Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Въпрос

Аз съм "оранжева обица" :)    4%  4%  [ 2 ]
 И к'во като приличам малко на тея,това не означава,че съм такъв,я си...    2%  2%  [ 1 ]
 И аз съм забелязъл,че има такива хора    21%  21%  [ 12 ]
 Паунчо,нещо си в грешка,много си прост...    11%  11%  [ 6 ]
 Аз твърдо не съм като тея...    25%  25%  [ 14 ]
 Аз пък съм геймър,геймърите рулз!!!    38%  38%  [ 21 ]
Общо гласове : 56
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2004 15:08

ХелУинд,и аз нямах точна представа,защо го постнах във форума това есе.Някак си исках да напиша мислите си,не знам как да се изразя.Също обичам провокацията :wink:

ПС:В есето има много злоба,да,но не и завист.Евил,думите,с които ме нападаш са заучени и всеки 5класник може да ми излезе със същата позиция... :evil:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2004 15:42

Това е като да гледаш дискавъри, поне за мен... Понякога се включваш във филма и най-често е много скучно и тъпо, всъщност може и да се посмееш и да ти стане тъжно... Повърхностни хора, аз това имам предвид

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2004 17:15

Коледа мина(ЧНГ) написа:
Когато излизам с момиче,винаги се опитвам да я заведа на място,което не е под нивото ми.Макар,че в ПД почти няма такива места :shock: Така си е...

Ехх, човече, да ти имах самочувствието бе. Говориш сякаш си хавнал Господ за ***.
Какво лошо има в тия миниобщества, за които говорите. В крайна сметка човек се движи с хората, с които му е приятно и с които има горе долу еднакви интереси. Това, че се обличат еднакво може да говори и за сходни вкусове.
А според мене ви е яд, че не можете да си намерите достатъчно хора, които да ви симпатизират. Не можете като другите да си направите една такава групичка от хора, които да командвате и които да се обличат по вашите вкусове. Не твърдя, че аз съм намерил такива хора. Приятелите ми се обличат различно от мене(аз си падам по елегантното облекло - да речем кожено яке тип сако, черни обувки , тъмен панталон(понякога дънки) и някакъв пуловер - мисля че се получава жестока комбинация), а те си падат по разни анцузи, дънки, маратонки и шушлякови якета(в никакъв случай Харисон или Дизел). Аз и затова си се кефя, защото стила ми на обличане е доста индивидуален(много рядко виждам на улицата някой който да се доближава до моите вкусове) и в същото време ми харесва много и не съм копирал от някой.
Гъзарите в моето училище изобщо не ме дразнят, защото момичетата не им се лепят кой знае колко. А и в моето даскало повечето момичета са умни и не са някви курвета дето да се лепят на всеки.А пък и ходят в групички по 2 - 3(правят изключение тия от моя клас дето са цяла тумба). а бе момичета има за всеки от сърце. И за най-големите задръстеняци ше се намери някоя. Гъзарите си ходят на кафета с компанийката и не се закачат много много с другите. А пък и малко от тях са ми в категорията специално на мене. Друг е въпроса, че училището ни се води най-елитното във Варна, така че едва ли на някой му се иска да изхвърчи от там заради побой. После родителите му(на повечето хора в това училище родителите им са страшно амбициозни) ще го убият.
На кафе не обичам, но и не мразя да ходя. Всъщност кафето е наистина добро място за утвърждаване на социалните контакти. Поне не се налага да слушаш разни чалги или музика според вкуса на домакина, защото такъв няма.
А бе живейте си там и да не ви пука за хората, които толкова ви дразнят. Ако наистина сте по умни и сте на по високо ниво от тях, вие ще се смеете последни.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Синдромът "Оранжеви обици",свобода или не...
Публикувано на: 26 Дек 2004 18:12

Коледа мина(ЧНГ) написа:
да се обличаш като другите защото те се обличат така,а не ти да се обличаш по този начин

Предполагам към това се причисляват и смъкнатите дънки, нали? Мисля, че тях ги наложиха раперите у нас.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2004 21:00

Найстина ме е яд,че свястните хора намаляват.Някои мои приятели и ъе станаха"оранжеви" и скъсах всички взаимооношения с тях.Никъде не съм споменал,че яките момичета им вързват и точно хубавите момичета са "о.обици",има разбира се и хумави"обичци,но се смесват с тълпата грозотии.В нашата гимназия е същото.Езикова сме и момичетата са в почечето случаи свястни.
Разбира се,че нивото не ми е ниско,ман,е,имам си и самочувствие,не съм хващал никого за нищо :D

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2004 00:11

Леле кви силни думи се изсипаха по мой адрес .

