Spyware на ДВД 11.06???

Идеи за сайта и списанието
Аватар
Поливача

Spyware на ДВД 11.06???

Мнение от Поливача »

Инсталирам си игричката Crazy Nut и Panda Platinum ми неутрализира Spyware от нейната директория. Предполагам е от играта :P . Пробвайте и кажете как е при вас :lol:
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
----------

Мнение от ---------- »

Аз лично винаги съм имал проблеми с тия цели игри от дисковете на списанието затова се отказах да ги пробвам пък и сега нали има DVD, а не два диска и на компа не мога да го пусна, но гледам трейлърите на домашното кино, но само тези които са в .avi формат което ми напомня да помоля ако може всичките трейлъри да са в такъв формат, че да мога да ги гледам. :oops:
П.П.Аз съм си виновен знам. :oops:
Boby
Обратна връзка:

Re: Spyware на ДВД 11.06???

Мнение от Boby »

Polivacha написа:Инсталирам си игричката Crazy Nut и Panda Platinum ми неутрализира Spyware от нейната директория. Предполагам е от играта :P . Пробвайте и кажете как е при вас :lol:
Играта включва рекламната програма WhenU Save (не е spyware), и при инсталацията изрично ви предупреждава за това. Може да я махнете по всяко време от "Add/Remove Program".
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

Boby написа:
Polivacha написа:Инсталирам си игричката Crazy Nut и Panda Platinum ми неутрализира Spyware от нейната директория. Предполагам е от играта :P . Пробвайте и кажете как е при вас :lol:
Играта включва рекламната програма WhenU Save (не е spyware), и при инсталацията изрично ви предупреждава за това. Може да я махнете по всяко време от "Add/Remove Program".
За съжаление Пандата веднага неутрализира тая рекламна програма.
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Аз я изтеглих още когато пръкна у сайта:D
Да наистина Avast фана нещо :?
.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Boby написа:
При мене винаги WhenU Save ми го считало за вирус...
Появяваха ми се странни pop-up-чета дори когато нямах нет.... :?
С NOD32 съм но използвам Spyware Doctor (:
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Публикувай отговор