Автор |
Съобщение |
Sparhawk
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Ное 2006 20:27
Гласувах за Хрониките на Нарния, понеже според мен съчетават добър стил като при Властелина и се четат лесно като Хари Потър. Иначе има много фентъзита и като цяло въпроса кое е най-велико е забавен за да си почеше крастата човек, но не е много сериозен, тъй като първо няма единодушно мнение що е фентъзи и понеже от първото произтича, че във фентъзито попадат огромен брой различни като тоналност и "декори" произведения не може да се даде еднозначен отговор. Плюс това има твърде много добри, но непознати у нас произведения.
С което не казвам, че идеята за анкетата е лоша, напротив
П.С. Що се отнася до ролевите игри, то те са познати само на тесен кръг фенове у нас. Аксиом 16 и Ендивал са добри, но при положение, че у нас няма нито DnD, а още по-малко кокурентите им от exalted примерно няма как да има и достатъчно много фенове.
___________________________________ http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
|
|
|
|
|
AxXeSs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Ное 2006 22:16
Да напълно съм съгласен с теб ,само дето нарния си пада малко децка ,ама пак е яка
___________________________________ " Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Ное 2006 22:24
The Chameleon написа: Мукосолван написа: Миналата зима джитках Меч и Магия, доволен съм, а зарибени на MTG ениуан? Дам... от , ъъ.. 5 години. ^^ Сега главно съм с Ракдос и червено-черната стихия.. дади, каза : аксиом, ендивал, меч и магия бих разгледал примера ти като ендивал , аксиома дето излезе наскоро и меч и магия която излизаше преди доста години в броевете на ..грешка.. фентъзи фактор. . ^^
Аз не съм много навътре още, взех си Груул от Гилдпакта...върши работа чат - пат, ъхъ...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
AxXeSs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Ное 2006 22:28
Проблема им е да събереш хора с които да играите и да разучиш една книга ти тряат поне 2 3 седмици ,а ако нямате фантазия просто не си зимаите тия книги
___________________________________ " Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
|
|
|
|
|
Sparhawk
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2006 10:37
AxXeSs написа: Да напълно съм съгласен с теб ,само дето нарния си пада малко децка ,ама пак е яка
Ами да, то и ХП се води детски, ама е як, същото важи и за Книгата на Звездите... за мен това не е никакъв проблем.
___________________________________ http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
|
|
|
|
|
AxXeSs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2006 10:49
и за мен пиш тоя саит на подписа ти е много як ти ли си го праил вече си намерих оште 1 форум да пи6а . Аз съм мого голям фен на фентъзито и само тва търсих
|
|
|
|
|
Sparhawk
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2006 19:45
мерси за хубавото мнение
|
|
|
|
|
AxXeSs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2006 23:28
влизаите в този саит на спархавк , много як , за всички фентъзи маниаци
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2006 23:29
животни амос дарагон е много яка трилогия прочетете я
|
|
|
|
|
AxXeSs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2006 23:33
заслужава си да спомена че книгита са 12 , а в БГ за ся са излезли 4 , имам ги , доста са интересни
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2006 23:35
абе кога станаха 4 бе
наистина са много интересни
ПС.като че ли чета Жътварят назад
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 09:14
HAM SOLO написа: The Chameleon написа: Мукосолван написа: Миналата зима джитках Меч и Магия, доволен съм, а зарибени на MTG ениуан? Дам... от , ъъ.. 5 години. ^^ Сега главно съм с Ракдос и червено-черната стихия.. дади, каза : аксиом, ендивал, меч и магия бих разгледал примера ти като ендивал , аксиома дето излезе наскоро и меч и магия която излизаше преди доста години в броевете на ..грешка.. фентъзи фактор. . ^^ Аз не съм много навътре още, взех си Груул от Гилдпакта...върши работа чат - пат, ъхъ...
Понеже и аз засега съм със същия дек, може ли да ми разясниш най-общо стратегията, която използваш, като играеш с Груул?
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
Sparhawk
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 10:30
Till Lindemann написа: животни амос дарагон е много яка трилогия прочетете я
готина е, да, много забавна история. как ги лъже Амос само
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 10:38
Lady Winterfell написа: HAM SOLO написа: The Chameleon написа: Мукосолван написа: Миналата зима джитках Меч и Магия, доволен съм, а зарибени на MTG ениуан? Дам... от , ъъ.. 5 години. ^^ Сега главно съм с Ракдос и червено-черната стихия.. дади, каза : аксиом, ендивал, меч и магия бих разгледал примера ти като ендивал , аксиома дето излезе наскоро и меч и магия която излизаше преди доста години в броевете на ..грешка.. фентъзи фактор. . ^^ Аз не съм много навътре още, взех си Груул от Гилдпакта...върши работа чат - пат, ъхъ... Понеже и аз засега съм със същия дек, може ли да ми разясниш най-общо стратегията, която използваш, като играеш с Груул?
Ако поразгледаш сайта на МТГ, би разбрала доста и яки стратегии с които дек поискаш.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 10:38
Lady Winterfell написа: Понеже и аз засега съм със същия дек, може ли да ми разясниш най-общо стратегията, която използваш, като играеш с Груул?
Ми, този дек не е от изискващите много мислене, както можеби забелязваш последният е на принципа: Което не става със сила, става с повече сила. По - принцип отначало гледам да напускам слабите и евтини гадинки, след това да ги енчантна (също така би трябвало да знаеш, че два и повече енчантнати крийчъри си влияят един на друг), после(ако има после) идват силните иии....и тях гледам да енчантна. Дека е предимно за офанзивна игра, по мое мнение...
П.П. Ако имаш Gatherer of graces в игра, гледай да го енчантваш по възможност, много полезна карта...
П.П.П. Надявам се да съм помогнал.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 10:47
The Chameleon написа: П.п. Видял е Аксиом16 и ...
Той затова мяза на нищо :Д
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 10:47
HAM SOLO написа: Lady Winterfell написа: Понеже и аз засега съм със същия дек, може ли да ми разясниш най-общо стратегията, която използваш, като играеш с Груул? Ми, този дек не е от изискващите много мислене, както можеби забелязваш последният е на принципа: Което не става със сила, става с повече сила. По - принцип отначало гледам да напускам слабите и евтини гадинки, след това да ги енчантна (също така би трябвало да знаеш, че два и повече енчантнати крийчъри си влияят един на друг), после(ако има после) идват силните иии....и тях гледам да енчантна. Дека е предимно за офанзивна игра, по мое мнение... П.П. Ако имаш Gatherer of graces в игра, гледай да го енчантваш по възможност, много полезна карта... П.П.П. Надявам се да съм помогнал.
Е, мерси Аз от много време играя с Груул и просто исках да разбера каква стратегия му прилагаш, аз вече така съм го смесила с карти от други декове, че стандратният начин на игра ми е само един от вариантите
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 11:00
Elu Thingol написа: The Chameleon написа: П.п. Видял е Аксиом16 и ... Той затова мяза на нищо :Д
Моя Аксиом16 си събира в шкафа.. така и не ми остана време да го играя.
Но имам някаква меланхолия относно него.. ^^
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 11:03
The Chameleon написа: Elu Thingol написа: The Chameleon написа: П.п. Видял е Аксиом16 и ... Той затова мяза на нищо :Д Моя Аксиом16 си събира в шкафа.. така и не ми остана време да го играя. Но имам някаква меланхолия относно него.. ^^
Мъхъ, мъхъ.
Абе, Демоне, айде и ти играй малко MTG онлайн брях. Че нал' знайш, че бат ти Крийг си продаде дека.. а много искам да те бия :Д
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 11:28
С постоянната ми смяна на никове вече се обърквам на кой говориш :П Ако поста ти беше до мен- с такъв бавен и лагав нет нямам шанс да играя каквато и да било онлайн игра
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|