Userbars
-
Steel
- Обратна връзка:
Ygethmor?Ygethmor написа:Steel написа:Ти си грозен.Ygethmor написа:Steel написа:Кайзере, и аз ще те помоля за нещо. Вземи една пасваща си част от аватара ми и направи барче, на което да пише "Black Templar". Благодаря предварително.
Тихо там последователю на фалшивият император
Това е целта ( а ако знаеше и кой е това)
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Steel написа:Ygethmor?Ygethmor написа:Steel написа:Ти си грозен.Ygethmor написа:Steel написа:Кайзере, и аз ще те помоля за нещо. Вземи една пасваща си част от аватара ми и направи барче, на което да пише "Black Templar". Благодаря предварително.
Тихо там последователю на фалшивият император
Това е целта ( а ако знаеше и кой е това)
Зависи как погледнем ситуацията,
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
извор(глоба) написа:аз искам едно барче на динамо загреб и едно на цска софия,плс
Дай снимки. И си смали аватарa.
Втори вариянт за Флейм:
За king_of_dead_1991:
Аз банерчета които не са правени от мен не признавам.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
- [FFF]Flaming One
за тая на динамо ползвай снимката от аватара,на цска е тая http://fuckall.hit.bg/forzacska/forzacska1.jpg
- [FFF]Flaming One
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
king_of_dead_1991 написа:Много искам банерче от теб ама от скоро имам и-нет и не знам как да ти пратя картинка.
Ако имаш картинка на компа, отиди на http://www.imageshack.us и я ъплоудни. За да я ъплоуднеш там, първо кликваш на "browse", намираш картинката от компа, и после кликваш на "host it!". Като се зареди страницата, копирай линка, който се пада "Hotlink for forums (1)" и пействаш този линк в поста си. И готово
А това харесва ли ти?:

[FFF]Flaming One написа:навит ли си да държа и двата варианта?кефат ме и двата
Моля ти се. След като са направени, банерчетата са собственост на поръчителя

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6