Автор |
Съобщение |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2006 22:53
TengaM™ написа: Да видиш админ в тоя форум е по-голяма атракция от колкото да видиш чудовището от лохнес.
Доста вярно освен ако не се появи да проведе един Exterminatus причини Unknown. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2006 00:00
UrbanSmoker написа: Disturbеd написа: Гледам аниме, но сега като се върне мадамата, ще се насоча към малко по-забавни дейности. Вулканизираха ли я?
Оунд. 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
The Alternative
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2006 09:01
Morgul написа: Я сакам та ибъ ! ШПЩ  Цитат: skoro zapo4va voina sre6tu turcia,daite da otidem , da im ebem maikata ,a ne da se javkame
Умствен недостатък?
|
|
|
|
 |
jones
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2006 09:12
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: ( Би било твърде нескромно, ако изразя точно какъв музикален инструмент съм аз, понеже размерите ми са съизмерими с тези на органа от Кьолнската катедрала.) 
Е!
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
|
|
|
|
 |
Friendly Devil
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2006 15:08
d-r Jones написа: ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: ( Би било твърде нескромно, ако изразя точно какъв музикален инструмент съм аз, понеже размерите ми са съизмерими с тези на органа от Кьолнската катедрала.)  Е!
А аз си мисля, че дългите му разтеглени постове са причинени от чувството за липса на голямо мъжко достойнство. Това изявление само доказва моята теория 
___________________________________ It's me!
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2006 07:01
trigger happy написа: А аз си мисля, че дългите му разтеглени постове са причинени от чувството за липса на голямо мъжко достойнство. Това изявление само доказва моята теория 
Брех, дееба и психоаналитичката, дето се извъди в нета.
И как ми стори психо-профил.
Удивен съм от проникновеността ти, жено!
Аз наистина чувствам себе си малък,
макар и с твърде щедро надарен.
Имам ярко изразено чувство за малоценност, което ме прави Зъл Прът, спрямо бременните от злоба хлебарки като теб.
---
Да, ти наистина си теоретичка.
Просто ТОЛКОВА МОЖЕШ.
Факт. 
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2006 09:22
ТРУПоНазрезън, не се о-злоблявай! Очаквах от теб повече великодушие и по - шегаджийско поемане на подобни реплики. Словестните дуели са интересни, но все пак такова дребнавене... не мислех, че ти е присъщо.
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2006 09:43
Разбира се, че това не е злоба,
а най-тиха и миролюбива дипломатическа нота - предупреждение.
Човече, иде реч за принципи.
Бих дал лош пример, като си оставям магарето в батака.
Не за друго,
но свойствено на злобните ситни душици е,
да приемат великодушното ми пръмалчаване, за овчедушие.
Кои са тези ситни злобари?
Не питай, просто не питай.
Ако ти знаеше, което аз знам,
понастоящем нямаше да се правиш да умиротворител,
а щеше да си застанал отдясно ми
и да ми подаваш гюллета за гаубицата ми за грозни животни, с които да отстрелваме тъпи парчета и кухи лейки.
---
Не унивай.
Което реша - правя.
Нагроча ли некого, той дава фира.
Немам празно, просто.
Факт.
---
Ами,
да си стоят сврени в дупките си, бре.
Писна ми, дееба от това - сдухани, да ми се дуят.
Посетило три месечен курс по д-р Фройд,
а иска да мине за психоналатичка..
Е,
но което за тях е прогресивно и учено,
за мен е тъп напън на елементарни нравствени минималисти.
Прогресистчета, какво да ги правиш...
---
Моля да си отбележиш, че аз не ги дера, нито ги троша.
Само им лафя лежерно.
Понеже тайното ми име е Хуманист Добротворски.
Всъщност, това са едни пребивани от мен завистливи мастии,
които копнеят да им обърна внимание, па било то и плюнката ми.
и нали съм човеколюбив, аз щедро ще ги удостоя с внимание.
Защо говоря в мн. число за префърцуненине отрепки?
Ще разебереш, нека има съспенс.
А,
колко право ти ти говоря понастоящем,
ти сам ще се убедиш. Само следи темата.
Аз ще имам грижа да не съм съвсем офф-топик и ще пръкна на бел свят неколко бисера, обещавам.
|
|
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2006 09:58
Само дето виждам едно разминаване в разбиранията. По - вероятно е да се предположи, че нападката като каквато прие онзи пост е много повече шегаджийско проявление отколкото злобление на дребнодушец.
И грешно слагаш думата омиротворител пред името ми. Вярвай форумния мир никак не ми е изгода която да преследвам. Не ме интересува нищо свързано с този онлайнов боклучарник и не се напрягъм никога и нигде да заемам позиция посредата или в някой от краищата на някоя вражда.
Накара ме да напиша нещо не факта, че се заформя думова престрелка, а това че тебе те виждам в тази нова и непозната светлина, по различна от типичната пич-овска, изненада беше това което показах, нищо повече не търси в поста ми.
