Userbars
-
GaMeRo_9301
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Знаеш ли, мислих си да ти го предложаSteel написа:Искам и аз, с настоящия ми ранг, моля. Мързи ме да налучквам шрифта

Мога да ти го направя, но или анимацията трябва да се махне, или ще бъде по-малко плавна. Ако все още искаш - казвай.GaMeRo_9301 написа:Ксайзер можеш ли да ми направиш аватар като сегашния само че отгоре да пише lvl 13 Commander?Мерси предварително!

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
GaMeRo_9301
Без анимацийката.Се ми е едно дали пе я има или не.GaMeRo_9301 написа:
Ксайзер можеш ли да ми направиш аватар като сегашния само че отгоре да пише lvl 13 Commander?Мерси предварително!
Мога да ти го направя, но или анимацията трябва да се махне, или ще бъде по-малко плавна. Ако все още искаш - казвай.
-
Pri$on_Br3ak_FaN
- Обратна връзка:
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Тъй като аватара ти е много малък, не можах да използвам много детайли от там. А и ти не ми каза какъв надписа да има. Но все пак направих нещо, дано ти хареса:Telba написа:Чудех се...Би ли могъл да направиш нещо в стила на аватара ми,ако имаш някой път свободно време?
Мерси предварително.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Pri$on_Br3ak_FaN
- Обратна връзка:
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Заповядай:Martin4o написа:Xayzer би ли ми направил моя аватар и отгоре да пише WTFT Fan
благодаря предварителнo{сегашния}

Едит: еее, много късно го смени аватара, аз вече ти го направих стария.
Едит 2: Ето за новия. Трябваше да махна бялата рамка, за да не стане големината на аватара над 150 пиксела:

27B-6
-
Pri$on_Br3ak_FaN
- Обратна връзка:
????? ????? ?? ? ?????Xayzer написа:?????????:Martin4o написа:Xayzer ?? ?? ?? ???????? ??? ?????? ? ?????? ?? ???? WTFT Fan
????????? ????????????o{????????}
????: ???, ????? ????? ?? ????? ???????, ?? ???? ?? ?? ???????? ??????.
???? 2: ??? ?? ?????. ???????? ?? ????? ?????? ?????, ?? ?? ?? ????? ?????????? ?? ??????? ??? 150 ???????:
BUTTER TOAST EATER