Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 17:50
the_sun_spirit написа: Poglednete koe e parvooriginala. Koe e po dobro kopieto ili deistvitelnosstaa. Ako nqkoe kopie nadmine originala to kak togava to ne e kopie na originala za6toto bi trqbvalo da e kato nego oba4e tai kato se e promenilo zatova i se nari4a kopie a ne vtori original. Sledite li mi misalta
Следите ли ми мисълта?
post scriptum: Нямам чувство за хумор.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
 |
Blinkers
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 20:05
Skepticism написа: the_sun_spirit написа: Poglednete koe e parvooriginala. Koe e po dobro kopieto ili deistvitelnosstaa. Ako nqkoe kopie nadmine originala to kak togava to ne e kopie na originala za6toto bi trqbvalo da e kato nego oba4e tai kato se e promenilo zatova i se nari4a kopie a ne vtori original. Sledite li mi misalta Следите ли ми мисълта? post scriptum: Нямам чувство за хумор.
Леле каква велика мисал,трябва да се запише някаде. 
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2006 15:24
Цитат: Boby написа: Polivacha написа: Ми да - преди повече от година можех да я стартирам и спра, когато си искам, а сега дори и с DVD, уж по-добър дизайн, пак не мога! Добре би било старият принцип да пускаш и да спираш да се възвърне.
От следващия брой (12/2006) ще може да спирате и включвате музиката когато си поискате.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Окт 2006 20:35
THE KING OF TIME написа: Hyper Necro написа: THE KING OF TIME написа: за кво ти е в ПЦМАНИЯ да пускат цели игри има си торенти и фрии сървъри за тая цел  Има и магазини на Пулсар  Треа да си мноу тъп да си им клиент.Освен може би Батълфилд друго полезно,което може да се купи няма.
То не е точно смешно, по-скоро трагично 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Окт 2006 20:39
90 % от постовете в форума където се споменава Батълфилд са на Кралю на времето... 
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
NeO_Zealot
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Окт 2006 20:51
Angels Fall First написа: 90 % от постовете в форума където се споменава Батълфилд са на Краля на простотията*... 
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Окт 2006 20:52
По-точно от тва немоиш го напрай :Р
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 08:24
AcTivE написа:
DotA 4 teh win 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 14:37
Angels Fall First написа: 90 % от постовете в форума където се споменава Батълфилд са на Кралю на времето... 
Пааак сте ми сбъркали ника бе да ви се не види. Краля,не кралю.Вие не се обръщате към мен,и затова се пише Краля.Всъщност има 2-ма човека в тоя форум дето постовете им са свързани с Б*******Д,единия от тях съм аз,а другия?!
Бтв:Time's up,жалък си,никакво уважение нямаш  .Закъде сме се запътили с такива като тебе не знам  .
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 19:21
Ех, царю. Бисерите ти се леят като на народен будител словото.
P.S: Чувствителна душа имаш.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
NeO_Zealot
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 00:40
I-Ball написа: Аиде, че тая тема така ми вдигна кръвното, че и хентая сега няма да ме успокои и възбуди.

|
|
|
|
 |
DarkMol
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 15:24
Blagodarq za 4esta
___________________________________ Lans taka e
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 19:06
Existence написа: AcTivE написа: DotA 4 teh win  Хехеххехехе, Активе, в петък (следобед/вечерта) се готви за маратон по дота ако си свободен
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 21:25
Ох, как го набарах това от една стара тема...
Steel написа: Dallas_Maverics написа: *Ghost Master написа: Dallas_Maverics написа: sasheto написа: ... Темата си е пълен offtopic ... бо все пак BloodRayne..  Как една тема може да бъде offtopic  Ми например тема от сорта "Любима игра" е пълен offtopic...  Според мен ти си пълен офтопик на природата...  †Dallas™ написа: sasheto написа: Blood rayne Steel за кого говориш Мисля че под Offtopic се разбира преместена тема т.е отива на последната страница Да.така е.обаче тази тема е офтопик защото е от сорта на"любима игра" а такава тема трябва да е офтопик.Ай пишете там стига с това да ви обяснявам щот главата ме заболя  ...
Може би вместо да се хвърля в часовете по форумна лексикология младежта трябва да опресни познанията си по използване на английско-български речник със >7000 думи.
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 21:41
ShAdY написа: Казим написа: ShAdY написа: В абтобус. А една бабка ме приканяше да и направя място да седне. Да, да! Дано се срамуваш, момко. Да, супер много. Бегай бе, некролог, после ше изхвърля боклука...

|
|
|
|
 |
Blinkers
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2006 22:03
Angels Fall First написа: ShAdY написа: Казим написа: ShAdY написа: В абтобус. А една бабка ме приканяше да и направя място да седне. Да, да! Дано се срамуваш, момко. Да, супер много. Бегай бе, некролог, после ше изхвърля боклука...   Леелееее тва е супер нечовешко 
|
 |
NeO_Zealot
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 18:19
Polivacha написа: дава се списание на читател на предаването

|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 23:12
Blinkers написа: Angels Fall First написа: ShAdY написа: Казим написа: ShAdY написа: В абтобус. А една бабка ме приканяше да и направя място да седне. Да, да! Дано се срамуваш, момко. Да, супер много. Бегай бе, некролог, после ше изхвърля боклука...   Леелееее тва е супер нечовешко 
Мерси, мерси.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Поливача
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2006 00:01
Time's up написа: Polivacha написа: дава се списание на читател на предаването 
Ха ха, случава се  . Даже си го и оправих. 
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2006 00:38
Dare_Devil написа: Здравеите. Купих си копихси ПС процесор Пентиом 4 на 3,06 гх Рам ДДР2 1ГБ Жидео Гифорс 6200 TurboCache не6то такожа и 160 ГБ хард и като пусна една игра несе4а и кат се поежи дим пу6ек и некжи таки стра6но ми заси4а да кажем Властелина на Пристените заръхтането на краля несе4е и кат гримне една от тия топки и направо ми заси4а вси4ки ефекти ми се4ат, и преи ми варжи добре ама кат доидат некви ефекти ми заси4а а тоя властелин иска 700 мх процесор 128 мб рам и 32 мб жидео немойе да ми сеºе та моляви помогнете ми.
Това литературно произведение на изкуството се изМЪДри в софтуерната тема в спец форума!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|