След като го постнах се сетех и сега тегля.
Все пак мерси.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
†Prince Of Persia†
Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2006 20:39
Някой може ли да ми даде SW:Jedy Knight Jedy Academy (ако може bin файл)
___________________________________ "Most people think Time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of Time, and I can tell you: they are wrong. Time is a potent firestorm."
може ли линк към играта Freerun-Le parkour San diego
___________________________________ Go hard or go home.
Cpl. D.Hicks
14 Сеп 2003 12:14 Мнения: 1302 Местоположение: У гъзъ на Географията
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2006 00:00
New York Race - Е тая игра, ако ми я намери някой, златен ще го направя. Играта е свързана с филма "Петия Елемент", но все пак е само рейсър! От години я издирвам - резултат никакъв.
Chelsea_son
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2006 23:57
Може ли някой да ми каже кога излиза новата ФИФА 07 и кога новия Про Ево Сокер 6?
duhku4e
17 Сеп 2006 00:37 Мнения: 1 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2006 00:41
Scarface The Game кога точно ще излиза,знам дата за PC 26 септмври,но четох,че може да има забавяне?
___________________________________ THE WORLD IS YOURS
TarMihail
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2006 06:43
Има слухове че ще я отложат за Q1 2007 но в сайта им още нищ не се казва. П.С. Защо пишем с такъв шрифт?
---
17 Дек 2005 10:15 Мнения: 1313 Местоположение: Да ви изпея песен ли искате?
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2006 15:28
Последните двама да махат аватарите, щото бана е на едно ЛС разстояние, да си знаете..
Трябва ми линк за играта "The Hobbit" никаде не мога да я намера ако сте пускали вече линк моля дайте го отново защото не мога да го намеря
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
П.С. Не ми давайте линка от линкос-а вече никой не го сийдва
___________________________________ Да пушиш е вредно
Да пиеш не е полезно
А да умреш здрав е жалко!
White Emperor
10 Дек 2004 17:51 Мнения: 517 Местоположение: Sofia
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2006 19:01
ЩЕ може ли да ми помогнете за един проблем с Roller Coaster Tycoon 3 Soaked.Значи install-вам успешно Roller Coaster Tycoon 3 и като се опитвам да кача Soaked ми дава error и пише:Please Run the Roller Coaster Tycoon 3 uninstaller to remove RCT3+Soaked при положение,че не съм го качвал ми го пише.Пробвах ре-инстал на самия RCT 3 и пак същото PLS help
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения