19:35
Някой разучил ли е вече , че ми е много трудна . Ебаси !!!!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2006 22:07
Fenriz написа: The Chameleon написа: Lady Winterfell написа: С постоянната ми смяна на никове вече се обърквам на кой говориш :П Ако поста ти беше до мен- с такъв бавен и лагав нет нямам шанс да играя каквато и да било онлайн игра Демонке, ставаше въпрос за мен. П.п. Елу, като искаш да ме биеш си купи карти, деба.. ;р Пари, пари аз от где да взема? Казваш събирай, но идват Vader (;
вейдър не е края на света
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|