Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: PC Mania - 4 лв?
Публикувано на: 29 Авг 2006 15:50

Вие добре ли сте бе хора? От 2 лв. да вдигнете цената на списанието на 4? Извинете ме ,ама тънките ви номера няма да минат. Отначало започнахте да увеличавате страниците,но във всъщото време и рекламите супер много се увеличаваха.С три думи - нищо не направихте. Накрая за замаска гланцирахте последните "жълти" страници и оп - получавате същото,на двойна цена. Извинете,ама аз няма да го купувам повече :wink: :roll: :twisted: :evil:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2006 15:53

? ???? ?? ??????? ?? ???? ?????? ?????? ?? ?????????? ? ?? ?? ??? ???????? ????? ? ???? ?? ???? ?. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие: Re: PC Mania - 4 лв?
Публикувано на: 29 Авг 2006 16:04

Bagain написа:
Извинете,ама аз няма да го купувам повече :wink: :roll: :twisted: :evil:

ами никой не те кара да си го купуваш така,че мри в лайната!!
ако нещо не ти харесва,просто го подмини и спри да говориш глупости :twisted: :twisted:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: PC Mania - 4 лв?
Публикувано на: 29 Авг 2006 16:50

yankee написа:
Bagain написа:
Извинете,ама аз няма да го купувам повече :wink: :roll: :twisted: :evil:

ами никой не те кара да си го купуваш така,че мри в лайната!!
ако нещо не ти харесва,просто го подмини и спри да говориш глупости :twisted: :twisted:

Aми и теб никой не те кара да говориш, така че по-добре не говори.

А някои от нас от много отдавна вече не го купуват списанието, защото както се вижда няма да стане по-добро...(май :))

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: !
Публикувано на: 29 Авг 2006 17:10

3 лева е цената без DVD
4 лева е цената с DVD

Какъв точно ти е проблемът?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2006 17:29

Стига бе.. като ти пречи нещо, не го купувай..

@ The King[...]

К'во им пука?
Има милиони първокласници, които тепърва ще си харчат парите за баница/бира, за да си го купуват.. ;)

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2006 17:32

Списанието си отиде с 2 думи :cry: .Много хора ви го казаха.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2006 18:05

THE KING OF TIME написа:
Списанието си отиде с 2 думи :cry: .Много хора ви го казаха.

аз обаче ще продължа да си го купувам.
нещо повече-и последните пари бих си дал за списанието,щото го следя от първия му брой и вече то стана част от мен!
лека вечер!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2006 18:09

"Списанието си отиде" са 3 думи.
Единствената причина, поради която се стискате да давате по 3лв. на месец е, че сте свикнали да давате по 2лв.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2006 06:11

amc написа:

@ The King[...]

К'во им пука?
Има милиони първокласници, които тепърва ще си харчат парите за баница/бира, за да си го купуват.. ;)
В моя случай десетокласник ^^ (от 4 години го събирам брат x.x не че вече ми харесва ама колекционерът в мене дава всеки месец по 3 лева)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2006 06:56

denik написа:
amc написа:

@ The King[...]

К'во им пука?
В моя случай десетокласник ^^ (от 4 години го събирам брат x.x не че вече ми харесва ама колекционерът в мене дава всеки месец по 3 лева)

И аз така си купувах Мики Маус.. то още си ме кефи, ма тая ше ме гледа странно като си го купувам :P
То и тебе трябва да те гледа странно :)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2006 09:06

Не искам да вярвам на очите си. Някой да ме ощипе, дееба.

3-4 лв са висока цена за списание?!?!?!?

дееба, че една кутия цигари, която изпушват само за ден, е толко пари.

една свирка за 3 минути е двойно по-скъпа.

но каквото и да река, все тая.

всъщност, удивен съм, че го твърдят хора от 21 век.

как може, бре?

луди ли сте?

че сега ако седнем на кафе,
мигом ще отмааме сметка поне за стотак, само за шибани мелби, кафета и ядки, които ще изсерем на сутритна и нищо от тях няма да остане.

а за списание, което пипате с пръсти, радва окото, съпроводено е с двд, ви се свидят пари, колко` 5 изпикавания по обществени тоалетни?!?

хм.

има да се дивя, дееба, а мислях че всичко съм видял :oops:

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2006 11:47

Списание, което струва 3 лева и даже една гола кака няма, не мисля, че заслужава моето внимание :roll: :lol: :oops:
Че ако сравняваме, за три лева може да се намери овехтял бестселър с десетки повече добродели, отколкото списание-еднодневка, ако разсъждаваме по начина на сравненията. Донякъде оправдавам драстичното поскъпване (това са 50% увеличение - представете си, че дигнат цените на квадратния метър имот във Слънчев бряг - в момента е 2000 лева и изведнъж да стане 3000 - ще има много намачкани пръстчета и писъци), но не мисля, че сега беше момента - може би след 2007...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2006 12:03

Абе стига сте обиждали списанието то си е много хубаво и аз се радвам, че го има затова спрете да се правите на големи разбирачи защото не сте.
П.П.Това е лично мое мнение и с него не искам да обиждам никой от останалите писали в тази тема. :oops:

