Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2006 22:53
pl1hi_viki написа: ферил,ферил,ферил,ферил вижте картинките ме ме тя е най-готината вижте аватара ми тя е най-готината хе хе да ви е яд Яд ни е, яд ни е! Мале, хора, дайте да се самоубием, нивгаж няма да имаме такъв готин аватар. Ей, не престана с тия детски глупости, дето ги ръсиш, бе. Тъй и не разбра как трябва да се държиш.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2006 23:22
Таз от Syberia-Кейт,и дарк елф-а на Lineage 2
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Яну 2006 12:19
Всички сте някакви тъпи заблудени флъдъри. Ей за това говорих. Темата не е нещо кой знае какво, но можехме да я обърнем в нещо интересно. Примери ли да ви давам. Като казвате всички Blood Rayne, напишете нещо за нея, информация, картинки - всички това го има в http://www.google.com Но вие предпочетохте първите 3 страници да са изпълнени с разсъждения над това що е offtopic, а следващите се състоят от безмислени постове в които всеки казва "Blood Rayne е мацката" и нищо повече. Единствение пост тук, който струва нещо е на MGR.
Ето и моята фаворитка:
Lady pic 1
Lady pic 2
Lady pic 3
Момичето е от Devil May Cry 3 и смятам че е достоен претедент за титлата. Ако някой ми даде други снимки на нея и да не са от google, ще съм му признателен.
___________________________________ NOT THERE JOHNNY, NOT THERE!
|
|
|
|
|
Wanted'
|
|
Мнения: 21 Местоположение: Кофичка от кисело муе'ко......Пробуем!
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Яну 2006 16:39
не пиши като не те кефи
и незнам кой е флъдър[/b]
___________________________________ Ako си бисексуален възможността да изкараш добре неделя вечер е двойно по-голяма.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Яну 2006 16:46
Елексис Синклер (от Син, най-великият шутър, за**ан и изоставен от нещастниците, които играеха Каунтър Страйк в. 0.7
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2006 15:41
Момиченцето от F.E.A.R.
пуста фенщина...(:
http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz/content/p/8/67448/girl_2.jpg
В началото не е ясна каква е ролята й,освен да ти изкара ангелите максимален брой пъти и да избие колкото може тежко въоръжени командоси
Тя пуска главния злодей в играта(Пакстън Фетел) на свобода,неясно защо.Той е човек с огромни психически способности и може да контролира армия от клонирани войници.Пускането му на свобода,разбира се,е голям проблем,предвид безобидната армия от тежковъоръжени клонинги .Затова е изпратен отряд да се справи със ситуацията(F.E.A.R.,aka First Encounter Assault Recon) и главният герой е част от него.
Май се отплеснах леко...та това изчадийце помага на Фетел да се освободи и освен това да се отърве от главния герой,въпреки,че не са като екип (кой би искал да е в екип с нея? ),а по-скоро действат самостоятелно,макар че главната цел и на двамата явно е да се отърват от вас...
Не съм превъртял играта(още),затова не ме бесете,ако съм осрал нещо по историята
И не,не я намирам секси
никой не е казал в какъв смисъл трябва да се тълкува "яка" (:
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
jones
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2006 15:50
Мона Сакс от Max Payne и естествено кака Лара.
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2006 18:07
Лара Крофт и Blood Rayne
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2006 20:09
Поправка в отговора: Jade от BG&E.
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2006 22:42
Blood Rayne от единичката ! найстина ми изниква в съзнанието веднага след като го прочета това ^^ тя си е доста секси особенно както пиеше там кръвчицата
p.s. Каката от NFS MW макар тя да не е кой знае какво - просто обикновенно ъндър граунд момиче :Р
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
Tao
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 14:12
Steel написа: Момиченцето от F.E.A.R. пуста фенщина...(:http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz/content/p/8/67448/girl_2.jpgВ началото не е ясна каква е ролята й,освен да ти изкара ангелите максимален брой пъти и да избие колкото може тежко въоръжени командоси Тя пуска главния злодей в играта(Пакстън Фетел) на свобода,неясно защо.Той е човек с огромни психически способности и може да контролира армия от клонирани войници.Пускането му на свобода,разбира се,е голям проблем,предвид безобидната армия от тежковъоръжени клонинги .Затова е изпратен отряд да се справи със ситуацията(F.E.A.R.,aka First Encounter Assault Recon) и главният герой е част от него. Май се отплеснах леко...та това изчадийце помага на Фетел да се освободи и освен това да се отърве от главния герой,въпреки,че не са като екип (кой би искал да е в екип с нея? ),а по-скоро действат самостоятелно,макар че главната цел и на двамата явно е да се отърват от вас... Не съм превъртял играта(още),затова не ме бесете,ако съм осрал нещо по историята И не,не я намирам секси никой не е казал в какъв смисъл трябва да се тълкува "яка" (:
Абе Steel за тебе ли Зубро беше писал че след тази игра Подскачаш като видиш малки чернокоси момиченца с прави коси ???
А иначе мен най си ме кефи Blood Rayne
___________________________________ Господ пази идиотите ,а аз съм от първите в списъка
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 14:44
Eve(Necromancer-a от Guild Wars)Или тая на аватара ми
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 15:24
Wicked Spirit написа: Ето и моята фаворитка: Lady pic 1Lady pic 2Lady pic 3Момичето е от Devil May Cry 3 и смятам че е достоен претедент за титлата. Ако някой ми даде други снимки на нея и да не са от google, ще съм му признателен.
И на мен тя много ми харесва
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 19:38
Dantе написа: Wicked Spirit написа: Ето и моята фаворитка: Lady pic 1Lady pic 2Lady pic 3Момичето е от Devil May Cry 3 и смятам че е достоен претедент за титлата. Ако някой ми даде други снимки на нея и да не са от google, ще съм му признателен. И на мен тя много ми харесва
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 19:40
Z e R o написа: Dantе написа: Wicked Spirit написа: Ето и моята фаворитка: Lady pic 1Lady pic 2Lady pic 3Момичето е от Devil May Cry 3 и смятам че е достоен претедент за титлата. Ако някой ми даде други снимки на нея и да не са от google, ще съм му признателен. И на мен тя много ми харесва
Me too.....
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
Мнения: 308 Местоположение: In a sinister state of your mind.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 19:41
___________________________________ Victims aren't we all?
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
Мнения: 308 Местоположение: In a sinister state of your mind.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 19:44
Wicked Spirit написа: Всички сте някакви тъпи заблудени флъдъри. Ей за това говорих. Темата не е нещо кой знае какво, но можехме да я обърнем в нещо интересно. Примери ли да ви давам. Като казвате всички Blood Rayne, напишете нещо за нея, информация, картинки - всички това го има в http://www.google.com Но вие предпочетохте първите 3 страници да са изпълнени с разсъждения над това що е offtopic, а следващите се състоят от безмислени постове в които всеки казва "Blood Rayne е мацката" и нищо повече. Единствение пост тук, който струва нещо е на MGR. Ето и моята фаворитка: Lady pic 1Lady pic 2Lady pic 3Момичето е от Devil May Cry 3 и смятам че е достоен претедент за титлата. Ако някой ми даде други снимки на нея и да не са от google, ще съм му признателен.
Това е тя в специалният костъм, който се отваря доста трудно.
___________________________________ Victims aren't we all?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 20:39
High_voltage написа: Steel написа: Момиченцето от F.E.A.R. пуста фенщина...(:http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz/content/p/8/67448/girl_2.jpgВ началото не е ясна каква е ролята й,освен да ти изкара ангелите максимален брой пъти и да избие колкото може тежко въоръжени командоси Тя пуска главния злодей в играта(Пакстън Фетел) на свобода,неясно защо.Той е човек с огромни психически способности и може да контролира армия от клонирани войници.Пускането му на свобода,разбира се,е голям проблем,предвид безобидната армия от тежковъоръжени клонинги .Затова е изпратен отряд да се справи със ситуацията(F.E.A.R.,aka First Encounter Assault Recon) и главният герой е част от него. Май се отплеснах леко...та това изчадийце помага на Фетел да се освободи и освен това да се отърве от главния герой,въпреки,че не са като екип (кой би искал да е в екип с нея? ),а по-скоро действат самостоятелно,макар че главната цел и на двамата явно е да се отърват от вас... Не съм превъртял играта(още),затова не ме бесете,ако съм осрал нещо по историята И не,не я намирам секси никой не е казал в какъв смисъл трябва да се тълкува "яка" (:Педо? Мда, не мога да и устоя... начина, по който за има-няма 2 секунди пребоядисва всяка стая в кървавочервено и разчленява командоси просто ме въздужда адски
П.П. Кой вдигна темата бе, чифути?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 20:43
Steel написа: High_voltage написа: Steel написа: Момиченцето от F.E.A.R. пуста фенщина...(:http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz/content/p/8/67448/girl_2.jpgВ началото не е ясна каква е ролята й,освен да ти изкара ангелите максимален брой пъти и да избие колкото може тежко въоръжени командоси Тя пуска главния злодей в играта(Пакстън Фетел) на свобода,неясно защо.Той е човек с огромни психически способности и може да контролира армия от клонирани войници.Пускането му на свобода,разбира се,е голям проблем,предвид безобидната армия от тежковъоръжени клонинги .Затова е изпратен отряд да се справи със ситуацията(F.E.A.R.,aka First Encounter Assault Recon) и главният герой е част от него. Май се отплеснах леко...та това изчадийце помага на Фетел да се освободи и освен това да се отърве от главния герой,въпреки,че не са като екип (кой би искал да е в екип с нея? ),а по-скоро действат самостоятелно,макар че главната цел и на двамата явно е да се отърват от вас... Не съм превъртял играта(още),затова не ме бесете,ако съм осрал нещо по историята И не,не я намирам секси никой не е казал в какъв смисъл трябва да се тълкува "яка" (:Педо? Мда, не мога да и устоя... начина, по който за има-няма 2 секунди пребоядисва всяка стая в кървавочервено и разчленява командоси просто ме въздужда адски П.П. Кой вдигна темата бе, чифути?
Ае тва момиченце за кво не мре като го стрелям?
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 20:46
Ще видим на 80 % съм от играта(теглене).
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|