Shelby написа:Saatan написа:BLACK METAL KRIEG ! BLACK METAL FOR ALLTID !!!!111oneeleven
раммстейн рулЦ
На теб специлано ти го препоръчвам този :

Мосю Алфонс - Бързо и стилно
Shelby написа:Saatan написа:BLACK METAL KRIEG ! BLACK METAL FOR ALLTID !!!!111oneeleven
раммстейн рулЦ
psychosis написа:Аз твърде малко съм слушала блек ,но първото което видях в него беше умразата ,която съответстваше с душевното ми състояние тогава.След това дойде всичко останало текстове начин на свирене и колкото повече слушам блек толкова повече красота и необятност(малко силна дума,но все пак)откривам в него.За това от каде е произлязъл не знам много и за това няма да давам мнение.Минала съм през доста стилове музика ,но наистина в блека намирам всичко което съм турсила до сега в звученето.Музиката е един вид обогатяване и блека досега ми е дал най-много.Съгласна съм че блека е дори начин на живот.А за депресарчетата ,които плюят тази музка мога да кажа ,че не можеш да отричаш нещо ,като по някакъв начин не си се докоснал до него и не можеш да плюеш нещо или някой ,когото не разбираш.
Nocturnal Mortum - Return Of The Vampire Lord
Верс написа:П.С. Депресарчетата, които плюят тази музика? Тук тотално обърка ролите...
Varggoth написа:Верс написа:П.С. Депресарчетата, които плюят тази музика? Тук тотално обърка ролите...
Мене пък ако питаш, депресарчетата, които си мислят, че слушат блек метъл, не го слушат. Защо?
Еми... може би блек метъла не е депресарска музика.
Заради омразата ще да е.
Верс написа:Varggoth написа:Верс написа:П.С. Депресарчетата, които плюят тази музика? Тук тотално обърка ролите...
Мене пък ако питаш, депресарчетата, които си мислят, че слушат блек метъл, не го слушат. Защо?
Еми... може би блек метъла не е депресарска музика.
Заради омразата ще да е.
Е, тук вече е въпрос на лични разбирания.. и изкривени виждания за нещата.
Ygethmor написа:Shelby написа:Saatan написа:BLACK METAL KRIEG ! BLACK METAL FOR ALLTID !!!!111oneeleven
раммстейн рулЦ
На теб специлано ти го препоръчвам този :
Мосю Алфонс - Бързо и стилно
Shelby написа:WTF
И то много О.ОThe Dead King_91 написа:Disturbеd написа:leandeer написа:Metal forever.Kvo smqtate za Limp Bizkit
Мисля, че смърдят.
leandeer написа:Metal forever.Kvo smqtate za Limp Bizkit
Металист написа:С тази мъничка подробност, че ние не се пишем метъли. Ние се усещаме метъли. Ние не сме "метъли" просто заради музиката, която слушаме. Тази музика е нашия живот и нашата мисъл. Ние сме родени за нея. Накарай чалгара, който слуша Linkin Park и Adema и се има за големия метъл да ти ги каже тия неща, нарадвай се на тъпия му биволски поглед и си осмисли наново мнението. Please?
???????? написа:? ???? ??????? ??????????, ?? ??? ?? ?? ????? ??????. ??? ?? ??????? ??????. ??? ?? ??? "??????" ?????? ?????? ????????, ????? ???????. ???? ?????? ? ????? ????? ? ?????? ?????. ??? ??? ?????? ?? ???. ??????? ???????, ????? ????? Linkin Park ? Adema ? ?? ??? ?? ??????? ????? ?? ?? ?? ???? ??? ????, ???????? ?? ?? ????? ?? ???????? ?????? ? ?? ??????? ?????? ????????. Please?