Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Аз и футболът
Публикувано на: 31 Окт 2006 00:44

Здравейте! Почувствах нещо като вдъхновение от едно събитие което ми предстои, прочетете историята за да разберете какво е :)

Ако искате да го продъжите, няма проблеми, даже бих се радвал!
Приятно четене! Моля давайте коментари

Да... това е момента. Това е момента който чаках толкова дълго. Това е момента който изпълваше мислите ми през последните месеци. Най-после! Всичко е толкова хубаво че не мога да го опиша. По лицето ми се изразява ясна усмивка, ръце на кръста, десния крак върху топката. Чакайки съдията да свири и всички да се приготвят, поглеждам на ляво. Виждам Ванката щастлив, но и притеснен. Запитах се дали да го успокоя, но си казах че няма нужда и че всичко ще е наред. Поглеждам на дясно, виждам Коцето, който говори нещо със съдията, излежда по-спокоен от всички в залата. Поглеждам на зад, виждам Иво защитника който се разгрява и вратаря Боби. Боби е най-добрия вратар в училището, все пак е стража на училищният отбор. Поглеждам малко над Боби и вратата, виждам ръце който махат скандирайки нещо, но просто моментът е прекалено хубав за да се заслушам какво е то. Явно този мач е привлякъл вниманието на много любители на футбола в нашето даскало, дори и да е само първият мач от групите на тазгодишният турнир. Той е съставен от четири групи по три отбора, всеки играе срещу всеки и първите два се класират за осмина винали. В главата ми се вихри песента на Ера, Амено. Може би защото е тъжна и динамична, като емоцийте ми в момента.
Поглеждам към опонентите ни. Познавам някой от тях, добри са. Не ни очаква лесен мач, все пак нашите два отбора са фаворити в групата ни. Съдията се приближава към мен, пита ме ези или тура да избера. Отговарям му ези, обяснявайки че е близко до ийзи от английския, каквато победата би ни се искала да бъде.

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2006 10:05

13 години е хубава възраст, тогава и аз играех в отбора на училище :D Изгониха ме, защото учителя по физическо/треньора/ се почувства застрашен от моята грамотност.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2006 22:44

не просто не живея в България и тука даже най-вече се интересуват от такива първнства в даскало 16-18 годишни...

Аз съм на 16

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2006 19:47

Твърде кратко, за да бъде анализирано обстойно. Стилът обаче до голяма степен е приятен за четене.
Тематиката вълнува и мен, така че като играете да очакваме следващ епизод, нали?

Успех. :wink:

And build the strength they need to rule.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 15:10

майче ще го продължа тия дни :0

не е чак толкова зле

А и не е точно по истински случай но има прилика малко :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 17:11

Бе то във вашето даскало колко класа има,че играят групи и осминафинали?
32?!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2007 04:14

Еми то това са групи, не класове... и доста хора са запалени по футбола тъйче има достатъчно играчи за 7-8 екипа

И играе се на вътрешен терен, по 3-ма играчи и един вратар. Иначе един екип е около 7-8 играча.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com