Аз бате мога да ти изброя още 50 групи, но ще дойде Еванесенс. И кво, от толкова метъли в тоя форум, никой няма да дойде, само защото се кефи на по хард групи, така ли? Баси...The Grim Reaper 2 написа:Както и Orbital, Chrystal Method, Machine Head, Antiloop, Astral Projection, Prodigy... На всички тези бих отишъл на концерти...
Бихте ли отишли на концерт на Evanescence?
+++
denik ме израдва здравата с това 80% нелицеприятни тийнове с поне 1 опит за рязане на вените
иначе по темата що да не отида а слушам доста хеви метъл групи ма истински (Maiden,Manowar,Rainbow,Savatage,Gama Ray...)ма са нешо се ориентирах към пънка и регето просто метъла си е за вкъщи (лично мнение) 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
-
Алминатора
- Обратна връзка:
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Некомпетентността ти. Например.Митя написа:Против !?
Тъпо, нали?Def Jamaica написа:Аз бате мога да ти изброя още 50 групи, но ще дойде Еванесенс. И кво, от толкова метъли в тоя форум, никой няма да дойде, само защото се кефи на по хард групи, така ли? Баси...
Абе, бъдете TRVE. Стойте си вкъщи и псувайте.
Нелицеприятни са ми тъпите чалга-курви, що гледам 'секи ден по улиците. Пък прилично тъмно облечени, макар и яко прости мадами не са ми по-нелицеприятни. Кой му пука, че са псевдо-самоубийци? Купон да има. Пък знае ли се, некоя може и да си среже вените и на концерта. Нема ли да е красиво? Не виждам причина ако имам възможност и не ме мързи да се домъкна до концерта, дори да нямам особено желание да слушам музиката. И мисля е по-добрия избор пред това да седя пред шибания компютър и да наливам акъл колко тъпи били изпълнителите, слушателите, staff-а, спонсорите и кой ли още не. А и честно казано мисля тези, които слушат Evanescence за значително по-умни от онези дебели, потни "траш любители", за които забавление е да отидат на концерта не знаейки дали за да чуят музиката, или да се доказват като "мъже" бутайки се в или създавайки погото. Ако мислите, че преувеличавам, заповядайте на следващия концерт на Soulfly. Бях на предишния. Не искам повече. След това, което видях на него и на концерта на Корн, дори тъпи, заблудени момиченца самоубийци са ми приятна компания.
И не, не ви карам да ходите на концерта. Просто мисля, че едно "не ми харесва музиката" ще е далеч по разумно от дебилни обяснения. Изглежда тъпо, сещайте се.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Ем, в началото, преди няколко години ме радваха, ма откакто напусна Ben Moody издават доста посредствени песни и в общи линии, казаното от деник се припокрива с истината... От организаторска страна обаче тва би било добро - със сигурност ще се съберат доста хора, групата си е комерс, квото и да ми говорите 
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Общото е комерсиализацията, която при Корн даже е по-голяма.Sett написа:Mноо як пич си,щом намираш нещо общо между двете групи...The Grim Reаper написа:Бих отишъл. Просто "за спорта". Щом на Корн отидох, що пЪ да не отида на Еванесънс?
Но визирах този концерт като най-осрания, на който съм бил, та подлагам на съмнение на Evanescence да е по-зле.
И ти щеше да си мноо як пич, ако можеше да се замислиш малко.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Predator-S
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка: