Тук обсъждаме Gothic 3 момчета !
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Готик 3 е пълна боза в сравнение с другите....
Как може като се опитам да се обърна да ми зарежда 1 минута макар че съм на low,800х600 и никви лъскави гързарийки???
А неква подобна на щраус птичка да ме убие 2 пъти щото моя само пада на земята...а пък и тя ми прави 10+ удара а аз немога да реагирам...Ебати напълно са усрали играта....
Сори за двойния пост другия неможа да се едитне....
Как може като се опитам да се обърна да ми зарежда 1 минута макар че съм на low,800х600 и никви лъскави гързарийки???
А неква подобна на щраус птичка да ме убие 2 пъти щото моя само пада на земята...а пък и тя ми прави 10+ удара а аз немога да реагирам...Ебати напълно са усрали играта....
Сори за двойния пост другия неможа да се едитне....
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
-
sergeantrh0
Супер си е играта. Това ,че компа ти е бавен е друг въпрос. Да ,вярно е че играта е доста тежка за визията която показва. Обливиън беше по-красива и по-лека. Надявам се след още 1-2 пача нещата да се пооправят. И като щрауса те тормози намали си трудността. По дифолт е на медиум. На изи трябва да ти е добре..
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Добре де защо на Morgul който има по-слаба машина(не се обиждай) му върви добре мойто всичкото е на Low и съм на Easy....
Мале много съм зле на тая игра!!
Мале много съм зле на тая игра!!
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
Суперррррр умопомрачителна игра ! В самото начало съм ама е супер яко ! и графика и елени сабирам си яко растения...стрелям с лак.хаха как минах един некав траде правим и му продадох оражия от орки за 3к злато малиииииииииии якооооооо.а с лака си свалям елени.некви облаци луна звезди ебаси якото е.това да можеше мултиплай да тикаме заедно шеше да е супер коол !малиии ква играааа аре чао отивам да диря некои да го тепна !
-
sergeantrh0
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
2-ката ти препоръчвам !!! Ама не тази разширението й, а само Готик 2.Заслужава си повярвай ми.Аз имах и тази голд версията и с разширение ама е тапо в него няма нищо почти ново.Абе и един приятел дето е як фен на Готик и той каза че си играе чистата 2-ка.Тоя е луд преварта я 3-4 пати.Страшно приключение е !Piggsy написа:Жалко,ама на мене сигурно няма тръгне...Поне кажете 1те две части яки ли са,щото не съм ги играл и мисля да почна от тях и като си ъпгрейтна компа чак тогава да пробвам 3тата
Ми ок,ще я видя,само да я намеря някъде със сийдCABRON написа:2-ката ти препоръчвам !!! Ама не тази разширението й, а само Готик 2.Заслужава си повярвай ми.Аз имах и тази голд версията и с разширение ама е тапо в него няма нищо почти ново.Абе и един приятел дето е як фен на Готик и той каза че си играе чистата 2-ка.Тоя е луд преварта я 3-4 пати.Страшно приключение е !Piggsy написа:Жалко,ама на мене сигурно няма тръгне...Поне кажете 1те две части яки ли са,щото не съм ги играл и мисля да почна от тях и като си ъпгрейтна компа чак тогава да пробвам 3тата
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Как да няма нищо в разширението бе ? О.о Цял нов свят със сума ти куестове, нови предмети, същества, ... Чшш..CABRON написа:2-ката ти препоръчвам !!! Ама не тази разширението й, а само Готик 2.Заслужава си повярвай ми.Аз имах и тази голд версията и с разширение ама е тапо в него няма нищо почти ново.Абе и един приятел дето е як фен на Готик и той каза че си играе чистата 2-ка.Тоя е луд преварта я 3-4 пати.Страшно приключение е !Piggsy написа:Жалко,ама на мене сигурно няма тръгне...Поне кажете 1те две части яки ли са,щото не съм ги играл и мисля да почна от тях и като си ъпгрейтна компа чак тогава да пробвам 3тата
Piggsy, зарибявката е гарантирана. Ако ще играеш на двойката, по-добре почни без експанжъна, защото той е сравнително по-труден и може да ти убие кефа по някое време
А някой сега да каже за тройката... Къде е бандита Ортега. Като цяло куеста е да взема стоката на Urkrass, тръгнахме заедно със Cyrus да го дирим, но обиколих всички пещери покрай брега и навсякъде е пълно или с гоблини/огрета , или с гущери. Едната пещера е доста дълбока , има на дъното дракони, които ги избих, след това тичах чак до Venguard от към брега и нямаше бандити. Накрая ме закла'а орките ...