Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Харесвате ли Зубро?

Да    38%  38%  [ 67 ]
 Не    62%  62%  [ 111 ]
Общо гласове : 178
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 22:56

"bOtLik3" написа:
Steel написа:
Xayzer написа:
Mr.Kennedy написа:
FightUntilTheEnd написа:
...

А,бе не сте ли забелязали,че почти(повтарям,почти..) всички нови потребители са идиоти?
@FightUntilTheEnd-ти си много дебилно дете! :P

Той не е нов. Просто е ... природно надрусан.
Това, че не е нов пречи ли му да е идиот?

Нищо не е в сила да попречи на някой да бъде идиот.

Да,прав си колега!
П.П.Ае лека ви нощ на всички аз отивам да играя на Варкрафтеца,който иска да влиза в Хофа!

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 23:00

The Defiler написа:
Ей, няма ли да се намери още някой пубер, който да изтъкне съмнителния си интелект, оплювайки тези двамата ?(вярно, защо са двама? Стилът си е казал, че няма нищо общо с малоумщините на така тачения от мен зубър, но нали трябва да се направим на много порастнали и възмъжали, оплювайки всеки и всичко. Хм...) Пичове, разбрахме колко сте остроумни и надарени от природата във всички отношения (особено ти, тъмни отвътре, няма съмнение за теб, че си перлата на форума).

Порастнете.

:)
Поне разбра , че съм перлата на форума , ако не друго.
Евала , господин забавен хейтър..
Карай да върви .
Е зат'ва обичам да пускам подобни постове , след което да гледам как 20 процента от форума ми се нахвърля да ме убеждава колко съм зле , колко съм тъп , колко съм нещастен .. изобщо епитети колко искаш.
Разбира се , че вие сте просветени и знаете как да си правите кефа . Радвам се за вас , продължавайте у същия дух .
Аз ще си остана перлата на форума , разбира се , и ще продължа да си >мразя< на макс ^^.
Хората , които уважавам от този форум , са ми аднати в скайп листа .. Другите ,
#care
;)

Успех на всички интелигентни люде , пишещи или не пишещи у този форум . Убеден съм , че сте много.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 23:05

FightUntilTheEnd написа:
The Defiler написа:
Ей, няма ли да се намери още някой пубер, който да изтъкне съмнителния си интелект, оплювайки тези двамата ?(вярно, защо са двама? Стилът си е казал, че няма нищо общо с малоумщините на така тачения от мен зубър, но нали трябва да се направим на много порастнали и възмъжали, оплювайки всеки и всичко. Хм...) Пичове, разбрахме колко сте остроумни и надарени от природата във всички отношения (особено ти, тъмни отвътре, няма съмнение за теб, че си перлата на форума).

Порастнете.

:)
Поне разбра , че съм перлата на форума , ако не друго.
Евала , господин забавен хейтър..
Карай да върви .
Е зат'ва обичам да пускам подобни постове , след което да гледам как 20 процента от форума ми се нахвърля да ме убеждава колко съм зле , колко съм тъп , колко съм нещастен .. изобщо епитети колко искаш.
Разбира се , че вие сте просветени и знаете как да си правите кефа . Радвам се за вас , продължавайте у същия дух .
Аз ще си остана перлата на форума , разбира се , и ще продължа да си >мразя< на макс ^^.
Хората , които уважавам от този форум , са ми аднати в скайп листа .. Другите ,
#care
;)

Успех на всички интелигентни люде , пишещи или не пишещи у този форум . Убеден съм , че сте много.

1.Ако мислиш,че си интелигентен,лъжеш се,и то много
2,Мисля,че на никой от тук не му пука дали точно ти,ще го уважаваш
3.Fuck Off!

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 23:07

Mr.Kennedy написа:
1.Ако мислиш,че си интелигентен,лъжеш се,и то много
2,Мисля,че на никой от тук не му пука дали точно ти,ще го уважаваш
3.Fuck Off!

1.Аз съм най-интелигентният човек на Земята , дълбоко убеден съм в това.
2.Пука ли ми , дали мислиш , че на никой от тук не му пука дали го уважавам?
3. :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 23:08

Оправдавай се, тъмний, оправдавай се. Сигурен съм, че е безкрайно забавно, след като те "оунат" (виждал съм те да го пишеш, без майтап) да почнеш да мрънкаш, че, видиш ли, нарочно си пуснал този пост, за да предизвикаш "малоумните" и още веднъж да изтъкнеш своето превъзходство над раята.

Смях, не друго...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 23:13

The Defiler написа:
Оправдавай се, тъмний, оправдавай се. Сигурен съм, че е безкрайно забавно, след като те "оунат" (виждал съм те да го пишеш, без майтап) да почнеш да мрънкаш, че, видиш ли, нарочно си пуснал този пост, за да предизвикаш "малоумните" и още веднъж да изтъкнеш своето превъзходство над раята.

Смях, не друго...
Е , поне ме разкри , сега нали знаеш третия етап са четките ^^.
А оуннат разбира се , че ще пиша .. Уарстомп , етц. :) Как няма да дебилствам , та аз съм дете , успешно ОУВАЩО някои младежи като тебе .. Когато реша , разбира се ..
А повярвай , наистина пуснах мнението си за чист хейт ^^ .. Зубро едно време го уважавах , а с Желязко се ебавкам .
Понякога и ти не ги разбираш нещата , жалко ,че не мога да се сета кой си .. Поне да е двустранно ОУНВАНЕТО , разбираш ме .

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 23:16

И когато съмне, ти прегърни ме (Зубро), малко обич дай ми, хайде лъжи ме (Зубро)...

Четирима от всеки пет зъболекари препоръчват Зубро!
Аз крещя, ти крещиш, всички крещят: "Зубро"!
Мъж влиза в кухнята и вижда жена си по секси бельо. Тя се приближава еротично към него, но той я финтира и побягва. След като се скрива под леглото, той прошепва "I am secret Zubro adorer".

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 23:17

FightUntilTheEnd написа:
The Defiler написа:

Смях, не друго...
А оуннат разбира се , че ще пиша .. Уарстомп , етц. :) Как няма да дебилствам , та аз съм дете , успешно ОУВАЩО някои младежи като тебе .. Когато реша , разбира се ..
А повярвай , наистина пуснах мнението си за чист хейт ^^ .. Зубро едно време го уважавах , а с Желязко се ебавкам .
Понякога и ти не ги разбираш нещата , жалко ,че не мога да се сета кой си .. Поне да е двустранно ОУНВАНЕТО , разбираш ме .
Нужно ли е да знаеш кой съм, за да ме оуннеш? В смисъл, можеш поне да последваш светлия пример на Дист и компания и да ми теглиш една селска.

Както и да е. Получавам ли поне бонбонче?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 23:24

The Defiler написа:
FightUntilTheEnd написа:
The Defiler написа:

Смях, не друго...
Нужно ли е да знаеш кой съм, за да ме оуннеш? В смисъл, можеш поне да последваш светлия пример на Дист и компания и да ми теглиш една селска.

Бива ли такъв вид оунейдж..То т'ва направо не е оунване . Тоест , може и да е, но само в ума на този , който го използва .
Ако исках по тоз начин , досега да съм го направил .. Факт е , че се опитам да те ОУННА по друг , зат'ва ще е хубаво да изтъкна някой твой глупави постове , да се сета кой си , що си , къв си , имал ли съм си некфи разговори с тебе преди , откъде знаеш тъп ли съм , не съм ли .. Абе , требе си . Не е честно да се оунваме , като само ти знаеш кой съм аз .
Не се получава класическия ОУНЕЙДЖ ;/ .
Identify ?

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Online Онлайн
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 23:27

Steel написа:
Това, че не е нов пречи ли му да е идиот?

Ти си живо доказателство за това, че не му пречи...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 23:27

FightUntilTheEnd написа:
The Defiler написа:
FightUntilTheEnd написа:
The Defiler написа:

Смях, не друго...

Бива ли такъв вид оунейдж..То т'ва направо не е оунване . Тоест , може и да е, но само в ума на този , който го използва .
Ако исках по тоз начин , досега да съм го направил .. Факт е , че се опитам да те ОУННА по друг , зат'ва ще е хубаво да изтъкна някой твой глупави постове , да се сета кой си , що си , къв си , имал ли съм си некфи разговори с тебе преди , откъде знаеш тъп ли съм , не съм ли .. Абе , требе си . Не е честно да се оунваме , като само ти знаеш кой съм аз .
Не се получава класическия ОУНЕЙДЖ ;/ .
Identify ?
Не смятам, че не нужно засега да се идентифицирам. Продължавай да си оунваш двамцата, тях поне ги знаеш кои са и що са.

Свободно.

П.П. Не съм Биг Брадър, но гльедам.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 23:33

The Defiler написа:
Не смятам, че не нужно засега да се идентифицирам. Продължавай да си оунваш двамцата, тях поне ги знаеш кои са и що са.

Свободно.

Ми те са си оуннати по принцип .. Така като ги гледаш , че не греят хич , па дори единия е с име на кечист в профила си . К'во има да ги оунвам , кеф ли ше ми е ? Трябва си някой тежка категория хейтър , като тебе , за да има нек'во удовлетворение ? Иначе зак'во се боря ?

Поне разбрах , че си доста хейтър .. Дори себе си май мразиш .
Иначе долавям нек'ви опити за смешки де, добре е , 'се пак .. малко тъпо , в случая , но бива , замалко да се усмихна на монитора .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 23:37

FightUntilTheEnd написа:
The Defiler написа:

Свободно.

Ми те са си оуннати по принцип .. Така като ги гледаш , че не греят хич , па дори единия е с име на кечист в профила си . К'во има да ги оунвам , кеф ли ше ми е ? Трябва си някой тежка категория хейтър , като тебе , за да има нек'во удовлетворение ? Иначе зак'во се боря ?

Поне разбрах , че си доста хейтър .. Дори себе си май мразиш .
Иначе долавям нек'ви опити за смешки де, добре е , 'се пак .. малко тъпо , в случая , но бива , замалко да се усмихна на монитора .
Струва ми се, че по принцип или не са "оунъри", или не им се изписват 10 страници само с флеймене и "оунване". Нали знаеш за специалната олимпиада и флейменето...

А, и очевидно се справят добре. Щом не ти е кеф да ги оунваш...

Относно смешката - исках да ти отговоря някакси. Не се получи много добре. :oops:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 23:43

The Defiler написа:
Струва ми се, че по принцип или не са "оунъри", или не им се изписват 10 страници само с флеймене и "оунване". Нали знаеш за специалната олимпиада и флейменето...

Относно смешката - исках да ти отговоря някакси. Не се получи много добре. :oops:

А мен защо ли ми се струва , че ако имаха възможността , и 3мата , или там колкото са , биха изписали дори 20 страници с флеймене(по - правилно е флеймване , но айде , не се счита) и оунване.
Съзнавам за висшата сила на Персоналните Съобщения , но аз съм флуудър по природа , така че броя постове е доста важен за съществуването ми .. Един вит без три или четирицифрен брой постове не мога да живея . Та сега , чрез целото това оунване , се опитвавм да наваксам за баннатия ми недостижим минал акаунт (който между другото , все още е с вездесъщото име Stiiv Olstin ). И , между другото , сдаваш фронта , просто ме затапи относно смешката .. Е така е , някои се изморяват да мислят , други да не мислят .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 23:48

FightUntilTheEnd написа:
The Defiler написа:

А мен защо ли ми се струва , че ако имаха възможността , и 3мата , или там колкото са , биха изписали дори 20 страници с флеймене(по - правилно е флеймване , но айде , не се счита) и оунване.
Съзнавам за висшата сила на Персоналните Съобщения , но аз съм флуудър по природа , така че броя постове е доста важен за съществуването ми .. Един вит без три или четирицифрен брой постове не мога да живея . Та сега , чрез целото това оунване , се опитвавм да наваксам за баннатия ми недостижим минал акаунт (който между другото , все още е с вездесъщото име Stiiv Olstin ). И , между другото , сдаваш фронта , просто ме затапи относно смешката .. Е така е , някои се изморяват да мислят , други да не мислят .
Първо, струва ми се, че са двама. Също, не съм сигурен, че съм виждал който и да е от тях да изписва толкова постове в флуудене, спорене или както ще го наречеш. Вярно, случвало им се е да се отплеснат, но като цяло нямат такива изцепки, ако не се лъжа. Не са родени флеймърчета/ хейтъри като нас двамата. 8)

А, и Стийв Олстин и Skalata ме събориха от смях. Кой беше втория момък и кога ще го правите пак (защото несъмнено сте имали някаква колаборация) ?

П.П. До утре, хейтъре. Много хейтърска нощ ти пожелавам.

това беше смешка, време ти е да се сринеш под бюрото от смях

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Online Онлайн
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 23:49

FightUntilTheEnd, The Defiler -

Да ви еба майката.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 23:52

The Defiler написа:
FightUntilTheEnd написа:
The Defiler написа:

Първо, струва ми се, че са двама. Също, не съм сигурен, че съм виждал който и да е от тях да изписва толкова постове в флуудене, спорене или както ще го наречеш. Вярно, случвало им се е да се отплеснат, но като цяло нямат такива изцепки, ако не се лъжа. Не са родени флеймърчета/ хейтъри като нас двамата. 8)

А, и Стийв Олстин и Skalata ме събориха от смях. Кой беше втория момък и кога ще го правите пак (защото несъмнено сте имали някаква колаборация) ?

П.П. До утре, хейтъре. Много хейтърска нощ ти пожелавам.

това беше смешка, време ти е да се сринеш под бюрото от смях
Кой освен Желязко е способен на подобен подвиг .Мощта си я имам и без да ми я пожелаваш , т'ва го приемам като обида , тоест умаловажаване(може и с "о" да е , кой знае ) на моите хейтърски способности .
А хората може да не са родени хейтъри , но определено са се родили флуудъри .. То т'ва е ген , после ако станат футболисти , кат ги фанат по БНТ-то ше има "Баща флуудър , майка флуудърка , Петров много често е писал по форуми на 12 годишна възраст , откъдето и вродената му интелигентност"..
Маани , беги , яко забавен съм , спирам , че не мога да спра да си се смея ..
Иначе , не съм на бюро , което в момента ми е главния проблем в живота , БДУ (както е модерно да се казва , веднъж да не съм демоде 8) ).
Лека , признавам те за достоен хейтър ..Разбира се , има време докато ме стигнеш.

Профил

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2006 00:03

FightUntilTheEnd написа:
...

The Defiler написа:
...

Сладурчета :clap2:

П.П. Д4рк, любимата ти емотиконка: :senile:

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2006 00:13

Xayzer написа:
FightUntilTheEnd написа:
...

The Defiler написа:
...

Сладурчета :clap2:

П.П. Д4рк, любимата ти емотиконка: :senile:
Yo , masтеР.
Чудех се , кога ще доладяш .. Е как без тебе бре , има ли манджа без мерудията .
Разбира се , както винаги , за пореден път , без нииииик'ви лоши чуства .. Аз манджи обичам .
А емоТионката рОуЛиРа - "Не я използвай напразно." , са казали някои умни хора , добре ще е да ги слушаш.
Мастере , кхъ , кхъ .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2006 00:16

Харесвате ли Зубро?
Да 32% [ 23 ]
Не 67% [ 47 ]

.

Enough of this topic! :18:

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по