Бисери на изпита по Литература след 7-ми клас :)
Бисери на изпита по Литература след 7-ми клас :)
Такива бисери каквито аз съм видял няма другаде ето няколко които чух казвай и вие ако сте разбрали дори и да не е за този изпит
---Бръчков макар и млад има много бръчки по лицето от където му излиза и името ---
---Странджата е болен от лефкимия но тогава е нямало химиотерапия и за това той е решил да умре за Бъкгария ---
---Бръчков макар и млад има много бръчки по лицето от където му излиза и името ---
---Странджата е болен от лефкимия но тогава е нямало химиотерапия и за това той е решил да умре за Бъкгария ---
Fuck is good , Fuck is funny , some people Fuck for money ,if you think Fuck no funny ,Fuck yourself and keep the money !!! 
- NeO_Zealot
Абе да те ##&*&*!!@@$%$#&*
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... 3&start=40
Тука ги има.То бива тъпащина,ама напоследък форума е залят от идиотски теми.И не се отнася само за теб,оня кретен Декстър и той не се спря.Деба,ходете трупайте постове другаде
Едит:
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... 3&start=40
Тука ги има.То бива тъпащина,ама напоследък форума е залят от идиотски теми.И не се отнася само за теб,оня кретен Декстър и той не се спря.Деба,ходете трупайте постове другаде
Едит:
И ако почнеш да пишеш правилно,ще е по-добре.Все пак сме БъкгариАвтора на темата,бал съм го кой беше написа:Странджата е болен от лефкимия но тогава е нямало химиотерапия и за това той е решил да умре за Бъкгария
-
_XZORB_
- NeO_Zealot
Абе ти бавен ли си бе ? Може ли да ти го сложа ? Я виж той какво е написал - "Странджата е болен от лефкимия но тогава е нямало химиотерапия и за това той е решил да умре за Бъкгария"_XZORB_ написа:Дали сме Българи или БъКгари има разлика....Все пак сме Бъкгари
А по темата,чух за работата на един "приятел" от квартала-каза,че е написал:
-Хъшовете били много бедни и мизерни,затова имали само по едни гащи на гърба си...
Ама нз дали лъже
За ирония чувал ли си ?! ИРОНИЯ ? Айде чети внимателно и после коментирай
-
_XZORB_
shut up man
Да,чувал съм за ирония.И ако си си дал труда да погледнеш какво съм написал под това,което ти така критикуваш...Между другото май ти трупаш тъпи постове тук,а?
- NeO_Zealot
Насилих се още когато постна да го прочета.И кво ? Единственото,което виждам е че се опитваш хитроумно да ме затапиш.Мързи ме да ти напиша името написа:Дали сме Българи или БъКгари има разлика.
А по темата,чух за работата на един "приятел" от квартала-каза,че е написал:
-Хъшовете били много бедни и мизерни,затова имали само по едни гащи на гърба си...
Ама нз дали лъже
Сега по точка втора: Я се замисли,за тея близо 5 години от как съм тука,колко ли поста можех да натрупам ако искам ? Та,както казах,леееко си бавничък
-
_XZORB_
Пък ти
А ти пък сигурно страдаш от "хиперактивност" щом казваш,че от 5 години си имал възможността,но понеже си много "умен"
и "бърз"имаш толкова"много"...постове...
- NeO_Zealot
Re: Пък ти
А ти си някакъв кретен, извинявай, че се меся в "спора" ви, Нео, исках само да споделя мнението и наблюдението си спрямо този индивид, който усилено продължава да не загрява какво му се казва, и го намирам за интересно докъде ще стигне преди ключовите ръждясали зъбни колелца в главата му да заскърцат монотонно, пък макар и за малко, в отчаян опит да накарат останалите двигателни функции, като движението на десетимата братя - пръстите, да осъзнаят какво точно вършат и да спрат, преди да са се изложили необратимо._XZORB_ написа:А ти пък сигурно страдаш от "хиперактивност" щом казваш,че от 5 години си имал възможността,но понеже си много "умен"
Което вероятно вече се е случило
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- NeO_Zealot
Точно казано!Същото си го мислех,само че не успях да го формулирам по този начинExistence написа:А ти си някакъв кретен, извинявай, че се меся в "спора" ви, Нео, исках само да споделя мнението и наблюдението си спрямо този индивид, който усилено продължава да не загрява какво му се казва, и го намирам за интересно докъде ще стигне преди ключовите ръждясали зъбни колелца в главата му да заскърцат монотонно, пък макар и за малко, в отчаян опит да накарат останалите двигателни функции, като движението на десетимата братя - пръстите, да осъзнаят какво точно вършат и да спрат, преди да са се изложили необратимо.
Което вероятно вече се е случило![]()
- Dust_Princess
- Обратна връзка:
- NeO_Zealot
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Ко?NeO_Zealot написа:И отново:Nefto_Max_Cec написа:във ваша полза е да смените темата на форума, 'щото "Бисери на изпита по Литература след 7-ми клас" не се вързва с вашите теми на разговор
А?
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.