Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2006 23:22

Gaahl написа:
Ygethmort, първо на тебе да отговоря. Далеч съм от мисълта за почитане на Сатаната, Господ, Християнство. Друго е при мене. Приличат си нещата, но не съм християнин. Защото Сатаната е взет от християнството, което за да се вкара в блека ми е леко смешно, но тъй като е приет за зъл пеят за него, кво да ги направя, така са го измислили. :) Не съм аз основоположник на блека. :) Другото е, че е възприемам блека като музика, но му се кефя ужасно много и си го въздигам на по-високо ниво от останалата музика. Постоянно си търся нови групи, оригиналност... и намирам, естествено. Просто се сливаш с музиката, това става... Неизменна част от живота ми е. И ме промени. Колкото и странно да звучи, всичко, свързано с блека в живота ми, ме е променило малко или много.
Но в крайна сметка, всичко остава назад и трябва да се намери красотата... Ако успееш да намериш красотата в Pest, 1349, Marduk... Хвала. :) Аз съм намерил тази красота във всичкия блек, който съм изслушал. А аз съм изслушал доста блек. :)
Трябва да се преживее, вярваш или не - блека е начин на живот. Точка. Period.

:wink: Разбрахме се :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2006 23:27

Момчета, мисля че малко се повживявате... Прекалявате ;)

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 05:49

LordOfDarkness написа:
Момчета, мисля че малко се повживявате... Прекалявате ;)

Карай, нали тема треа да става :wink:

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 07:50

Това е малоумщина.Ако си търсите малко по-мрачна,протестна и депресанска музика,има много по-интелигентни алтернативи,без абсурдни текстове в които се "пее" за демони,Сатаната,края на света и разни простотии,музиката не е като правена от 7 годишна ученичка,която си играе на разстроен църковен орган,а вокала не крещи като хванат за топките.Пробвайте групи като Tool, A Perfect Circle, Faith No More,MassiveAttack, Bush,Soundgarden, NIN,Stiltskin,Stone Temple Pilots че и Rage Against The Machine ,ако щете и още много други. Едва ли в тоя форум Tool,ще намерят някви слушатели,ама поне някой може да пробва.Всяка една от тези групи е съставена от музиканти,които имат собствено мнение за света и го изказват по-много по-добър начин,от безмислицата "BM".А и освен това се къпят често:)

Профил

Аватар
В момента играе: С пишката си и белот.
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 14:58

MetalGearRex написа:
Lacuna Coil за мен са най-добрите. И по-специално албума им Comalies (ако някой знае откъде да си дръпна последните им два, да се обажда!)

Мисля че в арената имаше цялата дискография, би трябвало там да ги има.
:wink:
ЕДИТ: Излиза дискографията + един албум Karmacode(от 2006-та). Ако единия е тоя, казвай :wink:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 16:40

Sett, точно заради такива като теб, половината музика остава неразбрана. Всички групи, които си изброил са ми известни. А ако мислиш, че блекарите нямат мнение за света, дълбоко се лъжеш, много дълбоко. А последното изречение оставям без коментар. То само говори за твоята същност.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 17:10

Мдаа начин на живот ... Разпокьсан смачкан мрусен смьрдящ метал да ви имам жалкия начин на живот (не мерси)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 17:14

Абе, някой дето слуша метъл, нека ми каже някво брутално парче, плс.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 17:23

На ти линк. Достатъчно брутално е.
Отново се уверявам, че тукашните дебили никога няма да се променят... Но нали затова са дебили де. Никога нищо не им е ясно. Червеи мизерни, нахални, необразовани, глупави, нещастни, дълбоко закопани под земята, гниещи уникално и апокалиптично в собствения си утопично-идиотски свят. Умрете.

Anaal Nathrakh - Pandemonic Hyperblast.

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 17:27

sp33d написа:
Абе, някой дето слуша метъл, нека ми каже някво брутално парче, плс.

От това което съм слушал (всъщност, не го понасям) от дет/траш метъл мога да ти препоръчам:
Slayer - Mr. Freeze - текста е повече от брутален.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 17:31

DirecteX написа:
Мдаа начин на живот ... Разпокьсан смачкан мрусен смьрдящ метал да ви имам жалкия начин на живот (не мерси)

Обратно в почвата, червей. Смучи минерали с кожата си. Майка ти ще еба.

Sett, не ми говори за мрачна музика, ако ще ми редиш такива имена. Искаш мрак ? Чуй Nortt
Блек метъла безмислица ? Пф, еби се... както никога преди се еби.

Имам тежък ден, да .

Black Funeral - Deathless And Eternal [Ordog 2006] [04:48]

А, sp33d, щях да те забравя. Ако искаш брутално нещо ... Ба ли, свали си Enshrined by Grace на Morbid Angel... Брутално ще е за човек, който не е слушал преди. Ето ти и линк - http://rack7.free.evro.net/StRaTeG3/music3/Morbid%20Angel/ От албума Heretic e.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 17:36

ОМГ, Nocturno, тая е ебати бруталната о.О Влад, е ся ще изтегля няколко (;

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 20:17

Morgul млькни бе проблемно дете такова
Тука си мн отворен ама ако се видим ще счупя тесния грьден кош

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 20:20

N2O написа:
MetalGearRex написа:
Lacuna Coil за мен са най-добрите. И по-специално албума им Comalies (ако някой знае откъде да си дръпна последните им два, да се обажда!)

Мисля че в арената имаше цялата дискография, би трябвало там да ги има.
:wink:
ЕДИТ: Излиза дискографията + един албум Karmacode(от 2006-та). Ако единия е тоя, казвай :wink:

За съжаление, торенти не ползвам (поради причини, които не ми се обясняват). Имах предвид някое все още бачкащо фрий...
И все пак благодаря, може да накарам някой приятел да ми ги дръпне от Арената. А този албум си е техен, да. :)

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 20:24

DirecteX написа:
Morgul млькни бе проблемно дете такова
Тука си мн отворен ама ако се видим ще счупя тесния грьден кош

Пгвхахахах... Не днес , наистина ми беше много мизерен ден, но такива амеби като тебе успяват винаги да ми оправят настроението. Естествено, това не променя факта, че си жалък червей и трябва да си умреш в почвата.
Стига писал в темата, че ръсиш курешки. Всъщност ... 'би си майката. :roll:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 21:00

DirecteX, малчо, не мисля, че за нататък, ще продължаваш да разваляш темата ми. Отучи се от явно глупавия си навик да демонстрираш мъжеството си (което остава под съмнение) във умрели форуми. Това го прави при шибаните цигани. Все още не разбирам какво интересно намирате, разните хора, да се правите на интересни на места където мнението ви или изобщо няма да бъде зачетено, или ще бъде оценено, но малцина ще успеят да го сторят... Обикновено преобладават, във форумите, идиотите, които не пишат смислени теми/постове. Другите или под влияние на тях се разглезват, или си остават това, което са.
Та... Тук номера ти няма да мине. И все пак, зная и виждам, че си плиткоумен, затова няма да проумееш нищо от написаното. Престани да ми флудваш темата, защото не е правилно, първото, което е. Второ, на мен не ми е приятно, когато низки изроди, като теб, се месят където не им е работа. Трето, ако ще да флудиш, поне да беше нещо смислено, не мерене на несъщесвуващи пишки. И последно - мама ти проста.
Сигурен съм, че нищо не разбра от това, което написах, затова отново учтиво ще те помоля, да не флудваш с напълно безсмислени изродщини. Заминавай си, урод такъв.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 21:05

Gaahl , Morgul защо се занимавете с него. Явно парадира нещо, бунтарство ли деспот ли нещо се опитва да наложи не знам. Нали си слушате музиката ,която ви харесва не се принизявйте с неговите комплекси. :wink:

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 21:06

ДВИБ

Четете...

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2006 09:09

Не е прилично да се употребяват изрази като 'интелигентна музика', още повече от човек, който очевидно не е имал сериозен досег с въпросния блек или, ритник да го опази, който не умее да поставя правилно препинателни знаци .
И ако за първото би могло да му бъде простено, то последното просто трябва да се впише в досието му .
Впрочем намирам за излишно всеки, който има съвсем бегли и обикновено неоснователни впечатления за тази музика, да пише в тази тема - да го погледнем другояче, убедена съм, че никой на определено ниво не иска да се показва като толкова жалко създание .
Проявеното нахалство да се пише пост от повече от пет реда от неграмотни хора в тази тема е просто обидно .
Даже повече от споменаването NIN или Rage Against The Machine в нея .

А съм сигурна, че с феновете тук би могла да се оформи приятна дискусия за тези музикални среди :}

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2006 09:34

Kataklysm - The Ambassador of pain -
Six Feet Under - Piranha(Exodus) -

Я някой да ми каже тези две песнички към кой вид метъл се водят?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com