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2006 10:17
Oхоу , некой имал лош ден , или просто виждам ТРУПОНАРЕЗЕНинс да греши.
Неее...
"Теоритичката" всъщност нема нищо общо с тез изкуства и се опита да се пошегува .
Странна реакция .
Surprised.
Надявам се да не вземеш и моя пост за вид нападка.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2006 12:46
Сянка написа: Смятам...
Какво ви прихваща, пичове?
Да не сме в девически манастир, бре?
И какво смятате, без кръчмаря?!?
Че досега всъщност правите само предсказаното от мен по-горе, защо проговорих в мн. число.
Вие избирате.
При мен празно няма, запомнете.
Вие от думи ли се плашите, бре?
Хм.
----------
Нищо извънредно не се е случило, нищо.
Ще полафим, ще ни премине.
Нищо човешко /разбирай зверско/ не ми е чуждо. 
|
|
|
|
 |
Friendly Devil
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2006 19:09
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: ... Мама миа, ТРУПОНАРЕЗЕНинс човече, ако знаех, че ще го примеш толкова навътре, нямаше да го кажа, наистина. Мислех, че точно ти би приел една шега такава, каквато е. Няма ме за 24 часа, а ти в темата не си ми обърнал резбата, ами направо ми смени пола и ме превърна в бременна женска хлебарка-психоаналитичка. Не се заблуждавай, не търся ничие внимание във форума, просто ми дойде нещо на акъла, което ми се стори смешно в момента и го казах. Човек да каже от реакциите, че съм хвърлил атомната бомба в Хирошима Ако наистина съм те обидил ти предлагам моето искрено извинение. Но ако само изкаш да се заядеш с някой, защото ти е криво - жалко. Не вярвам във второто, защото не бих очаквал такова нещо точно от теб. Заболя ме. Тези, които очакват думова престрелка ще бъдат разочаровани. Споря само, когато съм много ядосан и имам да защитавам мнението си, а никога не псувам, дори и когато ме псуват. Въпреки десетките гнусни обиди, които чух по мой адрес от Трупонарезенинс, аз няма да хвърлям тежки камъни по него. Трупонарезенинс, само искам да те попитам едно нещо: Къде отидаха мъдрите думи на Исуса Христа, които толкова много обичаш да цитираш: "Но, ако някой ти удари плесница по дясната страна, обърни му и другата"? Само на приказки ли се водиш по тези слова? Омразата е лошо нещо, би трябвало да го знаеш, писал си го в десетки постове. FightUntilTheEnd написа: Странна реакция . Surprised.
Точно моите мисли.
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2006 05:49
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: Сянка написа: Смятам... Какво ви прихваща, пичове? Да не сме в девически манастир, бре?И какво смятате, без кръчмаря?!? Че досега всъщност правите само предсказаното от мен по-горе, защо проговорих в мн. число. Вие избирате. При мен празно няма, запомнете. Вие от думи ли се плашите, бре? Хм. ---------- Нищо извънредно не се е случило, нищо. Ще полафим, ще ни премине. Нищо човешко /разбирай зверско/ не ми е чуждо. 
|
|
|
|
 |
Friendly Devil
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2006 12:17
Съжалявам, но изглежда ни ми достига акъла да схвана мъдростта ти, да сложиш като отговор на моя въпрос, цитат от миналия ти пост, с болднати сегменти.
|
|
|
|
 |
Audiofly
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2006 13:29
trigger happy, няма смисъл да се правиш на обиден. Трупонарезен също е човек, какво толкова като те е обидил?

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
|
 |
Friendly Devil
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2006 13:56
Abstract Reverie написа: Трупонарезен също е човек, какво толкова като те е обидил? Нищо особено, въпроса е с какво ме обиди: ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: жено
бременна от злоба хлебарка.
злобна ситна душица
ситен злобар
психоналатичка
теоретичка
завистлив мастия
тъпо парче
куха лейка
префърцуненена отрепка
грозно животно
Честно казано, толкова много псувни не съм чувал наведнъж. И всичко това за какво? Abstract Reverie написа: trigger happy, няма смисъл да се правиш на обиден.
Не съм особено обиден, най-вече изненадан и леко наранен. Няма значение...
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2006 15:54
Според мен The Eye of Terror в момента го е погълнал другарят ТРУПОНАРЕЗЕНинс и за това. Имайте търпението и желанието да изчакате пък ще видим на къде ще ни отнесе течението.
trigger happy не му се връзвай 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2006 22:41
Без да намесваме манастирите , пристъпката не е присъща за теб.
Признаваш.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2006 08:42
FightUntilTheEnd написа: Без да намесваме манастирите , пристъпката не е присъща за теб. Признаваш.
Може би думата, която търсиш, е ... постъпка?
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2006 09:40
Existence написа: FightUntilTheEnd написа: Без да намесваме манастирите , пристъпката не е присъща за теб. Признаваш. Може би думата, която търсиш, е ... постъпка?
Може да е простъпка. О.О От къде знаеш, че знаеш езика перфектно? :)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|