От скоро цъкам тая пуцалка ... зарибяваща е и не е голяма 100мб, вижте за к'во става въпрос. Накратко: нещо като CS + Lineage бийш са с другите събираш експ. копуваш итеми ... абе не е лоша, може и да членуваш в кланове.Ай ако има желаещи да напраим 1 бг кланче
http://gunzonline.com/ - там иска рег в FilePlanet за да я дръпнеш, иначе я има в торентите на линкос
Мисля да си я дръпна пак, преди бях стигнал до 12 левел и се отказах, защото стана прекалено грубо - някакви пичове буквално летят във въздуха и докато се усетя ме нарязват на парчета. Да, с мечове.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Ся си чета тука едно FAQ.
Я кажи в кой сървър ще играем???
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Поиграх я малко и много ме кефи.
Ще продължавам.
BTW на 1 левел победи един на 22
Ми в english версията на сайта пише free open beta.Иначе не е лоша игричката, ама някои неща във физиката и в реалистиката и куцат.Примерно изпразвам 5 пълнителя от ХУБАВА каратешница в някой...и не умира, а на него със същата му трябва 1 пълнител примерно (може би да имам лаг и реално патроните да не го уцелват, но...).Другото гадно беше с поваляне с dagger+стреляне на падналото тяло с оръжие (което аз често използвах ) - 9/10 смъртен случай.Доста често пък на 1/2 от играчите им свети няква иконка над главата и не мърдат...пак не разбрах на какво се дължи.Имах там някъв герой около 10 левъл, не си спомням точно, може и да я почна на ново, ама не знам.
Готов съм за кланче.....
Научех доста нови техники....
Това дето са летяли и кълцали вече и аз мога да го правя.
Ако не го умеете ще направим един Room сами да ви ги покажа.