Добре дори да съм от " оранжевите " какво ? Яд ви е че се движа с копманията на наричащите себеси "гъзари" ? Или ви е яд че вас никога никой не ви забелязва ? Обличам се както искам - мога да кажа че нося и прилепнали дрехи и шалварести зависимост от настроението само едно винаги присъства марката " Дизел " . Та това нещо като лирично отклонение .

Lionel_Richie - разкри ме пич АЗ СЪМ ВЪРЛ ЧАЛГАР . То не е Наитлуиш , Роб Зомби , Сепултура , Слеар , СОД , Рамщаин , Ра , Диип пърпъл и тн. Се бесни кючеци . Не мога едно разбирасе да разбера точно от какво бягам ? Приемам се като такъв какъвто съм не е нужно да ми правят психологични дисекции за да го разбера - особено някой толкова бездарен като теб .

Коледа мина(ЧНГ) ( Хюман Паунчо ( Хер Пауноф ( или както там искаш да се зовеш ))) - ти пък от къде се пръкна ? Нали знаеш нишите умове обсъждат другите хора ! Както точно определяш кой какъв е ? Защото носи прилепнала блузка ? Хаха пич а замислял ли си се че човекът просто се харесва в нея или можеби че му е приятно да демонстрира телосложението си ? Или можеби защото има лузари около мен аз трябва да крия моето самочуствие и да се обличам семпло . Да ти кажа аз харесвам пищящите цветово и черно и мисля че не съм длъжен да се съобразявам с мнението на десетина лузара ( предполагам всички "оранжеви" са надменни ще кажеш сега - ми прав си когато ги критикуват разни ... бах ли като какъв да те класифицирам ) . Ами да в интерес на истината аз харесвах да си губя времето с педесет стотинки в кафето и да общувам с мои връсници . Беше ми гот - вместо да зациклям и да се доказвам на няква скумрия отдавна стигнала време за пенсиониране аз общувах . И това че всичките ви момичета страдат за липосукция и пластична операция не значи че в моето бившо училище е било така . Пък и как точно реши че "Някви грозотии стоят с няколко нещастника и си клюкарят" ? Всъщност те всички са нещастници и грозотии ! Те са такива в твоите очи защото така и не са те приели колкото и усърдие да си положил да им се докажеш . а въпросните скумрии ( пардон грозотии ) предполагам изпълват самотните ти нощи ( уви само на сън ).
"Когато излизам с момиче,винаги се опитвам да я заведа на място,което не е под нивото ми " - хахах и кога за последно си излизал с такова ? Не не говоря за сестрати и за братовчетката ти ! И това че живееш в някво сдухано градче където има едно кафенце винаги пълно с алкохолици не значи че в столицата няма стилни кафета - такаче синко почини си малко помисли и после се прави на смешен . Оо да забравих да ти спомена колко заухаво кафене е "Паспорт" - хаха лузар . ПОд нивото му хаха ще падна . Не се опитви да оправдаваш затвореноста си и комплексите си с "нива" - просто малцина ще се вържат . Сега се замисли защо всеки петокласник може да ти излезе с подобно становище ? Дали е защото е кухо и издиша или по някаква друга причина !

Аре продължаваите да обсъждате "оранжевите" . Сега остава и ти да се побъркаш и да направиш "Колумбаин 2" само дето тоя път няма да бъдат гърмяни "атлетите с белите шапки" а "оранжевите" .

