Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2006 17:32
|_-xXx-_| написа: bigwolf написа: ole bozge da ti dam za mario ako iska6 Ай пиши на кирилица и недей да знайш много
А знанието беше хубаво нещо... :РРРР
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2006 21:13
Не е точно форум бисер, по-скоро е от Скайп, но много ме зарадва:
------------------------------------------
[21:30:21] Rui Aduiken каза: xexaeeeeeeeeeeeeeeexeeqqeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexqqeqeqqexxeeeeeeeeeeeeeqeqqeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaeaad
sasdasdasdasdasdasdasdasedeeaxexxxxxxxxeeeeeeeeexeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeqeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeqqeqeeeeeeeeeeeaeeeeeeeeeeeeeeeeqeeeeeeeweeeqeqee
eeeeeeea eeexasdasdasdasdasdasdasdadsasdasdeedxxxxxxxxxxxxexxxxxeqeeeeeexeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaasdadsa
dsadsadsasdadsasdadsadsasdads easadadsasdadsea e adsa e eeeeeeeeeeeeeeeqeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexeeqeeeweeeeeeeeeqeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedeeeeeee
eeeaada seqsdasdadsadaxeeeeeeeeqsdsasd xxqxqqqqqdeeeeeeexqxxxexxxxdaasddasaaesddasxdasdsadasadsaeeqeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeqqeeeeeeesdasde qaaaxa x eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxeeeeeeeeeeeeee xaasdsdadsdsadsadsadsasda q exeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexeeqeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaeeeeeeeeeeeeeasdasdasdasdasdasdasd
asdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeqxxxxxdasasdasdsd aaesdasddsaasdaseeeeeeeeeeeeaaeeedesd eadsasdadesasdasdqqxqxxxxxeqasd eaeeeqeeeqqqeeeexxxxxxqeq eqeeeeeeeeexxeeaasdadsadsdasadsadsadsaadsas eeeeeeeeeee eeeeeeedeeeeeeeeeeeeeee eee e eeeeeeeeeeeeeexeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeqeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeqeeweeqeeeeeeeeeeeeeeeeee
eexeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaexxxasdasxxdda eeeeeeexeeeeeeeeeee eeaeeedexxaeeeeeeeexeqeeeeeeeeaaexeed
[21:30:33] zubro_zubrev каза: и аз това повтарям, но никой не ми вярва
[21:30:48] Rui Aduiken каза: ops igrah pes5
------------------------------------------
ПП: Rui Aduiken е Активиата. 
|
|
|
|
 |
GaMeRo_9301
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2006 22:38
Ако някой ден се събудя в женско тяло няма да спра да се гледам гол!
|
|
|
|
 |
Audiofly
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2006 07:37
GaMeRo_9301 написа: Ако някой ден се събудя в женско тяло няма да спра да се гледам гол!
Аааххахххаахаххахаха1!!!!!111 Какво смазващо чувство за хумор, какъв полет на мисълта...11-12?

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2006 09:06
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... E0&start=0
и
Цитат: 23 Проклет да е, който легне с тъща си! И целият народ да каже: амин.
