Защо не можем да гласуваме за игра
-
polivachat
Защо не можем да гласуваме за игра
Имам въпрос: влизам си аз с новия си нет в сайта на списанието, отивам да гласувам, щракам и хоп - невалидно гласуване! Какво става с вас бе хора! Как така невалидно! ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
- Cade Foster
Думата, която търсиш, е саркастичен в случая.Steel написа:Мда, това ми хрумна покрай поредното "phpbb critical error: cannot connect to the database" днес,Stealth написа:Ах, как жлъчно ме засегна.Steel написа:polivachat, поразгледай малко форума, виж колко добре е поддържан и ще си отговориш сам.
иронични модераторе
Странно как на мен такава грешка никога не ми се е случвала.
Защото не влизаш често във форума.Cade Foster написа:Думата, която търсиш, е саркастичен в случая.Steel написа:Мда, това ми хрумна покрай поредното "phpbb critical error: cannot connect to the database" днес,Stealth написа: Ах, как жлъчно ме засегна.
иронични модераторе
Странно как на мен такава грешка никога не ми се е случвала.
Не ме банвайте за 4 път!

- ---
- Обратна връзка:
Всъщност, доколкото разбирам, или някой постоянно си играе с database-та, или компа на който е хостната постоянно пада.Steel написа:Мда, това ми хрумна покрай поредното "phpbb critical error: cannot connect to the database" днес,Stealth написа:Ах, как жлъчно ме засегна.Steel написа:polivachat, поразгледай малко форума, виж колко добре е поддържан и ще си отговориш сам.
иронични модераторе
Или нета му.
Поне доколкото аз разбрах докато пусках собствен phpbb2 форум :Р
Изглежда проблемът е решен
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Re: Изглежда проблемът е решен
ЕвалатаPolivacha написа:Дааааа! Аз Polivacha, се радвам че днес 27.8.06 около 15 часа успях най-накрая да дам гласа си за игра. Но ако Battlefield 2 беше в класацията, щях да гласувам за него.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Оопс
Пак нещо не мога да гласувам! Чакам отговор
- SneakyDude
- Обратна връзка:
+ номер бельо и чорапи, цвят на косата и очите и отличителни белези на котката ти...Stealth написа:Изпрати на Админа лично съобщение където описваш всички технически характеристики, които засягат въпроса - нет доставчик, статично/динамично IP, браузър и т.н. Иначе не може да се каже нищо със сигурност.
Now, three Gods wait on the windowsill
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
- ---
- Обратна връзка:
Това беше излишно от твоя страна.. да не мислиш, че админа го бива да гледа на боб?Scott Evil написа:+ номер бельо и чорапи, цвят на косата и очите и отличителни белези на котката ти...Stealth написа:Изпрати на Админа лично съобщение където описваш всички технически характеристики, които засягат въпроса - нет доставчик, статично/динамично IP, браузър и т.н. Иначе не може да се каже нищо със сигурност.
-
Damage san
Re: Изглежда проблемът е решен
Къде отиде и прословутият Lineage 2 да видим как ще е в конкуренцията на Guild Wars i WoW.Polivacha написа:Дааааа! Аз Polivacha, се радвам че днес 27.8.06 около 15 часа успях най-накрая да дам гласа си за игра. Но ако Battlefield 2 беше в класацията, щях да гласувам за него.
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Стелт, без да се обиждаш, ама след проверката ти резултатът колкото след моята тема ли ще е? Защото тогава по-добре не си хаби усилията.Stealth написа:Поливач, стават такива проблеми, ще проверя за какво става въпрос.
И не ми разправяй за ИП-та и т.н., защото с едни и същи настройки си гласувах преспокойно в анкетата и след онази "хакерска" атака, когато предполагам админът е сложил разни защити, не мога да гласувам. Нищо против защитите, ама айде те да не пречат на абсолютно безобидните ни опити да си дадем шибания глас за някоя игра, а!
Never save anything for the swim back!
- Predator-S