dr probe написа:Добре ве, зло е. Браво! Тва мога да ти кажа само
И мене ме радваше комбинацията в началото , обаче после като се почна с доискусуряването ми се стори че го развалих . Радвам се все пак че се е получило нещо прилично ...
Последното творение, сътворено, съчинено и композирано в същата насока като Picture. Малко по-минорно, малко по-добре направено, поне според моята авторска преценка. Вдъхновено от величието на природата, в случая - гората.
Извинявайте ме, че не оценявам предните неща, постнати дотук, от мързел е.
Едит: Линка е бъгав нещо, копирайте го във флашгета или с каквото друго теглите.
Nocturno недей лъжи хората ! Това произведение не е твое ! Ако си използвал каквато и да е музикална програма и си го сейвал там няма избор който да е формат .оgg !! Измамник
XaXeRa написа:Nocturno недей лъжи хората ! Това произведение не е твое ! Ако си използвал каквато и да е музикална програма и си го сейвал там няма избор който да е формат .оgg !! Измамник
Абе пич тебе май нещо ти има . Толкова си кретеноиден , че даже ще се чуствам гадно да те псувам ... Баси .
Nocturno написа:Way of Life и на мен ми хареса. Има мощ, тъй да се каже и онова дето писка (високите тонове) вярно придава злина на трака. Края също е интересен. :wink:
П.П. После ще си кача вече напълно завършената версия на ''Нейде из Гората''.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Доколкото знам колегата употребява Fruity Loops за направата за бийтовете си. Последния също и на мен ми хареса, припомни ми за песента на Metallica. :) Аз много бавно действам, ма ко да напраа... така върви работата в момента. Новото творение ще се пръкне след някой и друг ден, най-вероятно началото на следващата седмица .
Slim_k ако може да ми дадеш линкове към нещата които използваш.
Намерех Fruity Loops обаче краковете са преебани.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Горната песен ми е с Techno eJay 4.
А за DC++.
Немога да влизам в хората след като вляза в dc.data.bg или dc.bol.bg.
Така че от DC++ едва ли.
Ся зацепех че FS означава Fruity Loops аз си намерех 6 ако става въпрос за тази програма.
Ако можеш да дадеш линкове към допълнителни семпли....