Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2006 21:46
scooby-doo написа: С пач или без пач,пак си изнасам easy-то всяка вечер п.п.Идея-вместо само да спорите,кой по-си-разбира,що не ударие едно iddqd и Sunerphey vs. Steel и Иги ???
Немам комп ся, иначе и без iddqd бих се пробвал хаха
/базик си правя/
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2006 21:59
World EXCLUSIVE
/Quote:
"It's been confirmed we'll be seeing a new intro for DC. I think it's supposed to be Necrons VS. Tau, not sure. "
It was confirmed by one member from another site. I don't recall Relic/THQ confirming this./
Може да се радваме на нов филм
Мнение на фен на орките :
"oh well, at least the orks will not get owned by thousand and thousands of marines deep striking" /напомням за края на интрото на dow/
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2006 22:01
Време беше за ново интро, аз лично очаквах на WA да има нещо с иг...
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2006 22:05
Steel написа: Време беше за ново интро, аз лично очаквах на WA да има нещо с иг...
Дам всички очаквахме с 10 очи ама нейсе. Чекнете банера в подписа
|
|
|
|
|
Loose_Cannon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2006 23:03
Forgotten написа: iddqd написа: Sunerphey няма смисал да им обясняваш те са непросветени щом мислят че ор релик си прават пачове просто е така щото си нямат друга работа това си е тяхно мнение всеки има право да е заблуден колкото си иска лично мен неми пречат Страхотно особенно, ако видя някъде да сме заблудени. Нас не ни итересува дали е по-добре или по-зле направили сме свой избор и заблуденият си ти мислейки си ,че като качваш пачове ще станеш добър играч. Това е един вид смяна на правилата което е смешно при една table-top игра където си има правила които никога не се променят. А Warhammer именно това настолна игра и винаги ще остане това. До колкото знам бейс едишъните със всичко в тях е извадка от кодексите така ,че да казваш ,че е зле при положение ,че е измислено и изпробвано е чиста твоя заблуда. Не ти пречиме да играеш както си искаш и с който си искаш , така ,че ако обичаш тези подмятания можеш да запазиш за себе си.
Заблудени сте всичките, ако си мислите че с тия малоумни спорове мислите че се доказвате Вместо да си джиткате кой как му е кеф и да не се джафкате и да спорите кое било по-добре и кой бил по-добар и т.н. Стегнете се пичове накрая ще се изпокарате е феновете не сме кой знае колко много че да се делиме на лагери "Пачъри и Нон-пачъри".
Е така стават тъпотиите, вместо един ден да сме всичките в 1 битка и да се кефим примерно, 1 ден секи ще си кърти бота и ще му е супер тъпо.
Стига спорихте.
Мир да има.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2006 23:34
мене старото интро си ме кефи на макс
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2006 07:59
Ursarkaar_Creed написа: Заблудени сте всичките, ако си мислите че с тия малоумни спорове мислите че се доказвате Вместо да си джиткате кой как му е кеф и да не се джафкате и да спорите кое било по-добре и кой бил по-добар и т.н. Стегнете се пичове накрая ще се изпокарате е феновете не сме кой знае колко много че да се делиме на лагери "Пачъри и Нон-пачъри". Е така стават тъпотиите, вместо един ден да сме всичките в 1 битка и да се кефим примерно, 1 ден секи ще си кърти бота и ще му е супер тъпо. Стига спорихте. Мир да има.
И как ще стане като сме на различни версии ?
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2006 09:04
Sunerphey написа: Ursarkaar_Creed написа: Заблудени сте всичките, ако си мислите че с тия малоумни спорове мислите че се доказвате Вместо да си джиткате кой как му е кеф и да не се джафкате и да спорите кое било по-добре и кой бил по-добар и т.н. Стегнете се пичове накрая ще се изпокарате е феновете не сме кой знае колко много че да се делиме на лагери "Пачъри и Нон-пачъри". Е така стават тъпотиите, вместо един ден да сме всичките в 1 битка и да се кефим примерно, 1 ден секи ще си кърти бота и ще му е супер тъпо. Стига спорихте. Мир да има. И как ще стане като сме на различни версии ?
Спокойно вече не.
Извън малките ни недоразумения да питам някой навит да направим една а може и няколко игри 8-човека сме се събрали в скайп и хамачи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2006 09:52
Идвайте в ирс #warhammer40k
има няколко кибика вътре ако са събираме там като сървър за оговаряне на игри
|
|
Bethrezen
|
|
Мнения: 308 Местоположение: In a sinister state of your mind.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2006 16:37
Момчета, инсталнах DoW и тръгнах да ч пачвам с 110, но ми дава някъкъв еррор, мога ли да пачвам направо с другите пачове?
