Dasty Ho написа:Някой може ли да ми обясни,защо като ъпдейтва,стига до 99.05% и спира От 7-8 пиъра стават 0 и просто заспива Теглих играта от всички възможни места и на всякъде прави ъпдейт и забива на 99% ..
Dasty Ho написа:Някой може ли да ми обясни,защо като ъпдейтва,стига до 99.05% и спира От 7-8 пиъра стават 0 и просто заспива Теглих играта от всички възможни места и на всякъде прави ъпдейт и забива на 99% ..
Трябва ни четвърти човек за да основем клана,засега сме :
1.Steel
2.Аламинатора
3.Medieval_Assasin
4......
Трябва ни четвърти човек който да е 10 лвл и да има 1000 Bounty Points.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Дописвам една много листова тема по история,та не съм в игра сега Едит: Скайп - loverboy_hd п.с. Вече съм 5 лвл и се научих на експлодиращия удар с меча
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
EDIT: Свалих си я оттам ими тръгва перфкетно,влизам в сървъра,направих си герой и като влезна в някоя игра първите 5-6 секунди ги показва нормално,но после ми изписва Agent Error:Agent not availible в долният ляв ъгъл(където изписва ой кого е убил и т.н.) Някой да знае решение?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Скуби и на мен го изписва тва с агента,ама по никакъв начин не влияе на играта При теб какъв е точно проблема,освен тоя надпис?Бтв,днеска съм решил да цикля игрицата до зори :Р Някой ако иска,да казва и да се смачкваме.
Dasty Ho написа:Скуби и на мен го изписва тва с агента,ама по никакъв начин не влияе на играта При теб какъв е точно проблема,освен тоя надпис?Бтв,днеска съм решил да цикля игрицата до зори :Р Някой ако иска,да казва и да се смачкваме.
Steel за уолслаш-а :Д
Еми моят пнг е 0 а на останалите играчи 999 и те не се движат,докато отдолу продължава да пише че еди-кой-си убил друг.Над главите им има някви символи.Поразрових се и открих,че този проблем се случва немалко пъти,поради някакви по-специфични интернет връзки,firewall или NAT.Демек нещо пречи на мен да взаимодействам с останалите играчи... бтв AlucardBG съм.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Интересно.Моя пинг също е 0,обаче сички си мърдат и всичко си е наред .. Поразрови се в и-нет опциите на компа (уолове,вируси и т.н.) пък кой знае :Р Дерзай ! :ь
Товя пинг винаги си е 0.
Се едно да неможеш да се свържеш с себе си! А Dasy Ho.....
Питай кой научи Steel на Wallshash и Butterfly!?