десет хикс
Userbars
Xayzer,
гледам, започнал си благородната инициатива да помагаш на хората да поставят някакъв ранг, заобикаляйки твърде елегантно ограниченията на phpbb. Затова моля и аз да бъда удостоен с правото да имам подобна придобивка.
Аватарът да е този -
Рангът - Red Dawn Rising , по възможност болднато.
Благодаря предварително.
гледам, започнал си благородната инициатива да помагаш на хората да поставят някакъв ранг, заобикаляйки твърде елегантно ограниченията на phpbb. Затова моля и аз да бъда удостоен с правото да имам подобна придобивка.
Аватарът да е този -
Рангът - Red Dawn Rising , по възможност болднато.
Благодаря предварително.
- Friendly Devil
- Friendly Devil
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
hk_vlady* написа:Чай ся из да са примоля на Ксайзера, та ако можи да пиши Red Neck lev.24.
По принцип е по-правилно да се напише Lvl. 24 Red Neck, но ако искаш ще ти го направя както поиска.
Едит: Ето, направих ти двата вариянта, ти си избери. Само да знаеш, че защото аватара ти е с височина 150 пиксела, трябваше да кръцна от някъде за да побера надписа и да не надвиша ограничението.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
GrIs0m написа:Ксайз, разбрах каква е целта ти.Хах разобличен си! Имплантираш в барчетата и аватарите мини чипове,с които можеш да контролираш юзърите с цел световно господство! Приготви се до понесеш последствията !![]()
Истината е разкрита. Но нищо не можете да ми направите! Всеки юзер с мое банерче или ранг, опитал се да предприемеме някакви дейвствия срещу мен, ще активира self-destruct програмка вградена в чипа. Няма начин това да бъде деактивирано. След терминирането на барчето (или ранга), ще бъде унищожен и профила на съответния юзър - един своеобразен бан.
GrIs0m, задето разобличи моя план, използвах manual override-a на твоя чип за да активирам self-destruct-а. До десет минути ще си баннат.
Поздрави.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Pri$on_Br3ak_FaN
- Обратна връзка: