Piggsy написа:А някой може ли да ми намери Toca Race Driver 3,ама да не е торент?Не ми давайте линк за торент,знам къде го има
И защо не искаш торент? Не знаеш как се тегли с торент ли? Много сте ми чудни всички, които не искате торенти. Разберете, че новите игри ги има само на торенти.
Piggsy написа:А някой може ли да ми намери Toca Race Driver 3,ама да не е торент?Не ми давайте линк за торент,знам къде го има
И защо не искаш торент? Не знаеш как се тегли с торент ли? Много сте ми чудни всички, които не искате торенти. Разберете, че новите игри ги има само на торенти.
Аз съм един от тези,които не изпозлват торенти.Защо ли?Поради простата причина,че никой от създателите на торент програмите не се е сетил да сложи proxy support
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Пичове гледам в тоя форум линкове за игри давате, та някой може ли да ми каже от къда де си изтегля Get Medieval (това е обложката на играта) а това е сайта на играта. Разработчици са Monolith a играта е излязла през далечната 1998 г.
WarChief написа:Пичове гледам в тоя форум линкове за игри давате, та някой може ли да ми каже от къда де си изтегля Get Medieval (това е обложката на играта) а това е сайта на играта. Разработчици са Monolith a играта е излязла през далечната 1998 г.
http://www.biafansite.hit.bg Днес добавих раздел Earned in Blood.Уголемих сайта си с 50% добавяйки този раздел за втората игра-Earned in Blood.
Вътре има още дивотии + раздел Екстри...Влезте и кажете мнението си.
(Сори за flood-а)
Май ще правя сайт:Earned in Flood
Хора,спешно ми трябва Empire Earth:The Art of Conquest (експенжъна към първата).Претърсих нета и нищо не намерих.По всички чужди тракери е на испански.Мн ще съм ви благодарен ако я намерите или ако я имате и я шарнете някъде (може и на DC++)