Искам да ви питам харесва ли ви играта,аз смятам,че FIFA-та(world cup)е най-готината FIFA излизала някога,защото някои казват,че всичките ФИФИ били
еднообразни(АЗ НЕ СЪМ ОТ ТЯХ)
___________________________________ Дядо ми се прави на Нео ЦЪК
па какво??? забавно е. Аз се чуда как се разминах със псувните, то по онова време форума нещо беше малко скучен и имаше нужда от псувни, чудя се как така не ги получих
П.П. мързееееееееел, скукааааааа
П.П.П. виждал ли си уарлордка със зубей лайт много ме кефи тва сетче, на всички герои го ползвам, макар и бонуса да не е толкова впечатляващ за хай-рейт сървъри
П.П.П.П. паладин със 13к дефенс без бъфове само в моя сървър...гладитата дето бият по 160к дмг със трипъл соник ми бият по 1,5к муахаха, да де ама аз бия по 150...
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2006 09:20
Zubei написа:
Indiana Jones™ написа:
Prince_of_Persia написа:
Може ли линкче за And1 Streetball(тя е за ПС2,ама все пак...)
е, забрави да направиш тема , тамън който трябва не направи...
Просто ме мързеше да измисля нещо, което да напиша в темата пък и наистина тия теми са леко тъпички.
spyro
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2006 10:43
A за SUFFERING1 на мен ми трябва стигам там в началото на играта трябва да мина през една врата има огън обаче има два хладилника и маси пред вратата опитах да прескоча огъня ,но не става..моля помогнете.
iddqd
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2006 13:48
armed and dangerou?
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения