Това, дето ти го написах с левълите се отнася за нашия клан(Елмореден). Другите кланове в алито не ги знам как са.Вuddy написа:Хм...и това не е добро ally?
Lineage 2 - всичко
-
TwisterRoar
случайно някой да играе С3 в http://www.lin3hobby.com?
-
~BraInIaC~
- Обратна връзка:
-
~BraInIaC~
- Обратна връзка:
-
~BraInIaC~
- Обратна връзка:
- Flameblind
- Обратна връзка:
-
~BraInIaC~
- Обратна връзка:
За тези, които играят Л2 офи:
C5 излиза на 6-ти септември.New Lineage II Server
The tenth Lineage® II server, Franz, is planned to open with the launch of Chronicle 5. This server will be designated as a European server like the Teon server. All players are free to choose any server, but Franz will use European-centric time for castle sieges and other game systems.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- TheIceQueen
Героят ми в офито се казва Kiffla (SR), но временно с едно момче от клана си разменихме героите за разнообразие. Аз играя с TaxiToHell (Necro), а той с моя.Wazaaa написа:Гипо кой ти е героя в офито и на на хиндемит ли си ?там имам Propphet 46 i Bounti Hunter 49 lvl
Да, на хиндемит. От 2 седмици не играя, реших да си взема малко почивка от играта, тъй като се насъбраха доста месеци нон-стоп игра. Моя човек и в момента играе с Kiffla.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Гипо,
да ти го начукам (това е САМО израз!), човече,
чуй каква молба искам да ти отправя чрез въпрос:
- Би ли се наел да ми окажеш логистична подкрепа, при евентуалното ми нахлуване в света на Lineage 2?
Питам, понеже съм особено ярък представител на ламерите, може би техният цар,
но възнамерих да се оборудвам с тази вселена за известно време.
Естествено,
нищо материално няма да получиш.
Аз съм универсален потребител, просто не мога да давам.
Не знам как става, но дам ли нещо някому, впоследствие си го възвръщам с лихвите.
Затова нищо никому не давам, а само лапам.
Но така съм устроен, мамка му,
хищник съм по рождение и разчитам на разбирането ти.
Конкретно.
Би ли се наел, ако те питам някои неща, да не разправяш колко силно съм тъп, колко съм безпомощен, колко съм ламер ... и прочие?
Естествено,
ако откажеш – нищо няма да се промени в ДОБРОТО ми френдли отношение към теб.
..
Дееба,
ти сега да не се спечеш.
Аз така си говоря, но може никога да не се случи, да посегна към това велико заглавие.
Много съм заплес, честно. Най-разсеяният паток на планетата – самият сам аз.
да ти го начукам (това е САМО израз!), човече,
чуй каква молба искам да ти отправя чрез въпрос:
- Би ли се наел да ми окажеш логистична подкрепа, при евентуалното ми нахлуване в света на Lineage 2?
Питам, понеже съм особено ярък представител на ламерите, може би техният цар,
но възнамерих да се оборудвам с тази вселена за известно време.
Естествено,
нищо материално няма да получиш.
Аз съм универсален потребител, просто не мога да давам.
Не знам как става, но дам ли нещо някому, впоследствие си го възвръщам с лихвите.
Затова нищо никому не давам, а само лапам.
Но така съм устроен, мамка му,
хищник съм по рождение и разчитам на разбирането ти.
Конкретно.
Би ли се наел, ако те питам някои неща, да не разправяш колко силно съм тъп, колко съм безпомощен, колко съм ламер ... и прочие?
Естествено,
ако откажеш – нищо няма да се промени в ДОБРОТО ми френдли отношение към теб.
..
Дееба,
ти сега да не се спечеш.
Аз така си говоря, но може никога да не се случи, да посегна към това велико заглавие.
Много съм заплес, честно. Най-разсеяният паток на планетата – самият сам аз.
Нема таа, нема онаа.
@ТРУПОНАРЕЗЕНинс можеш да питаш и мен, имам не малък "стаж" в Lineage, също играя в официален сървър или поне играех, за сега не мисля да продължавам.Ако се наложи, ще пренебрегна това, че пиша не по-дълъг пост от 3 реда, но ще ти обясня.От доста време ме кефиш как се изказваш, даже някои неща трудно ги разбирам и ми се налага да ги препрочета 2-3 пъти.

Ами това е защото беше по време на siege и показва, че съм от страната на нападащитеIce Phoenix написа:Бъди как си си сложил иконка в титлата,аз пробвах както се слага крест ,но не се получи
Всеки е бил newbieТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:...
Кажи сега, на официалните ли сървъри мислиш да играеш или на пиратски? Ако мислиш да се пускаш на офи - Hindemith е твоя сървър. Макар, че е американски, там има най-много българи. Във всички най-силни ally в сървъра има по няколко българи. Кланът, в който съм аз са само българи, ама отбрани.
Можеш да ме питаш всичко и по всяко време. С каквото мога да помогна, ще го направя
Гипчо ( ◕ Y ◕ )