Господи помилуй 
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2006 11:55
сажда(корозия) в темата на FCPCM написа: абе има един от вашия отбор влади,изхвърлете го,защото е много тъп,той е човекоподобно животно Овации
няма точка
|
|
|
|
 |
Friendly Devil
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юли 2006 15:15
Xayzer написа: NNY написа: Майка ви. Opera rox! Чада мой, недейте се откланя от праведния път на Създателя - Бил Гейтс и правата вяра - Уиндоус. Използвайте само Интернет Експлорър-а за да намерите истината в СМ (Светата Мрежа). Спазвайте Десетте Божий Заповеди за да не ви запецва компютъра: 1. Аз съм Гейтс, твоят Бог, който те изведе от IBM-овата земя, из дома на робството на DOS .Не ще имате друг Бог освен Бил Гейтс! 2. Не си създавайте идоли и нелегални копия на Уиндоус! 3. Не изговаряйте Името Гейтсово напразно, като ви се появи поредното Error съобщение на Уиндоус. Защото Господ няма да счита без-Error-ен онзи, който изговаря напразно Името Му. 4. Помни съботния ден за да го освещаваш! Шест дни да браузваш нета и да да играеш Куейк; а на седмия ден, който е събота на Гейтс твоя Бог, да не вършиш никаква работа, ни ти, ни админа ти, ни модератора ти, ни доставчика ти, защото в шест дни Господ направи Микрософт и MS-DOS, Уиндоус и всичко що има в него, а на седмия ден си почина. 5. Почитай майка си и баща си, освен ако не работят за Макинтош. 6. Не убивай процеса explorer.exe от Task Manager-a. 7. Не прелюбодействай с чужди компютри и чужди акаунти. 8. Не кради! Не тегли от интернет копия на Уиндоус! 9. Не свидетелствай лъжливо против Микрософт в делото заведено от Европейския Съюз. 10. Не пожелавай компютъра на ближния си юзър, не пожелавай видео картата на ближния си, нито записвачката му, нито харда му, нито клавиатурата му, нито мишката му, нито какво да е нещо, което е на ближния ти юзър. Амин #end if exit Хихи, добре се получи май

___________________________________ It's me!
|
|
|
|
 |
NeO_Zealot
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2006 14:48
Mat,da Demon написа: Бате, бате сакъм и ази. Моята каруцъ ша е Трабантец S класа. Аз ши съм некъв ссссссссссссиганин, и шъ носим едни такивинка дрешки... Парцали... Буквално... А зъбките ми ши съ едни такивинкъ чернички, кат... Не, не е като смъртта, като калта разбира съ. Колатъ ми искам всеки момент да може да съ строши, но въпреки това да съ блъскам в др. коли и да им жулим бронята. Мухахахаха... Предното стъкло ша е малко учупену, а я ши хвърлям камъниии по колите на др. дживотни.
И саму да ни мъ включиш.... Ша викнем тружениците от маалата и ша та намерим, па после бокс, бокс....
Ма наистина ме включи, да знайш.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2006 17:09
NeO_Zealot написа: Mat,da Demon написа: Бате, бате сакъм и ази. Моята каруцъ ша е Трабантец S класа. Аз ши съм некъв ссссссссссссиганин, и шъ носим едни такивинка дрешки... Парцали... Буквално... А зъбките ми ши съ едни такивинкъ чернички, кат... Не, не е като смъртта, като калта разбира съ. Колатъ ми искам всеки момент да може да съ строши, но въпреки това да съ блъскам в др. коли и да им жулим бронята. Мухахахаха... Предното стъкло ша е малко учупену, а я ши хвърлям камъниии по колите на др. дживотни.
И саму да ни мъ включиш.... Ша викнем тружениците от маалата и ша та намерим, па после бокс, бокс....
Нов gta? 
|
|
|
|
 |
Audiofly
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2006 11:47
THE KING OF TIME написа: Siedun написа: Аз обаче не разбрах,учените от къде знаят,че траекторията на Земята ще се измени точно по този начин и промените ще бъдат благоприятни???Не че вярвам,че нещо ще се получи,но ако се получи е много вероятно да настъпи някакъв катаклизъм  Але,хора,дайте да не рискваме...  Бе и аз така викам,ама като гледам на никой не му пука много много  .Ех,това си е типично за българина-усеща се,когато стане белята  .И аз викам да не рискуваме,защото кой знае,да не настъпи верно края на света  .