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2006 12:13

Ама че то е било 4 лева с диск откакто се помня... И с два диска като беше, и преди това с един диск като беше...
За момент ми направи впечатление, че са вдигнали цената от 2 без диск на 3 лева, ама... колко е един лев отгоре, а?
Това не е вестник, че да ви се налага да го купувате всеки ден, това е левче отгоре на месец за бога! Че то това левче за един месец от стотинки по улицата можете да си го съберете! Ау колко сте алчни, да ви се ненагледа човек... И този лев какво ще го направите? Ммм да, една пица на парче, един джоб, или един сникърс и хоп - левчето го няма.
Я да видим... три пъти да хапна навън нещо дребно, или да изчакам докато се прибера у нас да ям там, но да си купя списание, което мога да препрочитам?

Бива ли така да се излагате, не, питам ви - не ви ли е срам? Ако не можете да отделите три лева на месец за любимо списание, как ще излезете на кафе с някое момиче, бе? Ще я гледате в очите докато си плаща "нейната" част от сметката? Ау муцка...

А как очаквате да настъпят промени ако няма капитал за тях?

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2006 12:17

Existence написа:
Ама че то е било 4 лева с диск откакто се помня... И с два диска като беше, и преди това с един диск като беше...
За момент ми направи впечатление, че са вдигнали цената от 2 без диск на 3 лева, ама... колко е един лев отгоре, а?
Това не е вестник, че да ви се налага да го купувате всеки ден, това е левче отгоре на месец за бога! Че то това левче за един месец от стотинки по улицата можете да си го съберете! Ау колко сте алчни, да ви се ненагледа човек... И този лев какво ще го направите? Ммм да, една пица на парче, един джоб, или един сникърс и хоп - левчето го няма.
Я да видим... три пъти да хапна навън нещо дребно, или да изчакам докато се прибера у нас да ям там, но да си купя списание, което мога да препрочитам?

Бива ли така да се излагате, не, питам ви - не ви ли е срам? Ако не можете да отделите три лева на месец за любимо списание, как ще излезете на кафе с някое момиче, бе? Ще я гледате в очите докато си плаща "нейната" част от сметката? Ау муцка...

А как очаквате да настъпят промени ако няма капитал за тях?

Точно така.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2006 14:19

Понеже кухите глави на някой тука не схванаха тънкия намек,който написах,ще бъда принуден да се принизя до по-прости слова.Комерсиализма го издуха така да се изразя.Що мислите,че преди 6-7 години аз(а и не само аз) в края на месеца винаги търчах до будката,за да се сдобия с поредния брой.Тогава беше реликва.Статиите просто грабваха,бяха написани с финес,рекламите бяха позбутани в едно каре в ъгъла.Направо златни времена за списанието.Но сега-реклами за картинки и мелодии за телефони.Ако некой ма хубав телефон,няма да е толкова тъп да дава по 2 лева за всяка картинка,която му хареса.Хубаво,има и реклами на разни компютърни дивотии, но да вземат цяла една страница?!?!?!Статиите вече се скастриха наполовина.Както се бях изразил преди-като брошура.Това е за жалост Пцмания.Ако някой от екипа вземе така случайно да погледне този пост,ще ви кажа нещо-преди години бях луд по това списание,дори цитирах някой ваши реплики,нещо,което вече няма да направя :( .Е,винаги има изключения,но се срещат много рядко.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2006 15:59

Аре стига с тия реклами все за тях говорите тука вярно е, че някой заемат цели страници но какво от това просто си четете статийте за игрите и да не ви ебава, че има реклами, а и как да преживяват пичовете от PC Mania без парите от тях да не би да си мислите, че в България едно геймърско списание което не получава пари от реклами ще се задържи на пазара дори месец.Тъй, че първо се поставете на тяхно място и тогава говорете(в случая пишете).
П.П.Всъщност не знам колко пари получават в PC Mania от рекламите но това е моето лично мнение и с него отново не искам да обиждам никой(въпреки, че вие ме обиждате).

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2006 18:56

Едно време преди 6-7 години всички си взимаха списанието и гледаха Мист или Геймъри Шоу за да знаят коя игра да си вземат после от Пешо Пирата!!Аз поне тка правих :D ,в началото на 2004 се сдобих с нет ,но до 2005 си купувах списанията Пс Клуб и Пс Мания,но колекционера у мен си отиде като си помисли от 2003 юни до 2005 септември по 8 или 9 лева на месец зада препочита някоя страница в тоалетната!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2006 20:53

И целият форум да се събере да стачкува пред редакцията, пак няма да намалят цената.Списанието наистина изгуби чара си, който имаше навремето.Комерса погълна Манията.Хуморът и уникалния стил на статиите намаляха, докато рекламите се увеличиха.Все пак на мен не ми пречи да видя изискванията и историята на дадена игра или да прочета ревюто й в геймспот, именно това беше уникалното в пцманията, това не беше само информациооно списание, защото умееше да те развесели и да те накара да чакаш с нетърпение всеки следващ брой-неща, които днес липсват, станали жертва на комерса.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com