П.П. И по малко завист пич споко ще се намери някоя девоика и на теб да пусне - като мине през всички други лузари. ( Лаинел Ричи предполагам ти си още малък да мислиш за такива неща такаче не те слагам в сметката ) !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2004 01:01

A да ето го и взедесъщия Ивъл...вечния съдя....С нетръпение чаках твоето мнение в темата....нека кажем че като винаги съм очарован от чисотата на мисълта ти...от безкомпромисноста с кяото разскъсваш противниковата теза....За съжеление за разлика от друг път не съм съгласен с теб....Ще те питам само едно...А замислял ли си се че много малка част от хората носят прилепналта блузка защото подчертава красивото им тяло...не....Еми така е по-голямата част от овцете които представляват нашето общесто я носят точно заощто е модерно...точно в това става дума за синдрома "оранжева обица" за проклетата мода и овчето мислене на всички които я спазват....Подяволите така е със всичко-музика,дрехи,поведение,игри(да даже познавам хора които играят игри от мода) и даже до такива дребни неща като храна и напитки.
Замисли се колко са малко хората като теб и колко много са овцтете.....просто се замисли.....Такива като нас със собствено мнение се борят на пръсти...Самия факт че сме почнали да водим такъв спор,че като ис прочел темата се си и уграл една "маина' те прави различен от "обцата".Не ти ли се е случвало твоите познати "обеци" да те питат "абе ти си много як човек ама защо батка я слушаш тая простотия(за метъла ства дума)?......Ето точно това дразни че те не понасят хората които са различни от тях...които се цепят от модата.С теб явно сме изключния защото макар че сме различни и 2мата имаме мнго приятели обеци,но всички които не са изкючения като нас биват отхвърлени и изолирани защото са различни...замисли се ти нямаше ли да се подразниш ако беш на тяхно място като автора на тази тема например?....

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2004 02:30

Трябваше да се сетя, че ще се появят редовните комплексарчета от виртуалното пространство и ще прецакат темата, прехвърляйки я на личностна основа.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2004 13:02

Нямам думи :? Има гъзари и гъзари.За мен "гъзар" е синоним на водач,на сигурен в себе си,на човек,на който другите се възхищават и завиждат.Има "о.обици"гъзари,има метъли гъзари,всяка компания,всеки клас,всяко училище си има гъзари,защо всички си мислите,че точно оранжевите обици са гъзари,грешно тълкуване,може би...От оранжевите обици има много хора с ниско самочувствие,поддават се лесно на манипулация,държат се и изглеждат смешно понякога,хората,гъзари(лидери) "о. обици" ги манипулират много лесно...Нещо бъркате понятията.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2004 14:36

Да. Има и гъзари-гъзари, както и гъзари - гъзари-гъзари. Въпрос на гледна точка е кой е гъзар. А аз съм си дупé!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2004 16:21

creator написа:
Да. Има и гъзари-гъзари, както и гъзари - гъзари-гъзари. Въпрос на гледна точка е кой е гъзар. А аз съм си дупé!
Дано имаш здраво дупе :D .Бтв Лайнъл Ричи,плз,смени си аватара,щото на тва бебе прическата му ме дразни.Все едно някво куче ми се е изсрало на главата :? :shock:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2004 18:31

Виждам един бъдещ, ако не и настоящ, критик в тебе. :)
Виждаш проблема и ситуацията от всичките й страни и въпроси - кои и колко са те, какво правят, защо и как.
Макар, че проблема е вечен и нерешим и подобни нищожни човечета ще съществуват още дълго...да сме оптимисти все пак! :twisted: Свободата, Санчо, е относително понятие. И всеки има различна теория за това що е свобода и кога си свободен. Едва ли са свободни , оковани в един и същ модел на поведение, обличане и т.н. Но казват свободата е до там, докъдето стигат веригите на оковите ти.
А за есето: пер-фект-но! :wink:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2004 21:34

Мммм гледай сега какво му е на "на запой"?? С какво е по-различно от "да се напиеме", "да ходим на кръчма" и т.н.???? И какво му е на кафето??? Както каза Злото това е място за социални контакти и място където можеш да пиеш едноименната напитка ;) ;)...
Иначе за другото съм съгласен. Тази група хора се нарича "Харисоновци" или "енерджита" на името на съответната марка дрехи, която носят около 90% от тях. А вече и Дизел се включва към групата..... И са плод не на ранната а на късната, всъщност на съвременната чалга култура. За момичетата е ясно. Обувки тип малкия мук, на токчета 30-40 см , със завит на обратно връх на обувките, чорапогащник тип рибарска мрежа, задължително някакъв вид пола, грим тип клоун... и още.... и още... Лелеле като от калъп са. А сега новата мода е "Фешън розово"... 80% са с нещо в розов цвят. И задължително нещо пухкаво розово.... Защооооооооооо. Къде сбъркахем? Или те къде сбъркаха????
И все пак да ги съдим по този начин е все едно да съдим металите, че са с дълга коса и черни дрехи, рапърите са смъкнати... и т.н. Ама все пак "Оранжевите обици" прекаляват. Но както и чалгата и те ще залязат скоро...

