Ромите-напаст...или?
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
А бе ламер ти чуваш ли се кво говоришGaMeRo_9301 написа:Граждански войни,армии,дрън-дрън.Абе за кво са ми на мене армии като имам хота като Dead King.Ше ги изтрепен нали е батка?
П.С.Жалък си
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- <GLaDiaToR>
Не е сложно. Просто трябва твърда рака. Трябва да се научат на ред. Много лесно може да стане това ако имахме свестни оправници.Нефертити написа:Aз съм единия гласувал "За Бога не!"![]()
Те са хора!
Оф, тая тема е мн обстойна, мога да кажа само, че хората от ромски произход няма да получат шанс да се интегрират в обществото и да съществуват нормално, докато не получат образование и не започнат да работят различна работа от чистачка и боклукчия. А те ще получат образование, когато спрем да им даваме (безсмислено) помощи и ги научим да не живеят на чужд гръб и да не обвиняват другите за положението си, а това ще стане когато лидерите на ромските организации , които би трябвало да им помагат да се интегрират в обществото, спрат да прибират парите, който се отпускат на тези организации и т.н. и т.н.
Сложно е
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Ти, като бъдещ "свестен оправник", би ли споделил с нас, малоумните, как ще направиш всичко това "много лесно"?^UndertakeR^ написа:Не е сложно. Просто трябва твърда рака. Трябва да се научат на ред. Много лесно може да стане това ако имахме свестни оправници.Нефертити написа:Aз съм единия гласувал "За Бога не!"![]()
Те са хора!
Оф, тая тема е мн обстойна, мога да кажа само, че хората от ромски произход няма да получат шанс да се интегрират в обществото и да съществуват нормално, докато не получат образование и не започнат да работят различна работа от чистачка и боклукчия. А те ще получат образование, когато спрем да им даваме (безсмислено) помощи и ги научим да не живеят на чужд гръб и да не обвиняват другите за положението си, а това ще стане когато лидерите на ромските организации , които би трябвало да им помагат да се интегрират в обществото, спрат да прибират парите, който се отпускат на тези организации и т.н. и т.н.
Сложно е
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аз съм българче обичам наще планини зелени....бля бля бля Член на WAAAGH!! да се наричам първа радост е за менеYgethmor написа:Ние сме много, ние сме силни това е WAAAGH !!! Движението набира глобално поддръжници и то на всякакви теми.
Най-вече сме големи. "It's better to be big ! "![]()
[img]http://uk.games-*.com/orks/who-are/images/ork-vignette.jpg[/img]
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- Истинният Муки
човека ти каза ве, с тварда ракаNNY написа:Ти, като бъдещ "свестен оправник", би ли споделил с нас, малоумните, как ще направиш всичко това "много лесно"?^UndertakeR^ написа:Не е сложно. Просто трябва твърда рака. Трябва да се научат на ред. Много лесно може да стане това ако имахме свестни оправници.Нефертити написа:Aз съм единия гласувал "За Бога не!"![]()
Те са хора!
Сложно е
юл невър шът даун дъ риъл мукибой!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
С метална протеза? Или дървена? И двете са твърди ръце.Истинният Муки написа:човека ти каза ве, с тварда ракаNNY написа:Ти, като бъдещ "свестен оправник", би ли споделил с нас, малоумните, как ще направиш всичко това "много лесно"?^UndertakeR^ написа: Не е сложно. Просто трябва твърда рака. Трябва да се научат на ред. Много лесно може да стане това ако имахме свестни оправници.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Кво стана с темата WAAАGH що немога да я намера данеби някой админ да е имал смелоста да я изтрие като сеThe Dead King написа:Аз съм българче обичам наще планини зелени....бля бля бля Член на WAAAGH!! да се наричам първа радост е за менеYgethmor написа:Ние сме много, ние сме силни това е WAAAGH !!! Движението набира глобално поддръжници и то на всякакви теми.
опита да спре неизбежното
- Истинният Муки
ами без да казвам дали са виновни или не, на тоя етап бих казал - напаст. Много пречат и отношението към тях от страна на държамата е тенденциозно и дразнещо положително.
http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
Аз не мога да разбера едно.Защо ЕС и тука...ъ-ъ-ъ...правителството се отнася с тях така добре.Та сега гледам,без да искам,по-новините че щели да отпускат незнам си колко милиона помощи за ромите!
Е кво е тва ве?Тия не си знаят родината,тръгнали тука ние българите да ги "изхранваме".Това според мен е тъпо.Ама чува ли ни някой? 
едит:А,бтв,сега гледам че в Пловдив е плъзнал Хепатит А.Познайте от къде!
Ми от Шикер Махала.Дейба ти цигани...няма ли откъде да взема едно C4,бе деебаааа...
едит:А,бтв,сега гледам че в Пловдив е плъзнал Хепатит А.Познайте от къде!
Ми от Шикер Махала.Дейба ти цигани...няма ли откъде да взема едно C4,бе деебаааа...
Мукси е тукаааа...
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Папаракът админа я изтри. Но това не може да спре WAAAGH !!! . WAAAGH !!! , е нещо повече от тема то е същина той не може да го разбере защото не се включил към WAAAGH !!!|MaN1A| написа:Кво стана с темата WAAАGH що немога да я намера данеби някой админ да е имал смелоста да я изтрие като сеThe Dead King написа:Аз съм българче обичам наще планини зелени....бля бля бля Член на WAAAGH!! да се наричам първа радост е за менеYgethmor написа:Ние сме много, ние сме силни това е WAAAGH !!! Движението набира глобално поддръжници и то на всякакви теми.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Абе ти откачи ли беYgethmor написа:Папаракът админа я изтри. Но това не може да спре WAAAGH !!! . WAAAGH !!! , е нещо повече от тема то е същина той не може да го разбере защото не се включил към WAAAGH !!!|MaN1A| написа:Кво стана с темата WAAАGH що немога да я намера данеби някой админ да е имал смелоста да я изтрие като сеThe Dead King написа: Аз съм българче обичам наще планини зелени....бля бля бля Член на WAAAGH!! да се наричам първа радост е за мене
Бтв:И да си откачил,добре си откачил
Бтв2:тва изказване ше отиде в бисерите,гаранция
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
-
Всевиждащото Око
Не е важно количеството,а качеството...Куц Пръч написа:Абе чудя се аз, ако всички мангали бъдат избити, дали населението на България ще има 1 милион?M1LK4 написа:НАПАСТ...!![]()
![]()
Само българи да останат
![]()
Трудно май
Аз виждам!!!
По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!
По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!