___________________________________ Victims aren't we all?
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2006 16:46
Bethrezen написа: Момчета, инсталнах DoW и тръгнах да ч пачвам с 110, но ми дава някъкъв еррор, мога ли да пачвам направо с другите пачове?
Човек сега инсталваш WA без да кракваш DOW. WA ще ти качи всички пачове които са ти нужни за да я подкараш. След като я инсталнеш НЕ Я краквай и се върни пак за инфо.
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2006 17:31
Forgotten написа: Bethrezen написа: Момчета, инсталнах DoW и тръгнах да ч пачвам с 110, но ми дава някъкъв еррор, мога ли да пачвам направо с другите пачове? Човек сега инсталваш WA без да кракваш DOW. WA ще ти качи всички пачове които са ти нужни за да я подкараш. След като я инсталнеш НЕ Я краквай и се върни пак за инфо.
Така - качих DoW, пачнах я с: 101, 110, 120, 130, 140 и сега качвам WA, и след това 141, 150, 151. Правилно?
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2006 17:32
Bethrezen написа: Forgotten написа: Bethrezen написа: Момчета, инсталнах DoW и тръгнах да ч пачвам с 110, но ми дава някъкъв еррор, мога ли да пачвам направо с другите пачове? Човек сега инсталваш WA без да кракваш DOW. WA ще ти качи всички пачове които са ти нужни за да я подкараш. След като я инсталнеш НЕ Я краквай и се върни пак за инфо. Така - качих DoW, пачнах я с: 101, 110, 120, 130, 140 и сега качвам WA, и след това 141, 150, 151. Правилно?
Напълно. Не би трябвало да имаш проблем после.
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2006 17:33
Bethrezen написа: Forgotten написа: Bethrezen написа: Момчета, инсталнах DoW и тръгнах да ч пачвам с 110, но ми дава някъкъв еррор, мога ли да пачвам направо с другите пачове? Човек сега инсталваш WA без да кракваш DOW. WA ще ти качи всички пачове които са ти нужни за да я подкараш. След като я инсталнеш НЕ Я краквай и се върни пак за инфо. Така - качих DoW, пачнах я с: 101, 110, 120, 130, 140 и сега качвам WA, и след това 141, 150, 151. Правилно?
мда.
Играта е максимална, задължително трябва да се играе
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2006 17:34
е за кво си пачвал с толкоз пачове като уинтер асута ти я пачва до 1.4
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2006 17:35
Forgotten написа: Bethrezen написа: Forgotten написа: Bethrezen написа: Момчета, инсталнах DoW и тръгнах да ч пачвам с 110, но ми дава някъкъв еррор, мога ли да пачвам направо с другите пачове? Човек сега инсталваш WA без да кракваш DOW. WA ще ти качи всички пачове които са ти нужни за да я подкараш. След като я инсталнеш НЕ Я краквай и се върни пак за инфо. Така - качих DoW, пачнах я с: 101, 110, 120, 130, 140 и сега качвам WA, и след това 141, 150, 151. Правилно? Напълно. Не би трябвало да имаш проблем после.
Окай. Тенкс!
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2006 17:51
Последен нуубски въпрос, обещавам - като ме пита на кой девайс да върви играта дефоут ли да оставя или да дам на видеокартата?
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2006 17:54
Bethrezen написа: Последен нуубски въпрос, обещавам - като ме пита на кой девайс да върви играта дефоут ли да оставя или да дам на видеокартата?
Разбира се ,че видеото иначе ти го слага на он-борд картата която предполагам ще зле щом си сложил друга
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2006 20:11
Абе на някой да му се е случвало на тюториала да ви забие и менютата да станат червени? Точно когато правех зградата за ъпгрейти.
|
|
|
|
|
Loose_Cannon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2006 22:40
Sunerphey написа: Ursarkaar_Creed написа: Заблудени сте всичките, ако си мислите че с тия малоумни спорове мислите че се доказвате Вместо да си джиткате кой как му е кеф и да не се джафкате и да спорите кое било по-добре и кой бил по-добар и т.н. Стегнете се пичове накрая ще се изпокарате е феновете не сме кой знае колко много че да се делиме на лагери "Пачъри и Нон-пачъри". Е така стават тъпотиите, вместо един ден да сме всичките в 1 битка и да се кефим примерно, 1 ден секи ще си кърти бота и ще му е супер тъпо. Стига спорихте. Мир да има. И как ще стане като сме на различни версии ?
Wolf-e аз друго имах в предвид, човек, но както и да е.
Колкото до ново интро....а дано щото ше е вече малко(много) тъпо да си е старото, нищо че и мене си ме кефи и никога не го скипвам.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|