ЕДИТ:Сега се сетих за още нещо, което засегна. След една равносметак се оказа, че досега съм бил винаги с по-големи момичета от мен (Хвани си кака да те отрака ;Р). Най-малката беше с 2 години по-голяма от мен. Сега съм с по-малка. И още не съм прослушал чалга..... Все пак някои неща като това и по-горе споменатите изрази не са непременно запазена марка на "Обиците"

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2004 21:42

Задължително е ниешту фъиешанъ...Аз като излезнах теа дни сам-самичък на центъра,видях ужасна гледка-просяци,скитници,клошари и оранжеви.Като съм с приятели,не се вглеждам много-много...Бати гетото дето е станал ПД...Сега не искам да излизам,щото само такива хора срещам,а ми е тежко и мъчно...Изпаднал съм в депресия:Накъде отива БГр?Бедност и простотия..."Плаче ми се,а нямам сълзи,болен съм,а съм всъщност здрав,луд съм,а не съм душевно болен.Хора,опитаите се да промените държавата,трябва да се изкорени мизерията,а в следствие простотията ще намалее...Засега няма изход...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2004 21:48

"Що за болни нелепи кукли сме ние, каква е тази гадна малка сцена, на която танцуваме. Що за забавления имаме - да се чукаме и да танцуваме. Не ни пука за света. Не осъзнаваме, че сме едно нищо. Не сме това, което беше предвидено."

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2004 00:53

Какво да ви кажа. Обществото е разделено на групи-примерно "оранжевите обици" са една от тях. Да речем друга група са хората, които само учат и въобще не излизат. Бих казал, че това са 2-те крайни групи и всички останали са между тях търсейки някакъв баланс. Колкото по-далече от средата са 2 групи(в противоположните посоки) толкова по-малко се разбират една друга. Под разбиране нямам предвид нормални отношения, каране или нещо от сорта, а възприемане. Аз може би съм малко към средата, но от другата страна а не при оранжевите, но все пак ги разбирам. Те казват на останалите задръстени, скучни, кухи и т.н. Ние пък казваме на тях кухи, тъпи, нахакани и т.н. Защо? Еми много просто-ние сме различни. С времето тези контрастни между различните групи отшумяват и всички стават просто възрастни(с известни уточнения). Въпреки всичко казано понякога се дразня, че на мен примерно ми пука и не мога да речем да избягам от философия само защото не ми се кара, докато други го правят. Не разбирам и тези, които казват:
-Тоя е баси пича. Две седмици не е идвал на училище, вече има 43 неизвинени и още не са го изгонили. Няма и да го изгонят(това изречение ми го казаха днес, на което реагирах с думите " Еми щом така смяташ"-за това че е пич).
Както те не разбират защо ние си "пилеем времето с учене, седене пред компа и т.н.", така и ние не разбираме тяхното поведение. Това си е общоизвестна тайна-не казвайте на никого:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2006 15:39

AshamanBG написа:
"Що за болни нелепи кукли сме ние, каква е тази гадна малка сцена, на която танцуваме. Що за забавления имаме - да се чукаме и да танцуваме. Не ни пука за света. Не осъзнаваме, че сме едно нищо. Не сме това, което беше предвидено."

Вярно е.

Археолози team FTW !!1

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2006 15:55

Йей, да вдигаме култови стари тема е добра идея. Подкрепям с две ръце.

И Паунов беше прав, кефеше ме преди време... напусна ли форума, или още пребивава със сменен ник?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2006 20:46

Доколкото си спомням, Паунофф на няколко пъти си бе сменял ника и имаше много акаунти, може би и в момента пребивава с един от няколкото си акаунта, но със сменен ник...

Иначе за идеята - бива.

П.С: Нещо интересно:
http://forums.wsphere.com/index.php?showuser=28
http://www.fmbulgaria.com/forums/search ... 3f445c1765
http://www.acmilan-bg.com/forum/lofiver ... ?t633.html

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2006 14:40

Тая тема сериозно ли е от декември 2004... Леле все едно оня ден я четох..

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com