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2006 12:48
the fairy написа: Проблемът ми е следния.Като уринирам Цензурата много ме сърби,да я чешам ли или така само ще я възпаля повече.Ше и еба майката и миризливата Цензура дето имам ама кво да правя,човещинка е.... 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2006 12:59
Венсанчо, може би не правиш разлика между простотия и бисер... бих казал, че не самата тема е бисер, а един от отговорите в нея (  )
Цитат: Много е сериозен проблемът, ще трябва домашна хирургия. Иди до близката железария (hardware store), вземи няколко пирона по 10см, една метална тръба 500x10, чифт клещи-секачи и спиртна лампа (ако няма, домашната готварска печка ще свърши работа). Нагрей хубаво пироните на лампата/печката за поне 4 минути, за да ги дезинфекцираш, след това внимателно сондирай в уретрата, като внимаваш за варовикови утаявания. Ако намериш такива, внимателно ги изваждаш с главичката на пирона. Ако не откриеш такива, дезинфекцирай по същия начин единия край на тръбата, внимателно го вкарай във вагината и го напъхвай, докато усетиш твърда преграда или докато цялата тръба не влезе. След това я извади и с ръка, измита в разтвор на йодна тинктура в спирт, опипай вътрешността на получения клирънс, търсейки твърди предмети и изобщо всякакъв вид чужди тела. Ако намериш, на всяка цена ги извади, тъй като те най-вероятно са заразени с различни видове микроорганизми, включително извънредно опасните E. Coli и St. Aureus. Ако някой обект се е заклещил или е пробил лигавицата на стената, с дезинфектираните клещи внимателно прорежи мястото около него и го измъкни. Накрая направи промивка със спирт и оловна сол. В случай, че не намериш нищо, или след интервенцията оплакванията продължават, незабавно се обърни към уролог.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
ATALAX
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юли 2006 11:23
FCPCM написа: новини от тима влади е скапаняк
толко засега
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юли 2006 23:39
От темата за разните там гризачи.
-cYcLoNe- написа: Как са ги направили тея, дане би да карат катерици, зайци и плъхове да ебат един хамстер?
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2006 07:50
Самочет, химселф:
Цитат: Моите чорапи са най-чистите на света. Дори стигам до там, че впръсквам ароматни пари и етерични масла в чепиците си, които, комбинирани с натуралните екстракти от моите обути във въпросните чорапи два собствени крака, са водещия български износ към военните лаборатории в Афганистан. Нито един миризлив бацил не е в състояние да продължи живота си при наличието на подобна унищожителна сила, драга Кролски. Същата субстанция придава на меката чорапена материя свръхсилна титанична здравина, като въпросната материя вече е изследвана, патентована и в бъдеще е много вероятно да се използува за строежа на Дунав Мост 2, както и за специалния Робокоп костюм на Бойко Борисов. Лека и ароматна нощ Ви желая (:
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2006 08:34
sa6eko e ebasi pi4a написа: BACE ZA ONIQ DET ME PSUVAT ::::
1.EBI SI TVOITA MAIKA i AKO KAJE6 O6TE NE6TO ZA MAIKA MI BA6TATI 6E GO BLASNE KARUCA AMA ANALNO. 2.DA MAL4I6 LAMER PROBIT TREVO6LQK KON DA TI GO TURI PEDERAS NEDOKLATEN !!! no comment The CROW написа: Металист написа: ^,.,,,,,,,^ Абе, ти преследваш ли ме 
Readonleh = извънземен, подземен, наземен, заземен... нечовек просто,а зверо!
----
Цялото видео НСБОП в действие, старо ама златно
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2006 10:44
Mwhahahaaah.. beware thee!!!1
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2006 08:46
GaMeRo_9301 написа:
YEA!HEZGONNAKILLEM!YEA!
|
|
|
|
 |
GaMeRo_9301
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2006 08:59
FightUntilTheEnd написа: GaMeRo_9301 написа: YEA!HEZGONNAKILLEM!YEA! OMG добивам популярност със своите постове!Гордея се с това че имам пост тука!'tilTheEnd за тебе може би това не важи...Ще изровя нещичко да знаеш 
|
|
|
|
 |
NeO_Zealot
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2006 16:51
weenie написа: абе нефертити ила квато си...нещо ми се струваш бизонче...xaxaxaxa...земете отслабнете малко с тая твойта приятелка а и се осъзнайте малко. аз кво да направя че са те фарлили в басейна? Pwnd j00  Нефертити написа: Да си момифициран е по-готино Не ти трябва крем за бръчки
Айде да се момифицираме 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|